Ніколайчук не впорався?

10.08.2012 17:40 ПОДІЇ

В. о. ректора УжНУ проводить кадрові розбірки і видає зарплату кредитом.


Минуло рівно 2 місяці з дня призначення в Ужгородському Національному університеті в. о. ректора. На жаль, можна констатувати, що за цей проміжок часу новому керівникові вдалося зробити мало що.

Замість того, щоб зайнятися моніторингом та системним аналізом діяльності вузу і запропонувати програму виходу з кризи, новим керівництвом більше часу приділялося кадровим розбіркам, перестановкам у керівництві, судовим тяжбам та скаргам у різні інстанції.

Стало відомо, що досить провальною виявилася і вступна кампанія до УжНУ. Більше як 5 факультетів провалили набір на державне замовлення фахівців. У цьому зізнався сам в. о. ректора на засіданні приймальної комісії.

Отже, чекати додаткових фінансових надходжень від цьогорічного набору вступників не доводиться. Колектив УжНУ не розуміє, що сталося з виплатою заробітної плати та відпускних. Понад 1000 працівників отримали без їхньої згоди пластикові картки одного з банків з певною сумою грошей. Керівництвом було проголошено, що це зарплата і відпускні за літні місяці.

Як вдалося з’ясувати, керівництво вузу взяло кредит (близько 4 мільйонів гривень), виплату якого поклало на самих же працівників університету, а заробітна плата і відпускні насправді виплачені не були. Тобто, всі інші надходження на рахунки вузу будуть списуватися на погашення кредиту. Провальним у колективі вважається рішення керівництва взяти на баланс кілька міських котелень. Адже їх утримання, без сумніву, стане додатковим навантаженням на і без того плачевний фінансовий стан університету.

Цікаво, чи розуміє міністр Табачник свою кадрову помилку?

ТЕГИ : УжНУВіталій Ніколайчук

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат