Вмієш заробляти — вчися витрачати та економити

Тетяна Білинець 23.08.2013 18:04 ПОДІЇ

Сучасне життя стає дедалі динамічнішим і стає зрозуміло: власний досвід життя не завжди дає змогу вирішити свої проблеми максимально ефективно. І що би хто не казав, те, що було актуальним десять років тому, сьогодні вже застаріло.


Чи знаєте ви, що таке «Tax Free»? Чи можете ви отримати пенсію або зарплатню, не встаючи з дивана? Чи знаєте ви, як швидко надіслати синові гроші в інше місто або державу? Ці та інші питання ми вирішили поставити в CityCommerce Bank, відділення якого нещодавно урочисто відкрилося в Мукачеві.

На відкриття відділення завітали мер міста Мукачева Золтан Лендєл та заступник мера Ігор Радиш. Увагу батьків міста до події пояснив Максим Скоропад, віце-президент CityCommerce Bank у Західному регіоні: «Розумієте, сьогодні розвитком власної мережі переймаються одиниці серед банків. Більшість скорочує свою присутність та закриває відділення. CityCommerce Bank послідовно нарощує свою присутність у всіх регіонах України. Відділення у Мукачеві — це вже 82-ге у мережі банку. До того ж ми намагаємося надати нашим клієнтам максимально комфортні умови обслуговування та унікальні послуги».

Основна відмінність цього банку від інших — це індивідуальний підхід. Із клієнтом завжди обговорюють його потреби. Тут здатні швидко приймати рішення і досягати консенсусу. Працівники максимально відслідковують тенденції ринку й швидко реагують на них.

«CityCommerce Bank — це міський комерційний банк, що працює в ритмі міста. Ми вибрали стратегію відкривати відділення в різних містах і грамотно допомагати людям у користуванні банківськими послугами. Торік ми ввійшли до 3-ї групи банків України й займаємо за розміром активів 51-ше місце серед 176 банків згідно з рейтингом НБУ. Це засвідчує, що банк вибрав правильну стратегію, що він активно розвивається. Ми представлені в усіх обласних центрах. За останні два місяці були охоплені чимало областей, де до цього часу банк не був присутній. Ми й надалі здійснюємо експансію у великі міста, особливо там, де бачимо необхідність розвитку бізнесу», — розповів Максим Скоропад.

Завдяки послугам, які надає CityCommerce Bank, клієнти зможуть суттєво заощадити гроші та час. Наприклад, у цьому відділенні, як і по всій банківській мережі CityCommerce Bank, пропонують послугу «повернення Tax Free» — це відшкодування частки податку за придбаний за кордоном товар.

У банку постійно діють різноманітні програми лояльності. Наприклад, кому не зручно в будній день, варто завітати до CityCommerce Bank у суботу, адже цього дня клієнти можуть отримати +0,5 % до свого депозиту, відкрити поточний рахунок усього за 1 грн., здійснити грошовий переказ «CityCommerce Express» із комісією лише 0,2 % від суми або оформити платіжну карту зі знижкою 50 %.

Для тих, хто прагне безтурботно відпочити та ще й додатково заробити, CityCommerce Bank пропонує взяти участь у акції «Золотий відпочинок». За умовами акції серед вкладників щотижня розігрують золоті зливки, а головний приз — золотий зливок вагою 10 грамів — розіграють у вересні.

У відділенні в Мукачеві можна відкрити депозит або оформити депозитний сертифікат, сплатити комунальні платежі, отримати/відправити термінові грошові перекази, зокрема внутрішньобанківський — за системою «CityCommerce Express» та міжнародними платіжними системами WESTERN UNION, MoneyGram, UNISTREAM, Золота корона. Також здійснюється обмін валют (долар, євро, рубль, англійський фунт, швейцарський франк), а віднедавна ще й міняють польські злоті.

Клієнтам пропонують операції з відкриття та обслуговування поточних рахунків (у т. ч. пенсійних і карткових), ведення гривневих і валютних рахунків резидентів і нерезидентів, здійснення переказів та зарахування грошових коштів.

Відділення в Мукачеві буде надавати повний спектр послуг для фізичних і юридичних осіб.

Начальник цього офісу CityCommerce Bank Михайло Гліба розповідає про налагодження якісної роботи, в тому числі системи швидкого обслуговування клієнтів відділення. «В CityCommerce Bank безліч програм лояльності та акцій, а в поєднанні з індивідуальним підходом до кожного наші клієнти можуть розраховувати на найвищий сервіс у обслуговуванні та допомогу у виборі тієї чи іншої банківської послуги. До прикладу, пенсіонери і студенти можуть скористатися додатковими відсотками до стандартної ставки. Вигідний і депозитний сертифікат: по-перше, там найвищі відсоткові ставки, по-друге, власник може подарувати його будь-якій третій особі», — коментує Михайло Гліба.

Клієнтка мукачівського відділення Галина Федосєєва вже оцінила переваги CityCommerce Bank. Вона розповідає, що обрала цей банк недавно, а зараз збирається на відпочинок і прийшла до фінансової установи проконсультуватися щодо отримання послуг. Після розмови з працівником банку зацікавилася послугою «Tax Free», а також акцією «Золотий відпочинок».

Заступник міського голови Мукачева Ігор Радиш переконаний, що для міста дуже хороший показник, коли відкриваються нові відділення чи підприємства. Останнім часом це «Епіцентр», завод «Флекстронікс», а зараз ще й відділення CityCommerce Bank.

Керівництво й регіональне представництво банку сподіваються на співпрацю з мешканцями і міською владою Мукачева. Адже лише CityCommerce Bank готовий фінансувати й підтримувати ініціативи, в тому числі соціальні проекти, корисні й доступні для всіх без винятку закарпатців.

Найближчим часом на Західній Україні планують відкрити ще шість-сім відділень CityCommerce Bank, а загалом їх кількість повинна сягнути 160.

Режим роботи відділення орієнтований на потреби клієнтів, двері банку відчинені шість днів на тиждень, з 9.00 до 18.00 у будні та з 10.00 до 15.00 в суботу, вихідний — неділя.

Тетяна Білинець

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат