Невтішний прогноз від Сергія Ратушняка

22.03.2020 15:39 ПОДІЇ

Відомий політик та громадський діяч Сергій Ратушняк розмістив на своїй сторінці у Facebook допис, у якому доволі скептично дивиться на нинішню ситуацію з коронавірусом.

«Шановні і не дуже, українці.

Не буду втішати, бо це означатиме — лукавити.

Мій прогноз щодо розвитку вже не подій, а всеукраїнської трагедії, епогеєм якої став коронавірус COVID-19. Епогеєм, бо трагедія вже накрила нашу країну. Винуватці — злодійський-антислов’янський і антиукраїнський олігархат на чолі з бандитом і вбивцею   Кучмою. Саме вони вкрали все прибуткове в державі. Заводи, фабрики, порти, банківську систему, сировинні джерела, ГПУ, суди і ЗМІ. А разом із цим і ради всіх рівнів, керівників всіх рівнів із прем’єрами і президентами включно. Наша масова бидлячість (вибачте) на виборах і продажність за 200—500 грн. ЛЕГАЛІЗУВАЛА їх панування і кинула Україну в ТОТАЛЬНУ ОКУПАЦІЮ до цих 100 бандитських сімейок, до яких долучені американські й європейські бандити і грабіжники. Нас котком вчавлюють у багно проросійської губернії. 90 % багатств України саме в руках цих злодіїв. А ми на 10 % залишку сподіваємося, як на якийсь ПРИМАРНИЙ ШАНС. Немає ніякого шансу.

Коронавірус кучмістів, олігархів і Путіна добігає свого жахливого кінця. На нас чекає голод через зупинку і без того інвалідної економіки, звільнення мільйонів наших заробітчан за кордоном і ненадходження валюти рідним і близьким. Через місяць у 80 % населення не буде ні коштів, ні харчів. Почнуться МАСОВІ грабежі і вбивства за гроші й харчі. Долар буде іти до рівня 30, 40, 50 і 100 грн.

І саме під цей похоронний марш у нас проведуть бандитський, замість потрібного, продаж землі, відмінять мовний Закон, відмінять декомунізацію, а 9 травня з колорадськими стрічками і портретами Сталіна і Путіна підуть площами наших міст і сіл. Українство заженуть у статус індійських резервацій і проголосять їх нашою Україною.

Викопуйте зброю і запасайтеся харчами. І нехай Бог буде хоч раз, саме зараз, із Українцями, а не обрізаними швондерами», — написав Ратушняк.

До речі, перед цим Сергій Ратушняк написав на своїй сторінці у Facebook про виділення з власних коштів — 300 тисяч гривень на закупівлю тестів для виявлення коронавірусу. Цей жест повинен стати прикладом для інших багатих закарпатців.

Коментарі :


28.03.2020 11:13 Анатолий

Арргентинский студент написал в соцсетях как пережить дефолт и разграюление государства -запасайтесь оружием и харчами
А в Украине все идет к еще более жосткому сценарию чем в Аргентине


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат