Бураш: Закарпаття може представити свій туристичний потенціал на Днях України в Кошице

08.03.2020 11:35 ПОДІЇ

Організатор Днів України в Кошице, голова організації Feman Едуард Бураш розповів про можливість презентації туристичного потенціалу Закарпаття.

Як ми розповідали, у квітні відбудуться вже традиційні Дні України в Кошице. У рамках Днів відбудеться і вже традиційний словацько-український бізнес-форум.

Попередньо програма форуму є такою:
СУФ (Словацько-український форум)
27.04

— Актуальна ситуація в Україні.
— Транскордоннe співробітництво місцевих органів влади, безпека, фінансові ресурси та програми розвитку між Словаччиною та Україною.
28.04
— Словацькo-українські дні туризму.
— Міні-ярмарок: Презентація міст, регіонів та партнерів зі Словаччини та України. Експертна конференція.
29.04
— Словацькo-українські дні туризму (продовження).
— Екскурсія TripTour представників туристичних агентств та засобів масової інформації з України на вибрані туристичні об’єкти в Кошице та Кошицькому самоврядному регіоні. Експертна конференція.

Як розповів виданню Prozak.info Едуард Бураш, саме туристична панель може стати хорошим майданчиком для презентації туристичного потенціалу Закарпаття.

«Закарпаття неймовірно гарний край, з чудовою природою, історичними пам’ятками, об’єктами відпочинку та рекреації. Закарпатцям є що презентувати і ця презентація може бути дуже успішною. Вже наступного тижня маю намір зустрітися з деякими посадовими особами області та Ужгорода, з метою обговорення умов участі закарпатських представників туристичного бізнесу на Днях України в Кошице», — розповів Едуард Бураш.

Докладніше про умови участі на Днях України можна дізнатися на сторінці в Інтернет: www.dniukrajiny.sk/

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат