Виборча торгівля

12.09.2014 18:08 ПОЛІТИКА

Вони торгуються. Вони жалюгідні. Яценюк із Турчиновим створили свою партію «Народний фронт» у пику Порошенку, який не придумав нічого кращого, як назвати партію своїм іменем. Тепер Яценюк виторговує в Порошенка собі перше місце у списку і третину списку для своїх людей, а якщо ні, то піде на вибори окремо з «Народним фронтом».

Така от дружба всередині влади. І якщо в партії імені Порошенка багато екс-регіоналів, то в партії Яценюка—Турчинова купа народу з Майдану. І більшість із них без відповідної освіти й у політиці не тямлять. Такі собі телевізійні ікони на кшталт Таїсії Повалій. Щоправда, співати не вміють, але вправно майданили.

І хто ж тоді буде писати закони для України? Невже революційна складова є головною для нардепства? Чим це відрізняється від періоду брежнєвізму з його депутатами-доярками та кукурудзоводами?

А тут ще й нинішні нардепи знову захотіли за мажоритаркою пролізти в Раду. Сподобалися майже дармові котлети в їдальні Ради і парламентські санаторії. І лізуть ті, кого народ уже проклинав. Проклинав за ті ж таки «диктаторські закони», за які вони голосували. На цьому фото видно, як нардеп-регіонал Василь Ковач голосує руками за закони, які забороняли і мітинги, і Інтернет, і навіть весільні кортежі. Тепер Вася-Кіловольт знову йде в нардепи і знову по Ужгороду й району. Тут челядь він підгодував ще на минулих виборах. Просто потрібно підкинути грошенят. Хоче Вася-Кіловольт голоси 50 тисяч виборців і приберіг для них 3 мільйони американськими грошима. Або 40 мільйонів нашими. І це директор державного підприємства. При цьому для армії, солдатів чи сім'ям загиблих — дулю.

Виборці! Не беріть «хабарі» за голос! Не забувайте, хто голосував за «диктаторські закони» і через кого проливається кров!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат