Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1900, 20

Біженці в Закарпатті вимагають нові російські школи…

Якось усе це неправильно. Українська армія на Сході вичищає міста від терористів, а біженців стає більше.

Гелетей и Балога — криминальный мусор страны

Коментар голови ГО «Нове Закарпаття» Сергія Ратушняка щодо призначення ставленика Балоги Гелетея міністром оборони.

Завидівський злодій заговорив про хабарництво

Клан Балог свого часу проштовхував у Закарпаття фірму, яка би займалася сміттям. Проштовхував безальтернативно. При цьому, бажаючих працювати у цій сфері, було кілька компаній як вітчизняних, так і закордонних. Проштовхнули і отримали товстий конверт подяки.

План Балоги перекроїти постійні комісії «під одну партію» провалився

У четвер відбулася чергова сесія Закарпатської обласної ради. Близько третини обласних народних обранців захід проігнорували. Зареєструвалися 74 депутати із 108. Першим розглядалося питання переформатування постійних профільних комісій.

Чому вода зросла в ціні

Як ми повідомляли, з липня в Ужгороді зросли тарифи на воду. Тепер вона коштує майже 12 гривень за кубометр. Звичайно, що таке підняття ціни на воду викликало чималий резонанс у місті. Ми вирішили з’ясувати, як встановлюються тарифи на воду і наскільки вони є мотивованими.

Проїзд в ужгородській маршрутці   з 12 липня — 3 гривні

Після подорожчання води в Ужгороді крапки над «і» цього тижня поставлено і щодо вартості проїзду у маршрутках. На засіданні виконавчого комітету в середу ухвалене рішення про нову ціну — 3 грн. за проїзд.

Борг Ужгороду за оренду сягнув 1,4 млн. грн.

Питання оренди комунального майна було в полі зору прокуратури міста минулого року, коли було виявлено, що відповідальні за це працівники управлінь халатно ставляться до стягнення орендної плати. На приписи прокуратури з міської ради надходили самі тільки відписки, відповідальних не покарано.

Від «водних» пікетів до «водних» бунтів

Підняття ціни на воду в Ужгороді з 6,78 грн. до 11,48 грн. за 1 кубометр минулого тижня спричинило пікети Водоканалу, а згодом і міської ради.

Порошенко «підсилив»   силовиків… олігархом   та корупціонером-балогівцем

Президент Петро Порошенко   призначити на посаду міністра оборони генерал-полковника Валерія Гелетея. Окрім того, на посаді керівника Генерального штабу президент хоче бачити генерал-лейтенанта Віктора Муженка, а «для координації дій та підвищення рівня керованості силовим блоком» він призначає першим заступником глави адміністрації президента з цих питань Юрія Косюка.

Ректори будуть менше красти,   а якість освіти зросте

Рада прийняла новий закон про вищу освіту.

Як нам рухатися вперед?

За понад 20 років у незалежному плаванні Україна так і не змогла зайняти достойного місця у світовій спільноті. І це при тому, що потенціал країни дуже високий. У нас є все для того, щоб бути в лідерах, однак совкове мислення політиків і взагалі неповноцінний багаж комуністичного світогляду тримає нашу країну на дні.

Наступним Майданом в Ужгороді може стати... «водний»

Адже розцінки для ужгородців на послуги Водоканалу м. Ужгорода з водопостачання і водовідведення з 1 липня, кажучи делікатно, виглядають відверто цинічно. Офіційна вартість води в Ужгороді стала 11,84 грн. за кубометр. Така ціна випливає з Постанови НКРЕ від 13.06.2014 за № 662 «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення КП «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгорода».

Поблизу торгового центру — розплідник антисанітарії й ями з водою

До редакції часто телефонують мешканці «нового» мікрорайону Ужгорода, які живуть поряд із торговим центром «Токіо». Люди скаржаться: поблизу гарної новобудови на сьогодні створився практично осередок антисанітарії, до якого немає справи ні комунальним службам міста, ні фірмам, розташованим у будівлі.

В Ужгороді збирають гроші для ужгородців, які служать у зоні АТО...

...а волонтери шукають власників бонусних карток «Нової пошти», аби доправляти допомогу в зону АТО

За майже 5 тис. люків   і решіток у місті відповідатимуть Водоканал і КШЕП

Оскільки, як ми вже писали, відповідальних за каналізаційні люки в Ужгороді тривалий час не було, виконком змушений був визначитися з цим питанням.

Закарпаття — аутсайдер у ЗНО

А система середньої освіти потребує негайних змін.

Криваве «перемир’я»

Кого представляє закарпатець Шуфрич у переговорах терористів і влади.

Деякі військові Закарпатського територіального батальйону, прикриваючись службою, відвідують злачні

У середу, 25 червня, кілька десятків родичів солдатів, мобілізованих у березні й травні до 4-го Закарпатського батальйону територіальної оборони, провели акцію протесту біля ОДА.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат