Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1840, 20

Парламент обиратимемо по-старому…

Коли ми говоримо про оновлення країни після Майдану, то що маємо на увазі? В чому оновлення? Може, чиновники стали менше брати хабарів? Чи людям стало легше вирішувати свої проблеми в інстанціях? Нема оновлення.

Купуючи державні лотереї,   ви спонсоруєте російську армію

Власник української лотереї «Патріот» росіянин Олег Бойко офіційно фінансує російську армію. Про це йдеться в сюжеті телепрограми «Наші гроші». ПрАТ «Патріот» через кіпрську компанію «Cehriba Investments Limited» входить у інвестиційний холдинг Finstar, яким володіє російський мільярдер Олег Бойко. Власник «Патріота» має лотерейний бізнес і на батьківщині. В Росії Бойко є оператором лотереї «Перемога», прибутки від якої спрямовує на підтримку російської армії.

Чи потрібен військовий парад на День незалежності

Влада вирішила провести в День незалежності 24 серпня на Хрещатику в Києві військовий парад. Таке рішення виглядає трошки блюзнірським. Для кого влада хоче брязкати зброєю? Хіба не ясно, що наша армія тримається лише на ентузіазмі та патріотизмі? Як ми можемо хизуватися своєю військовою міццю, якщо наразі звичайні люди віддають зі своїх заощаджень гривні, щоб купувати воякам на фронті шкарпетки, їжу і навіть бронежилети та різні військові пристрої?

«Правий сектор» і провокації

Вся увага прикута до Сходу, де йде війна за територіальну цілісність України. Герої там. Серед них, безперечно, і представники «Правого сектору». Багато з них гине. Сам керівник «Правого сектору» Ярош на своїй сторінці у Facebook написав, що в одному з боїв загинуло доволі багато членів цієї організації. І саме тому зовсім незрозумілими є дії закарпатських «правосеків»…

Коли влада почне боротьбу з «лісовою мафією»

Підприємці Тячівщини звернулися до керівництва країни та області, звинувачуючи лісівників у тенденційності та корупції.

Усвідомлюючи   відповідальність...

Скептиків із приводу того, що Валерієві Лунченку вдасться переконати владу залишити військовослужбовців батальйону тероборони в області, вистачало.

Із Закарпаття — до Європи й Азії

Нотатки з подорожей на південь від війни.

Tak nám zabili Ferdinanda…

Ужгород у Першу світову війну.

200 балів із ЗНО не гарантують досконале знання предмета

Незалежне оцінювання — рейтинг, а не показник.

Тимчасове керівництво Ужгорода підозрюють у підробці документів для земельного «дерибану»

Правоохоронці продовжують викривати факти земельних махінацій, які мають місце в Ужгороській міськраді. Працівники прокуратури завершили перевірку земельних ділянок, які виділили на скандальній сесії 29 травня.

ЖРЕР вимагає платити йому за... користування водопроводом   і каналізацією

Цього тижня до редакції зателефонував мешканець «нового» мікрорайону Василь Степанович, який розповів, що новоспечене керівництво ЖРЕРу № 8 почало надсилати своїм боржникам претензії-попередження, переповнивши їх цитатами статей із Житлового кодексу, Цивільного кодексу й Закону «Про житлово-комунальні послуги».

В Ужгороді вже вербують до «русского мира»

Цього тижня до поштових ящиків ужгородців розкидали дивну навіть на перший погляд газету. Точніше газетку комуністів із ностальгійною назвою «Рабочий класс».

Ворог пішов у контрнаступ. Наші відступають…

Терористи на Сході, як і обіцяли, пішли в контрнаступ. Наша армія зазнає втрат. Українців або витісняють на російську територію, де їх потім беруть у полон без бою, або просто вибивають із зайнятих позицій. Тільки за цей четвер терористи збили наш літак-винищувач і вертоліт. Наші ще намагаються якось прикривати поразки пафосними заявами, але все стає очевидним. І коли українські генерали повідомляють, що тисяча наших бійців вирвалися з оточення, то це просто означає, що ці тисяча бійців відступили…

Із чим бавляться наші діти

Перед купівлею іграшку варто понюхати, а також спитати про сертифікат якості.

Таємничий та незвичний бік   Міста над Ужем

Чи не кожен третій будинок у старовинній частині міста, чи не кожна друга пам’ятка Ужгорода зберігають таємниці, які з часом, переходячи з уст в уста, перетворилися на міські легенди або втратилися назавжди. І тепер відразу й не зрозумієш, чому один лише погляд на кам’яну споруду може кинути в жар чи холод... Інші ж просто дивують своєю незвичністю чи безглуздістю.

Підготовка до садочка та школи

Садочок та школа — надзвичайно важливі етапи в житті кожної дитини. Всі батьки знають, що підготуватися до них потрібно особливо ретельно.

Ужгородську «Корону» вкрали   за участі депутата Балоги   та високопосадовця СБУ

Комплекс «Корона», розташований в самісінькому історичному центрі Ужгорода (пл. Театральна, 5-7), був «викуплений» у міста за злочинною схемою, в якій присутня виразна корупційна складова. Про це свідчить дослідження, що його здійснило Закарпаття онлайн.

Ужгородська прокура-тура «зацікавилася» гуртожитком   на вул. Бородіна,

Водночас на Інтернет-сайтах заявляють про «рейдерство».

Ужгородцям пообіцяли звільнити міські маршрутки від російської попси

Оскільки скарг на те, що ужгородців у маршрутках мордують російським музичним ширвжитком дуже багато, міським перевізникам рекомендовано не вмикати у салонах записів російської попси.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат