Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1820, 20

Підсумки літнього оздоровлення

Ужгородською міською виконавчою дирекцією Закарпатського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (керівник І. Рущак) протягом весни—літа здійснювалися заходи з організації роботи з оздоровлення дітей застрахованих (працюючих) осіб підприємств, установ та організацій Ужгорода в закладах області.

На їхніх руках кров, а вони йдуть у депутати

Україна перебуває у стані кривавої війни. Генштаб приховує реальні цифри загиблих українців, насправді ж це вже десятки тисяч. Бойовики вбивають наших хлопців сотнями за добу. Збивають літаки, гелікоптери та іншу військову техніку. Хіба ми могли колись подумати, що в Україні буде така нищівна війна?

У чому вина балогівця Гелетея...

Президент Порошенко, призначивши за квотою Віктора Балоги міністром оборони його свата Гелетея, допустив величезну помилку, тож усі повинні знати, чого коштує ця помилка.

Російська гібридна війна проти України і світу

Мета — геополітичне знищення держави-жертви.

Чи будуть вибори

Як ми повідомляли, президент Порошенко розігнав нинішню Верховну Раду і вибори до неї повинні відбутися 26 жовтня. Однак є кілька перешкод. По-перше, фашист Путін може дати команду на масовану війну проти України, а по-друге... Рада відмовилася виділити кошти на позачергові парламентські вибори. А потрібно 23 мільйони гривень.

«Хто хворий — Путін чи російське суспільство, яке підтримує його?»

Як закарпатські науковці дискутують щодо України на міжнародних конференціях.

15 тисяч гривень для армії за відмову від претензій

Молода жінка сама запропонувала винуватцеві таку угоду.

Депутат міськради Юліанна Бедь написала листа в. о. мера і аргументує, чому рада має розпуститися

До редакції «РІО» надійшов лист від депутата Ужгородської міської ради Юліанни Бедь (була обрана за мажоритаркою від «Народної партії»). Вона відверто звинувачує в.о. мера Ужгорода Віктора Щадея за розруху Ужгорода, а також називає причини, через які міськрада мала би розпуститися. Подаємо оригінал листа.

Українці зметуть Порошенка. Через Балогу

Багато тисяч українців у четвер блокували Генштаб Міністерства оборони України, вимагаючи відставки міністра Гелетея. Саме бездарні дії командування стали причиною того, що кращі сини України, патріотична еліта, гинуть на російсько-українській війні.

Російські війська захоплюють південь України

Загострення на східному фронті почалося після того, як Росія проігнорувала всі міжнародні застереження і ввела в Україну близько 300 вантажівок нібито з гуманітарним вантажем. Насправді автомобілі переправили частину військової техніки бойовикам, а на зворотному шляху цими ж вантажівками було вивезено устаткування зі стратегічних заводів Донбасу. Зокрема було вивезено високотехнологічне устаткування для виробництва військових систем протиповітряного захисту «Кольчуга».

Хто з закарпатських губернаторів   найбільше опікувався Ужгородом

Протягом кількох тижнів на сайті нашої газети www.rionews.com.ua тривало опитування: «Хто з керівників Закарпаття періоду незалежності найбільше зробив для Ужгорода». Результати виявилися доволі цікавими.

Вступна кампанія під час війни

Навчальний рік в УжНУ розпочнеться з новими студентами, зокрема східняками.

Приїхати не побоялися і хотіли би повернутися знову

Молодь із Америки, Німеччини, Італії, Іспанії, Чехії, Бельгії та України два тижні працювала в Чинадіївському замку.

Сім’ї Балог і Гелетеїв — основні контрабандисти в Закарпатті?

Цього тижня ЗМІ повідомили, що нібито в. о. начальника Закарпатського управління СБУ Володимир Гелетей погрожує відправити керівництво митниці пункту пропуску «Тиса» і прикордонників, причетних до затримання контрабанди, в зону АТО або звільнити з роботи під будь-яким приводом.

Кампанія за мерське крісло розпочалася.   Хто пише сценарій?

У ніч на 27 серпня
в Ужгороді сталися аж дві НП. У Боздоському парку практично дотла згорів ресторан-колиба «Алаверди», колишній «Йо-Ма-Йо», який пов’язують із ім’ям депутата Ужгородської міської ради Юліанни Бедь. Останнім часом заклад вона видавала
в оренду.

Ужгород і надалі «загинатиметься»   з тимчасовим мером

Як ми повідомляли, тимчасовий градоначальник Віктор Щадей написав заяву про відставку після того, як вирішив погратися в «комунальні» ігри. Без будь-якої перевірки і мотивацій було звільнено з посад п’ятьох керівників комунальних підприємств Ужгорода. Обурених працівників цих підприємств підтримали активісти з Громадської ради при Ужгородській міській раді.

Балоги в наступний парламент штовхатимуть «регіонала» Ковача

Нинішньому парламенту залишилося працювати зовсім нічого. Швидше за все нові парламентські вибори відбудуться вже в жовтні. Президент хоче, щоб чим скоріше, ще до початку опалювального сезону, щоб не наразитися на злість народну.

«Правий сектор»: від ультиматиму до перемир’я

У минулому номері ми повідомляли про те, як активісти закарпатського «Правого сектору» намагалися завезти в область цілий арсенал зброї. Зброю їм вдалося провезти через усю країну, однак на Львівщині загін міліції зупинив автівки
з «правосеками» та вилучив зброю.

Губернатор Закарпаття побував на лінії фронту

Минулого тижня Валерій Лунченко відвідав наших земляків із 128-ї бригади, котрі боронять наші кордони на сході України.  

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат