Сергій Ратушняк:   Думи до річниці   Небесної Сотні

Сергій Ратушняк 20.02.2015 21:20 ПОЛІТИКА

Змінили прізвища на дверях влади.

Думи до річниці розстрілу Небесної Сотні. Всі реформи бовтунів Яценюка—Порошенка—Турчинова—Гройсмана звелися до річного розкрадання країни і громадян за схемами Януковича—Кучми—Ющенка, державної зради — здача Криму без бою і отримання кредиту 40 млрд. дол. від МВФ, на умовах, які вже зробили наші мінімальні зарплати   НАЙМІНІМАЛЬНІШИМИ в світі: в Україні — 41 дол., у Гондурасі, Сомалі, Замбії, Лесото — 44—56 дол.

Європа і США (ці не остаточно) зрадили нас і шукають можливості помиритися з Росією, яка щороку купувала від них товарів на 300 млрд. дол. Та й кому захочеться допомагати країні, в якої олігархи-крадії при владі. І вчорашній, і нинішній. На рахунках за 100 млрд.   дол., а держава — банкрут.

Не за горами Новоросія, а далі Київ і Львів. Україну з донбаськими бандитами у Мінську презентує Люцифер — Кучма, за котрим остаточна здача ядерного потенціалу України, розкрадання всього прибуткового потенціалу національної економіки під себе і сіоністські клани, здача ще в 1994-му Донбасу кримінальному угрупованню, десятки знищених опонентів, проектів, надій. Зараз його вигодованці, вже маючи договір про здачу пів-України, роблять вигляд, що чинять спротив, винищуючи найактивніший прошарок населення, що здатен розібратися і винищити їх.

Додайте до цього синів-депутатів і вже орденоносців, фірму «Рошен» на всіх ключових постах, регіони під ОЗУ (Закарпаття — ОДА, облрада, СБУ всі інші ради і міськрайонні прокуратури під БАНДОЮ ОЗУ братків Балог) і вам стане ясно, що Майдан гідності змінив прізвища, знищив гідність і пограбував простих громадян. Пане президенте, невже треба було стільки людських і мільярдних економічних пожертвувань, зубожіння населення, щоб у Закарпатті, як і при Кучмі, Ющенку, Януковичу, всі рівні влад, силові, контролюючі й фіскальні органи, безнаказаність у казнокрадстві, корупції, контрабанді, залишилися під однією злочинною бандою братів Балог—Петьовки—Гелете­їв? Я вже не кажу, що від нашої парламентсько-президентської держави не залишилося й сліду. Впевнений, ми почуємо відповідь.

Сергій Ратушняк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат