У міських школах карантин   до 15 лютого

06.02.2015 17:02 РАТУША

Карантин із 4 до 15 лютого оголошено в усіх школах Ужгорода. Таке рішення було ухвалене міським головою В. Погорєловим на засіданні профільної комісії на початку тижня. При цьому йшлося, що «наздоганяти» пропущені під час карантину навчальні години учні не будуть, просто «зросте інтенсивність» навчального процесу.

До дитячої лікарні тільки за попередні вихідні надійшло 65 звернень через захворювання дітей на ГРВІ та грип, а станом на 2 лютого на стаціонарному лікуванні перебувало 156 дітей.

Загалом упродовж останніх двох тижнів в Ужгороді спостерігалося погіршення епідемічної ситуації зі захворюваності на ГРВІ. Найчастіше хворіють діти віком від 10 до 17 років, ситуація серед дошкільнят у межах норми, до рівня епідемічного порога кількість хворих у ДНЗ не доходить, повідомила лікар-епідеміолог міської СЕС Лариса Заремба. Головний лікар дитячої лікарні Ігор Рошко розповів, що в медзакладі на лікуванні наразі перебуває вдвічі більше дітей, ніж зазвичай, тому запровадження карантину в школах цілком доречне.

За інформацією, отриманою шляхом моніторингу відвідуваності в школах міста за січень—лютий, рівень захворюваності зростає, у кількох навчальних закладах він сягнув 29 відсотків, що є високим показником, наголосила заступник начальника управління освіти Марина Пуківська.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат