Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1800, 20

Дорожні переходи: «зебра»   як піар-хід закінчилася, небезпека залишилася

Наприкінці літа в Ужгороді активно оновлювали вуличні розмітки, до того ж у нічний час, як це і робиться в цивілізованих містах, і ужгородці раділи такій новації.

Молодший Копча нарешті отримав вирок

Ужгородський міськрайонний суд розглянув кримінальну справу стосовно Юрія Копчі з Великого Березного, котрий у грудні 2011р. підпалив легковика місцевому мешканцеві. Підпал було скоєно через кілька годин після жорстокого вбивства кримінальним авторитетом Володимиром Копчею (батьком Юрія Копчі) 30-річного Павла Опаленика.

АВЕ піднімає тарифи, але сміття залишає невивезеним

На «гарячу лінію» редакції цього тижня звернулися мешканці вул. Корзо. Вони розповіли, що зробити це їх змусили безрезультатні звернення до міської влади й власне підприємства АВЕ.

Аферичне тріо:   Балога—Гелетей—Янукович

Як ми повідомляли, українці рішуче налаштовані винести вперед ногами військове керівництво країни. Керівництво, яке фактично зрадило простих вояків, що потрапили в полон під Іловайськом.

Смертельне перемир’я

В Україні перемир’я. Екс-президент Кучма щось підписав із бойовиками і всі видали це за чисту монету, чим фактично визнали ДНР та ЛНР. Щоправда, росіянам і бойовикам начхати на ці папери, бо вони і надалі просто перегруповують свою армію і тиснуть на південь, щоб пробити сухопутний шлях на Крим. Стрілянини стало менше, але вояки наші продовжують гинути.

Князь Федір Корятович у народних переказах і наукових працях

Переважна частина вчених нині вважає, що литовсько-подільський князь Федір Корятович помер 600 років тому — у 1414-му, похований у Мукачеві.

«Мир — це особливий стан, яким   Господь Бог нагороджує віруючу людину»

Отець Іван Тидір вважає, що зі стану війни ми вийдемо оновленими й очищеними.

Виборча торгівля

Вони торгуються. Вони жалюгідні. Яценюк із Турчиновим створили свою партію «Народний фронт» у пику Порошенку, який не придумав нічого кращого, як назвати партію своїм іменем. Тепер Яценюк виторговує в Порошенка собі перше місце у списку і третину списку для своїх людей, а якщо ні, то піде на вибори окремо з «Народним фронтом».

Чому влада не може витягти економіку з дупи

Схоже на те, що нашій владі вигідно, щоб війна поки що не закінчувалася. На неї можна все списати. І люди потерплять, що гривня вже нічого не варта, і що в темряві вечорами сидять, і душ за графіком, а квитанції з захмарними цифрами.

«Якщо міліціонера й так звільнили, хай замість символічного покарання хоча би допоможе українській а

Молода жінка з Ужгорода відмовилася від претензій до міліціонера, що збив її в пішохідній зоні, після того як він переказав на потреби українських солдатів солідну суму.

Спілка рекламодавців Ужгорода позиватиметься   на виконком до суду

Бо ті порушують законодавство, що визнав сам в. о. мера.

В Ужгороді знову лякають відключенням води з 15 вересня через заборгованість 3 млн. 446 тис. грн.

6 серпня Водоканал уже отримував попередження від Закарпаттяобленерго про припинення електропостачання до насосних станцій від 18 серпня й навіть відключали будівлю КП «Водоканал м. Ужгорода».

Жодних втрат закарпатська   міліція в зоні АТО не зазнала

Вбивства, згвалтування, заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, розбійні напади — про те, як закарпатським правоохоронцям вдавалося боротися зі злочинністю протягом останніх 8 місяців, днями розповідав начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич.

У Виноградові покінчив із собою заступник районного військкома, який нещодавно сам написав рапорт пр

Тіло заступника начальника Ір­шав­сь­ко-Виноградів­сь­ко­го районного військкомату, 44-річного майора Володимира Вовчини, виявили його дружина й колеги по службі. Чоловік повісився у своєму гаражі на вул. Чкалова в м. Виноградові.

Віце-прем’єр Словаччини   про Закарпаття, Україну   і НАТО «за чашкою чаю»

«Стосовно різноманітних спекуляцій на темі Закарпаття і відродження Підкарпатської Русі: це все несерйозно», — так прокоментував питання віце-прем’єр-міністр, міністр закордонних справ Словацької Республіки   Мирослав Лайчак під час зустрічі у форматі «за чашкою чаю» з науковцями та експертами Закарпаття, яку організувала Світлана Мітряєва, директор Регіонального філіалу Національного інституту стратегічних досліджень в Ужгороді спільно з генеральним консулом Словацької Республіки в Ужгороді Янкою Буріановою. Мирослав Лайчак нагадав: Вишеградська четвірка з самого початку виступала і виступає за цілісність України.

Підсумки літнього оздоровлення

Ужгородською міською виконавчою дирекцією Закарпатського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (керівник І. Рущак) протягом весни—літа здійснювалися заходи з організації роботи з оздоровлення дітей застрахованих (працюючих) осіб підприємств, установ та організацій Ужгорода в закладах області.

На їхніх руках кров, а вони йдуть у депутати

Україна перебуває у стані кривавої війни. Генштаб приховує реальні цифри загиблих українців, насправді ж це вже десятки тисяч. Бойовики вбивають наших хлопців сотнями за добу. Збивають літаки, гелікоптери та іншу військову техніку. Хіба ми могли колись подумати, що в Україні буде така нищівна війна?

У чому вина балогівця Гелетея...

Президент Порошенко, призначивши за квотою Віктора Балоги міністром оборони його свата Гелетея, допустив величезну помилку, тож усі повинні знати, чого коштує ця помилка.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат