Погорєлов не боїться штрафу в 170 грн. й до виборів із посади   він не піде

20.03.2015 14:10 РАТУША

13 березня міському голові Вікторові Погорєлову офіційно вручили протокол про вчинення корупційного правопорушення, а 17 березня він пішов у відпустку. Відтак обов’язки міського голови на цей період виконуватиме секретар міської ради Богдан Андріїв.



У протоколі, врученому Погорєлову, йдеться про конфлікт інтересів, що виник, коли він відкликав апеляційну скаргу Ужгородської міської ради, якою було оскаржено його ж повернення на посаду міського голови Ужгорода.

У коментарі одному з місцевих Інтернет-ресурсів Погорєлов запевнив, що його відпустка жодного відношення до вручення протоколу про вчинення корупційного правопорушення не має, бо це «не рішення суду, а просто підозра про конфлікт інтересів», і навіть якщо суд визнає його, то 170 гривень штрафу нічого не змінять... За його словами, традиційно щовесни він проходить медичне обстеження, ось і настав час «зайнятися собою».

Нагадаємо, 25 листопада минулого року Ужгородський міськрайонний суд скасував рішення міської ради про дострокове припинення повноважень мера Ужгорода Віктора Погорєлова. Відразу ж це крісло звільнив Богдан Андріїв, за кілька днів до того обраний міським головою, й Погорєлов приступив до виконання мерських повноважень.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат