Закарпаття провалило презентацію на форумі в Словаччині

24.04.2015 15:42 ПОДІЇ

 

14 – 23 квітня в словацькому місті Кошице тривали «Дні України в Словаччині», на якому було презентоване і Закарпаття. Насправді, презентація, як така не відбулася. І навіть соромно, що організатори доклали так багато зусиль, щоб провести прекрасний українсько-словацький форум в двох місцях міста Кошице (Культургалле та Культурпарку), а закарпатська влада не спромоглася підготувати хорошу презентацію нашу краю для численних гостей, які могли стати потенційними інвесторами та споживачами нашої продукції.

І цікаво, чи було так само соромно голові Закарпатської облради Володимирові Чубірку та заступнику голови Закарпатської ОДА Михайлу Рівісу, які разом з директором департаменту економічного розвитку та торгівлі ОДА Михайло Ківковичем та заступник начальника управління зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та транскордонного співробітництва Михайлом Бізілею відвідали цей форум і оглянули «стенди» Закарпаття?

Фактично Закарпаття «презентувалося» так: в невеликому приміщенні було кілька столів, на яких стояло кілька пляшок коньяку, кілька головок сиру «Селиський» та кілька пляшок мінеральної води «Шаянська». А з промислової продукції: два невеличкі стенди, один з яких – фетрові шляпи Хустського виробництва. Фактично, ці шляпи і трошки виручали стенд, бо робили хоч якусь картинку.

Так само закарпатці проігнорували засідання на бізнес-форумі, на якому вирішувалася туристична співпраця.

Що стосується культурної презентації, то Закарпаття було представлене Закарпатським народним хором. І це, напевно, єдине, що рятувало нашу область на цьому форумі Днів України в Словаччині.

А до влади Закарпаття є велике питання: невже так важко було підготуватися до форуму, яких міг дати нам нових інвесторів та покупців продукції, хто займався підготовкою до презентації, і як відмитися від цієї ганьби?...

http://prozak.info/Dilo/Ekonomika/Zakarpattya-provalilo-prezentaciyu-v-Slovachchini

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат