Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1620, 20

Кіно, яке знімали на Закарпатті

Понад три десятки українських і радянських фільмів мають у собі місцевий колорит і пейзажі.

Проїзд у маршрутці знову подорожчає

Перевізники знову невдоволені. Асоціація перевізників наскаржилася міському голові на те, що ціна на паливно-мастильні матеріали зросла, відтак два маршрути — це №№ 5,7, які працюють на дизпаливі, можуть узагалі припинити роботу, а тому слід підвищувати вартість міського проїзду.

Закарпатці вийшли   з Дебальцівського   пекла. Але не всі...

Як ми повідомляли, підрозділи Мукачівської 128-ї гірськопіхотної бригади потрапили у фактичне оточення в Дебальцівському котлі. Українська влада тривалий час переконувала, що котла немає і воякам нічого не загрожує, однак самі ж воїни телефонували рідним, що вони залишилися без боєприпасів, харчів і підтримки немає.

Закарпатський нардеп Петьовка хотів боротися з Інтернетом

Ще 12 лютого народний депутат України від Закарпаття Василь Петьовка зареєстрував законопроект № 2111, яким обмежуються права Інтернет-блогерів.   Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив блогер Сергій Іванов.

Активісти не дозволили   продати 78 комунальних   об’єктів

Сесійне засідання в четвер 19 лютого розпочалося хвилиною мовчання за загиблими на Сході ужгородцями. Активісти «прикрасили» сесійний стіл плакатами «Зека геть!», «Ні — дерибану майна!», а згодом ще одним «Руки геть від Громадської ради!»

Шокін. Шок

Генпрокурором України став кум президента Порошенка Віктор Шокін.

Файні хлопці з «Триставісім» кажуть, що життя саме за них усе вигадує

Під запальні «Варош банда», «Дислокація», «Но позерай!» та інші вже добре відомі пісні гурту «Триставісім» не можна не танцювати. Їхні концерти запам’ятовуються особливими ритмами, використанням напористих колоритних мотивів, фолькроку, панку, фанку, ска, а також текстами з закарпатським діалектом. Ще «Триставісім» відомі завдяки першому закарпатському мультфільму «Наша файта», якого могло і не бути, якби не музика саме цього гурту.

«Пливе кача по Тисині»

Підкарпаторусинська пісня — символ українського Майдану (подається у скороченні).

Міліція затримала чергових «домуш­ників»-гастролерів з арсеналом відмичок та пневматичним пістолетом

Днями у берегівських правоохоронців викликав підозру молодик, який удень ходив по під’їздах багатоповерхівок і дзвонив у кожні двері, вираховуючи, чи господарі помешкань удома.

Заради чого тисячі смертей?

У ніч із середи на четвер керівники Франції, Німеччини, Росії та України після 14 годин перемовин у Мінську досягли домовленості про початок миру на Донбасі.

Чи платитимуть за землю   магнати-прихватизатори?

У четвер у Верховній Раді побилися депутати Івченко та Соболєв. Причина — законопроект, який даватиме право депутатам місцевих рад розпоряджатися землею за межами населених пунктів.

Щорічні втрати міста   на полігоні ТПВ   можуть сягати 600 тис. грн.

Наприкінці січня міський голова Ужгорода спільно з секретарем ради проінспектували полігон твердих побутових відходів у с. Барвінок, де виявили відсутність належного контролю за ввезенням сміття на територію сміттєзвалища сторонніми організаціями.

Коли закінчиться війна

Українці вже втомилися від війни. Вже хочеться миру. Хочеться спокійно працювати, відпочивати, планувати майбутнє… Натомість на Сході країни спокоєм і не пахне. Війна в розпалі. А точніше АТО. Президенту зручно, щоб це була не війна, а антитерористична операція, бо за антитерористичну операцію відповідає міліція, тобто уряд. А у випадку введення воєнного стану відповідальність лежить на головнокомандуючому, яким у нас є президент.

Терпіти більше не будуть

Фракція пропрезидентської партії «Блок Петра Порошенка» не підтримає підписання Україною Римського статуту. Про це заявив глава фракції БПП Юрій Луценко на погоджувальній раді Верховної Ради.

Ужгородцям надалі погрожують відключенням води

Цього тижня в Ужгороді знову лякали відключенням від водопостачання через борги Водоканалу перед Закарпаттяобленерго й у понеділок 2 лютого навіть вимкнули електропостачання адмінбудівлі підприємства.

У міських школах карантин   до 15 лютого

Карантин із 4 до 15 лютого оголошено в усіх школах Ужгорода. Таке рішення було ухвалене міським головою В. Погорєловим на засіданні профільної комісії на початку тижня. При цьому йшлося, що «наздоганяти» пропущені під час карантину навчальні години учні не будуть, просто «зросте інтенсивність» навчального процесу.

«Мене запитували, чому подорожую серед бандерівців...»

Російський «автостопер» разом із українськими друзями мандрував Закарпаттям і святкував Новий рік на Майдані.

Ужгородом бігають понад тисяча безпритульних собак

Розведення тварин, їх щеплення та ветеринарний догляд, облік та дресирування, організація місцевого збору (податку за утримання тварин), облаштування майданчиків для вигулу та встановлення урн з пакетами для збирання екскрементів — проблеми, які потребують негайного вирішення в Ужгороді.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат