Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1580, 20

Закарпаття провалило презентацію на форумі в Словаччині

14 – 23 квітня в словацькому місті Кошице тривали «Дні України в Словаччині», на якому було презентоване і Закарпаття. Насправді, презентація, як така не відбулася. І навіть соромно, що організатори доклали так багато зусиль, щоб провести прекрасний українсько-словацький форум в двох місцях міста Кошице (Культургалле та Культурпарку), а закарпатська влада не спромоглася підготувати хорошу презентацію нашу краю для численних гостей, які могли стати потенційними інвесторами та споживачами нашої продукції.

У мерії спростовують інформацію про крадіжку ужгородської бруківки

Прес-служба Ужгородської міської ради поширила спростування інформації в Інтернет-просторі Ужгорода стосовно «шашки», знятої у 2012 р. під час капітального ремонту вул. Швабської, яка нібито опинилася у дворі помешкання сина міського голови.

Політичний відстріл

Коли сталися нещодавні самогубства відомих політиків минулої влади, то всі казали, що вони багато зайвого знали. Однак цього тижня були застрелені екснардеп-«регіонал» Калашніков та екс-редактор газети «Сьогодні» Бузина.

Мирослав Дочинець: Сьогодні дух — наша найбільша цінність

Кожен має займатися тим, що йому належить. І письменник не обов’язково має бути на Майдані чи у Верховній Раді. Він зробить більше своїми текстами, вважає закарпатський лауреат Шевченківської премії, письменник, журналіст Мирослав Дочинець.

Закарпатці   11-ми дізналися про «Життя Марії»

Інтимну книгу з біблійними символами презентував у Ужгороді харків’янин Сергій Жадан.

Щадей знову взявся звільнити Погорєлова

На своїй сторінці у Facebook та групі «Місто Ужгород» депутат міськради та екс-виконувач обов’язків міського голови Ужгорода Віктор Щадей заявив, що розпочав збір підписів про дострокове припинення повноважень нинішнього міського голови Віктора Погорєлова.

Канадського посла зацікавив потенціал колишньої промислової зони Ужгорода

Цього тижня в рамках робочого візиту на Закарпаття Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук та радник посольства з комерційних питань Мартін Клінт зустрілися з керівниками міської ради Ужгорода.

Ціна посади: куплені дипломи, науковий ступінь і суди

Лист у редакцію про спекуляції сімейного підряду в Мукачівському аграрному коледжі.

О. Іван Тидір: У святі Пасхи Спаситель показує нам, що немає такого гріха, який Бог не простив би лю

Церква не має втручатися в політику, але бути в курсі всіх політичних подій, які відбуваються, і молитвами підтримувати людей», — вважає настоятель Ужгородського Хрестовоздвиженського греко-католицького собору отець Іван Тидір.

Депутати відтермінували майновий дерибан   та «прикрили» Волошина

Ще напередодні четвергової сесії стало відомо, що з розгляду знято два десятки земельних питань, а офіційний сайт міськради повідомив, що голова міста пропонує депутатам також скасувати рішення щодо зміни форми обслуговування житлового фонду міста та про об’єкти тимчасової торгівлі, оскільки обидва рішення поспішні й недостатньо підготовлені.

На кому горить корупційна шапка

Протягом останніх кількох тижнів Україною прокотилася ціла низка гучних корупційних скандалів. Уперше за 23 роки незалежності уряд усерйоз взявся за те, аби знищити корупційну гідру, яка за звичкою вважає своїм усе, що насправді належить державі.

На Закарпатті ідея люстрації   скомпрометована   «псевдолюстраторами»

Інтернет-видання Prozak.info опублікувало лист-роздуми щодо провалу люстраційних процесів у Закарпатті. Ось лише деякі витяги з листа Ореста Фантича.

Геноцид вірмен — перший масовий   злочин проти людяності ХХ століття

24 квітня 2015 року   виповниться 100 років   найжахливішої   трагедії ХХ століття, першого масового злочину проти людяності — геноциду вірмен у Османській імперії.

Як розрахувати субсидію   і не помилитися

n   З 1 квітня в Україні починають діяти нові тарифи на комунальні послуги для населення. Попри збільшення вартості електроенергії й газу в кілька разів, держава заспокоює громадян субсидіями. Ви маєте право звернутися за субсидією, якщо бачите дуже великі суми у розрахунках за компослуги. Кому призначатиметься житлова субсидія, як правильно її розрахувати, куди звернутися за отриманням, які документи надати і ряд інших питань зібрало у статті видання «Обозреватель».

Ужгородський віце-мер взявся знищити третину зовнішньої реклами

Те, що перший заступник міського голови Ужгорода Іван Волошин, дорвавшись до вищого ешелону влади в місті, почав це місто всіма засобами згинати під себе (після того як вдало проекспериментував це з «Короною»), вже важко не помітити й сигнали про цинічне порушення ним законодавства наразі отримали кілька правоохоронних органів.

Удесяте в Ужгороді зустрілися «Березневі коти»

10-й фестиваль «Березневі коти» вже не акцентував увагу на еротичній складовій. Цього року на фестивалі мистецтва і любові в Ужгороді представили новий проект «Плахта», яким «прикрили» еротику. Картини 28 митців, які взяли участь у проекті, були не такими відвертими, як попередні роки.

Скандальний   тиждень

Цей тиждень був занадто насиченим на надзвичайні новини. Першою з них стала новина про смерть Віктора Януковича-молодшого.

На Закарпатті виник   скандал через   відеозізнання про підпали

На Закарпатті черговий скандал. І виник він доволі несподівано. В Інтернеті з’явилося відео, на якому два чоловіки розмовляють про підпали приміщень в Ужгороді. Один із них зізнається, що підпалив разом з іншими побратимами видавництво «Закарпаття» та офіс однієї з партій.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат