Заява патріо­тично-виховної організації Закарпаття «КРОТОН»

12.11.2015 21:00 ПОДІЇ

На виборах мера Ужгорода ми повинні підтримати закарпатця!


Перед виборами 25 жовтня ми констатували факт відсутності в перегонах партій, які би відстоювали інтереси рідного Закарпаття. Тому ми закликали закарпатців голосувати за угорську партію. І нам дуже приємно, що угорці будуть представлені в обласній та багатьох районних та міських радах Закарпаття.

У неділю 15 листопада на вибори знову доведеться йти ужгородцям, де відбудеться другий тур виборів мера міста. Залишилися два конкуренти: галичанин Богдан Андріїв та ужгородець Сергій Ратушняк.

Закликаємо всіх свідомих ужгородців, тих, хто любить своє місто і вболіває за його долю, проголосувати за нашого земляка — Сергія Ратушняка.

Останнім часом галицька експансія набула широких масштабів. Розділивши політичний та бізнесовий ринок у себе на Галичині, галичани намагаються завойовувати нові території. При цьому вони насаджують свої правила гри, ігнорують історичні та ментальні особливості тих регіонів, куди йдуть.

Патріоти Закарпаття не повинні допустити, щоб Ужгородом керував чужинець. Будьмо мудрими! Віддаймо свій голос нашому Сергієві Ратушняку!

ТЕГИ : вибори 2015сергій ратушняк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат