Сергій Ратушняк: Головні висновки з виборів

21.11.2015 12:33 ПОЛІТИКА

Моя багаторічна праця з роз’яснення антидержавної і кримінально-аморальної суті клану завидівського і його ватажка, «любодрузя» і «ригівця» краю Балоги   принесла успіх. Він став «жупалом» і опудалом. Лідером антирейтингу.


Влада Балоги втрачена у всіх радах і вже НІКОЛИ його вчорашні цімбори, холуї і зрадники не повернуться в стійло СДПУ(о), «НУ», «ЄЦ», ПР, де Вітька був завжди щирий, відданий і послідовний. Сьогодні більшість з них випарилася, інші служать новим, останні — вже в своїх партійно-фінансових картелях: «Відродження», «Патріот», «Наш край», «ОПОблок» і т. ін.

В Ужгороді ПЕРЕМІГ ЯНУКОВИЧ. Ми — західний Харків і Луганськ. На «глобус» міста натягнули презерватив із написом : «Тітушка». Влада — нелегітимна. Так званий голова з тим же презервативом на черепі й 31 з 36 депутатів, обрані кримінальним шляхом через тотальний підкуп. У голови і депкорпусу НЕМАЄ ЕЛЕКТОРАТУ. Тому конфліктність цієї влади зі свідомою частиною громадськості буде від перших днів і слід очікувати позачергових виборів через відкликання цих осіб.

Чи міг я перемогти в державі, яка перебуває в сіоністській окупації, де мене зашельмували як антисеміта. Де більшості депутатам, директорам шкіл, лікарям, попам...   не треба нічого змінювати. Де голові ОДА треба об’єднатися в облраді з братвою з «Відродження», а їх вимога — перемога Андріїва в Ужгороді, де вся влада і пішла у другому турі додатися до 18000 продажного електорату... Питання риторичне. З цими істотами «а-ля 500 грн.» — як з мертвими. Мерця нема, він уже нічого не відчуває і не мучиться, а живим з цим жити.

Місто ображене і принижене. Його купили як шмат м’яса. Так звані переможці так і ставитимуться до мешканців: «Ми вас, бидло, купили! І до побачення». Напівдауну-голові, депутатам, які пройшли, і кандидатам, які не пройшли, треба, щонайменше, вкрасти з казни і майна міста 5—6 млн. доларів, щоб хоч якось вгамувати виборчу амортизацію. А це близько 150 млн. дол. Ще сотні стоять в черзі, як ті, хто помагав Леніну нести поліно чотириметрове. У людожера-Леніна їх «виявилося» 640.

Чи дивує обрання злодія і напівдауна? Ужгород і край вже породили таких гидот, як Шуфрич, Балога, Медведчук. 20 років волаю про геноцид через олігархічний режим. Увесь світ шельмував мене за попередження про сіоністський кримінал Яценюка і Ко і що це закінчиться горем. Мене не чують... Натовпу вдовбують у мозок, що я — хам і ЦЕ — ГОЛОВНЕ. А звідки взяти толерантність до ворогів держави — не пояснюють.

Моя пропозиція після першого туру — знятися — не була почута командою Качура, а самого Михайла Москаль охрестив «бараном за 400 тис. доларів» з легкого подання Пацкана. Якщо їх поза чи пиха завадила прийти до мене, то тоді ви в політиці — те, що Геннадій Геннадійович і озвучив.

Сім’я і друзі задоволені, адже були категорично проти моєї участі у виборах і роботи.

Кількість плювків у спину, яку лили на мене опоненти і мої вчорашні блюдолизи і лакеї — зайвий раз підкреслила, що я іду попереду. Я чесно і гідно пройшов цей шлях. А кількість гидоти на мою адресу — тільки підтвердження того, що я неординарна і яскрава людина. Іван Франко тричі балотувався до сейму. Його тричі продали рідні землячки. Проте — скільки зараз пафосу на його честь. Мої чотири перемоги на виборах мера Ужгорода так і залишаться в Книзі Гіннесса непереможними.

Жодної ідеологічної партії, жодної національної ідеї. Злодій злодієм поганяє. Така сьогодні ознака доби нашої державності. На жаль, тхне кров’ю і розшматуванням.

Але життя триває. Нема вчорашнього і завтрашнього. Є сьогодні. Обидління моєї Батьківщині та її рівень, нижчий за африканський, вже сприймаю як погоду, яка від мене не залежить.

Єдине, в чому я не щирий, коли на запитання: «Як життя і справи?», відповідаю: «Добре!» Насправді, мені набагато краще. Бо в мене є все, і навіть більше, ніж треба. Я щаслива людина. Вибачте. Чого і Вам, рідненькі, і, навіть 500-гривневій біомасі трішечки, бажаю.

«Слава» злодіям і бидлу України!

Мій уклін СВІТЛІЙ меншості!

ТЕГИ : вибори 2015

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат