Територія автовокзалу перейшла до рук родичів нового ужгородського мера

27.11.2015 14:47 РАТУША

Як відомо, 29 жовтня Ужгородська міськрада цинічно роздерибанила міські території й нерухомість, попри всі багатомісячні протистояння громади і намагання активістів перешкодити цьому.


Земельні рішення ухвалювалися одним пакетом, а депутати нахабно і відкрито «кнопкодавили», голосуючи за відсутніх колег.

Зокрема, вони підтримали продаж ВАТ «Закарпатавтотранс» території Ужгородського автовокзалу, яка формально належала міській громаді. Відтак підприємство заплатить у бюджет 1,48 млн. грн. (себто 161 грн. за кв. м). Предметно, що серед акціонерів «Закарпатавтотрансу», який володіє Усіма автостанціями області, є двоє родичів новоспеченого міського голови Ужгорода Богдана Андріїва.

Сесія також дозволила дружині екс-мера Віктора Погорєлова не платити щомісячно 860 грн. за оренду земельної ділянки площею 0,03 га на вул. Чепури. Що це за ділянка та з яких саме причин «не­ма бажання» платити за її оренду, екс-мер повідомити відмовився.

Депутати «наосліп» проголосували і за передачу двох ділянок під терасами кафе, що в центрі міста на території пам’ятки архітектури «Совине гніздо»: ділянки площею 0,02 га на вул. Ракоці, 2 за 102,18 тис. грн. та ділянки площею 0,01 га на вул. Ракоці, 4 за 74,47 тис. грн. — дружині екс-начальника Чопської митниці, інформує сайт nashigroshi.org.

Як уже повідомлялося, виділена ділянка під приватним кафе знаходиться у внутрішньому дворику пам’ятки архітектури національного значення, відомої як «Совине гніздо». Що на черзі?..

ТЕГИ : богдан андріїв

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат