Волошин: ЄПУ і плáчу

25.09.2015 20:05 ПОЛІТИКА

Елегантна Інна Туряниця помахала витонченою ручкою Європейській партії України (ЄПУ), регіональне відділення якої потрапило до жорстких долоней підступного Івана Волошина, схильного до оборудок з нерухомістю та партіями.

Слідом за пані Інною живописним віночком вирушили геть від згаданого пана і кілька її колежанок за партприналежністю. Достеменно не відомо, як на це звільнення за власним бажанням реагуватиме головний український «європеїст» Микола Катеринчук, але для пана Івана це явно недобрий знак, здатний щонайменше викликати сльози гіркого розчарування.

Коментарі :


16.10.2015 17:36 мирон богдан

многа букофф. ниасилил


16.10.2015 13:36 Читач

У В А Г А !!!
Мешканцям міста - виборцям, щодо кандидата КОВАЛЬСЬКОГО АНАТОЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА
Нещодавно, в середині серпня 2015 року на дошках оголошень біля під’їздів будинків що обслуговуються у ЖРЕР №5, появилося оголошення щодо переукладання договорів на обслуговування з ПП «Ужбудсервіс».
По суті дані дії є незаконні та аналогічні з попередніми діями ПП «Двірник»:
ЖРЕР №5 та Ужбудсервіс – це різні, абсолютно самостійні дві юридичні особи (тобто не є одна для одної правонаступником), але з одним керівником – ПАНОМ КОВАЛЬСЬКИМ АНАТОЛІЄМ ВОЛОДИМИРОВИЧОМ. Ознакою цього є РІЗНІ коди ЄДРПОУ (ідентифікаційні коди):
 КП ЖРЕР №5 – код ЄДРПОУ 20446867, комунальне підприємство, директор пан Ковальський Анатолій Володимирович,
 Приватне підприємство «Ужбудсервіс» - код ЄДРПОУ 31402843, директор пан Ковальський Анатолій Володимирович.
ПП «Ужбудсервіс» - це правонаступник Приватного підприємства «Двірник» (код ЄДРПОУ 31402843). В свій час (2013 рік) журналісти засобів масової інформації дослідили суть фінансово-господарської діяльності ПП «Двірник». А суть її така: не маючи на це офіційних документів (результатів проведених тендерів, конкурсів з надання послуг з утримання будинків), ПП «Двірник» в парі з ЖРЕР №5 виписувало мешканцям будинків своєї території рахунки на оплату квартплати, вказуючи банківські реквізити ПП «Двірник».
Діючи по такій схемі протягом певного часу, ПП «Двірник» вдалося довести КП ЖРЕР №5 до стану банкрутства! І сьогодні міська влада «йде назустріч» КП ЖРЕР №5, вирішуючи питання щодо виділення дотації підприємству на покриття збитків в сумі 256 тис.грн.!
Керівник ПП «Двірник», бажаючи приховати та замаскувати від мешканців, чиї кошти є джерелом доходу ПП «Двірник» та пана Ковальського, сумнівне минуле свого дітища, перейменовує його на ПП «Ужбудсервіс», придавши йому статус нібито новоствореного підприємства з чистим початком діяльності.
«ГРОШЕНЯТА» зібрані від мешканців будинків через ПП «Двірник» пан Ковальський спішить використати на будівництво своїх багатоповерхівок, зокрема по вул.Новака де розташований КП ЖРЕР № 1.
ПАН КОВАЛЬСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ - людина, яка вдаючись до любих методів і способів заволодіння комунальним майном, що належить громаді міста, в тому числі використовуючи своє службове становище як директор ЖРЕР №5, обман і підробку, тягнеться до вищої влади та збагачення, є кандидатом в депутати Ужгородської міської ради, вибори яких призначені на 25 жовтня 2015 року.
Шановні громадяни – мешканці міста Ужгорода будьте пильними до себе та приймайте правильне рішення: бути ошуканим чи ні!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат