Головні питання сесії:   з порядку денного зняли, не внесли, забуксували

25.09.2015 16:12 РАТУША

На сесію Ужгородської міської ради 24 вересня прийшли 37 депутатів. Активістів представляли, зокрема, захисники озера біля ЗОШ № 15 (Кірпічка), яке влада збирається забудувати. На порядку денному було 80 проектів рішень. Однак сесію знову «скоротили».

З порядку денного зняли питання приватизації комунальних об’єктів, проти чого активно виступала громадськість міста і це вимусило міського голову «капітулювати», що зовсім не означає, що на наступній сесії питання не проштовхуватимуть знов.

Подібне відбулося з проектом зонування Ужгорода, який виносився на розгляд минулого засідання сесії. За його внесення до порядку денного цього четверга проголосували тільки 25 депутатів. Відомо, що до Генплану й проекту зонування наразі чимало зауважень, існує і заборона суду вносити зміни до Генплану. Насправді ж, на переконання активістів, зміни до Генплану та проект зонування мають за мету прикрити земельний дерибан міської влади за останні п’ять років, а також додерибанити те, що залишилося...

Депутати трохи поміняли свою позицію, коли йшлося про кошти на ремонт доріг та фасадів — голосів вистачило й кошти виділили, а також достатньо голосів «знайшли», аби відмовити у фінансуванні міської газети «Ужгород». Потім картина повторилася: кілька разів не вистачало голосів при розгляді земельних питань. Оскільки на сесії відбулося вже звичне останнім часом «буксування», міський голова оголосив у сесії перерву, дату продовження якої повідомлять окремо.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат