Заява   Сергія Ратушняка   щодо теракту проти громадського діяча Павла Федаки

12.09.2015 07:46 ПОЛІТИКА

Банда «ЄЦ» братків Балог, Щадея—Волошина підпалила авто своєму політичному опонентові — порядній людині Павлові Федаці. За правдиві і критичні матеріали щодо злочинної діяльності цього ОЗУ в часописі «Трибуна», головним редактором якого він є.


Я офіційно вже вкотре заявляю осліплим і оглухлим прокуратурі і органам МВС в Ужгороді й Закарпатській області.

Готельно-ресторанний комплекс «Корона», що на площі Театральній, це історична пам’ятка площею понад 4000 кв. м, вартістю в 4 млн. дол. США, вкрадена і викуплена кримінальним шляхом за 25 % своєї вартості — 1 млн. дол. США. Таким чином ужгородців обікрали на 3 млн. дол. США, або 75 млн. грн. Злочин вчинено за попереднім зговором групою осіб у складі В. Погорєлова   (голова міста на момент підготовки неправомірного договору і «друку» оголошення в позарегламентний день у газеті міської ради і здійснення таємної приватизації), В. Щадея (в. о. міського голови м. Ужгорода на момент кримінального дозволу на відчуження майнового комплексу без дозволу ради і без виконання будь-яких навіть липових інвестиційних зобов’язань), І. Волошина (депутат від «ЄЦ» — замовник і, так би мовити, «покупець» на гроші корумпованих правоохоронців), Б. Андріїва (депутат від «ЄЦ», також був в. о., голосував за рішення й активно підкуповував інших депутатів для позитивного голосування). Всі вони члени ОЗУ, відомого як партія «ЄЦ» братків Балог.

На сьогодні у відповідях, отриманих мною від ГПУ і МВС, порушено ТРИ кримінальні справи, винесено заборону на будівельні роботи і відчуження. Але історична пам’ятка розібрана, власників змінили неодноразово, в Інтернеті рекламується продаж квартир у майбутній будові.

Також днями вчинено підпал будинка прокурора Голуба, який, за словами бандита І. Волошина, отримав хабара за дахування і невтручання у справу «Корони». Тому й не дивно, що жодної заяви від нього з приводу підпалу не надійшло.

Громадськості краю відомо, що на руках цієї банди понад 150 різного роду підпалів авто і майна в останні роки, безкарне розкрадання майна, бюджетних коштів, торгівля нар­ко­тиками, крадіжка газу, контрабанда тощо. Жод­на з справ не доведена до суду, оскільки у краї всі гілки державної й місцевої влади узурповані цим ОЗУ.

Генералові МВС Москалю, що зараз є головою ОДА в Закарпатській області, було би до честі довести пограбування ужгородців на 75 млн. грн. і понад сотню підпалів проти опонентів злочинної зграї.

Прошу вважати це офіційною заявою про злочин.

А громадянам Ужгорода й Закарпаття хочу побажати протверезвіння, честі й розуміння, за які кошти і для якої мети бандити Балога, Погорєлов, Щадей, Волошин і Андріїв ідуть до влади.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат