Чому в Ужгороді Качур пішов на Качура

25.09.2015 20:29 ПОЛІТИКА

У мери Ужгорода йтимуть щонайменше два Качури (за матеріалами ProZak.info). Ска­жете, «совпаденіє»?!


Президентська «Солідарність» визначила кандидатом в мери облцентру Михайла Качура, депутата облради від «Батьківщини», директора «Турбогазу». Ще задовго до початку кампанії місто вже було щільно увішане його небритим портретом. У фракції пан Михайло існував відверто герметично і не дуже корився регіональному партайгеноссе Кеменяшу, не на жарт залежному від клану Балог. За паном Михайлом немає гучних політскандалів, як і гучних виробничих перемог, хоча в цілому він позитивний.

Та раптом балотуватися вирішив ще один Качур — Іван (перечинський). Сказав, що йтиме не від партії, а нібито сам по собі. Обурений Михайло таке рішення однофамільця обізвав «розводняком з технічним кандидатом». Втім, Іван не такий простий. Він депутат облради, екс-«регіонал», екс-віце-губернатор. Трошки провалив освіту, але то таке. Нинішній «Опозиційний блок» для пана Івана, який став гидливо сторонитися «еліти Януковича», перспектива не вельми, тож працювати він почав із «Відродженням». Хоча, чи в назві суть? Річ у тім, що з цією іншою назвою в краї асоціюється один із одіозних фігурантів збройного конфлікту в Мукачеві Ланьо, навіть саме знайомство з яким інтелігентна людина не зарахувала би до чиїхось чеснот. Все ж таки, як складно знайти собі порядну компанію! Ну, нє?

Коментарі :


28.09.2015 21:10 Іванку-сорочка вишиванка

Майжень Іван Качур забув як провали не лише освіту, як в МДУ принизливо знімав з посади попередніх ректорів, за рівнем освіти Качуру івану до них як до Марсу. Так от на догоду таким же   пройдитсвітам як сам, балогам, показав себе разом із Кляп Маріанною, на той час керівника облвідділу освіти ЗакОДА, А потім і самих у гузицю копнули. А тепер що МДУ і УЖНУ де тоже там, куди їх копнули!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат