В Ужгороді на мера претендують 23 кандидати і 558 — на депутатів міськради

09.10.2015 15:02 РАТУША

За інформацією з сайта ЦВК, в Ужгороді виявили бажання стати депутатами міської ради 558 осіб. Вони представляють 21 партію, що візьмуть участь у виборах до Ужгородської міської ради 25 жовтня.


Що характерно, кількість депутатів у міськраді нового скликання суттєво зменшиться, їх буде тільки 36. При цьому партії «з амбіціями», як-от Блок Петра Порошенка, «Солідарність», «Відродження», ВО «Свобода», «Громадянська позиція», «Європейська партія України», «Наш край», а також «Самопоміч» і «Патріот», зареєстрували у своїх списках по 37 кандидатів.

Натомість партія «Громадянська солідарність» зареєструвала 7 кандидатів, а Партія захисників вітчизни та політична партія «Соціалісти» — по 9 претендентів на депутатські крісла.

Для участі у виборах міського голови Ужгорода у ТВК зареєструвалися 23 кандидати. Серед них 15 — шляхом самовисування та 9 — партійні. Виборцям доведеться шукати «свого мера» в довгому списку, де фігуруватимуть і семеро кандидатів-двійників.

За мерське крісло боротимуться діючий голова міста та екс-«регіонал» Віктор Погорєлов, який нібито «довго розмірковував та вагався», чи йти йому на вибори, та двічі екс-мер Сергій Ратушняк. Кандидатами на посаду мера Ужгорода рахуються нинішній секретар ради екс-«регіонал» Богдан Андріїв та екс-«регіонал» бізнесмен Михайло Чурило.

Свою кандидатуру на мерське крісло пропонує Марія Бадида, начальниця управління податкової інспекції Ужгорода ще від 2003 року. Ще дві жінки поборються за мерське крісло — це економіст Вікторія Слюсаренко та співачка Надія Копча від

УКРОПу. Серед інших претендентів Ярослав Шафарь — заступник міського голови Ужгорода, в минулому депутат від політичної партії «Фронт змін», нині член Радикальної партії Олега Ляшка, Михайло Качур — гендиректор ВАТ «Ужгородський Турбогаз», депутат Закарпатської обласної ради від партії «Батьківщина», а в мери йде від партії «Блок Петра Порошенка», Володимир Чубірко — голова Закарпатської обласної ради, пов’язаний із кланом Балог, Іван Волошин — нинішній заступник мера, який став депутатом від «Єдиного центру», потім перейшов до Партії регіонів, наразі представляє Європейську партію України, Едуард Леонов, який очолює міську «Свободу» й перебуває під домашнім арештом, Олег Подебрій — екс-прес-секретар УМВС Закарпаття. У списку також є Олександр Бедей, Олександр Сазонов та Олег Муртазін.

Немає у списках прогнозованих експертами дипломата Алена Панова, депутата облради Івана Качура, нардепа Юрія Чижмаря, депутата міськради Андрія Погорєлова, а також Віктора Щадея та Федора Ващука...

Коментарі :


16.10.2015 11:26 медведик

У В А Г А !!!
Мешканцям міста -   виборцям, щодо кандидата КОВАЛЬСЬКОГО АНАТОЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА
Нещодавно, в середині серпня 2015 року на дошках оголошень біля під’їздів   будинків що обслуговуються у ЖРЕР №5, появилося оголошення щодо переукладання договорів на обслуговування з ПП «Ужбудсервіс».
По суті дані дії є незаконні та аналогічні з попередніми діями ПП «Двірник»:
ЖРЕР №5 та Ужбудсервіс – це різні, абсолютно самостійні дві юридичні особи (тобто не є одна для одної правонаступником), але з одним керівником – ПАНОМ КОВАЛЬСЬКИМ АНАТОЛІЄМ ВОЛОДИМИРОВИЧОМ. Ознакою цього є РІЗНІ коди ЄДРПОУ (ідентифікаційні коди):
 КП ЖРЕР №5 – код ЄДРПОУ 20446867, комунальне підприємство, директор пан Ковальський Анатолій Володимирович,
 Приватне підприємство «Ужбудсервіс» - код ЄДРПОУ 31402843, директор пан Ковальський Анатолій Володимирович.
ПП «Ужбудсервіс» -   це правонаступник Приватного підприємства «Двірник» (код ЄДРПОУ 31402843). В   свій час (2013 рік) журналісти засобів масової інформації дослідили суть фінансово-господарської діяльності ПП «Двірник». А суть її така: не маючи на це офіційних документів (результатів проведених тендерів, конкурсів з надання послуг з утримання будинків), ПП «Двірник» в парі з ЖРЕР №5 виписувало мешканцям будинків своєї території рахунки на оплату квартплати, вказуючи банківські реквізити ПП «Двірник».
Діючи по такій схемі протягом певного часу, ПП «Двірник» вдалося довести КП ЖРЕР №5 до стану банкрутства! І сьогодні міська влада «йде назустріч» КП ЖРЕР №5, вирішуючи питання щодо виділення дотації підприємству на покриття збитків в сумі 256 тис.грн.!
Керівник ПП «Двірник», бажаючи приховати та замаскувати від мешканців, чиї кошти є джерелом доходу ПП «Двірник» та пана Ковальського, сумнівне минуле свого дітища, перейменовує його на ПП «Ужбудсервіс», придавши йому статус нібито новоствореного підприємства з чистим початком діяльності.
«ГРОШЕНЯТА» зібрані від мешканців будинків через ПП «Двірник» пан Ковальський спішить використати   на будівництво своїх багатоповерхівок, зокрема по вул.Новака де розташований КП ЖРЕР № 1.
ПАН КОВАЛЬСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ - людина, яка вдаючись до любих методів і способів заволодіння комунальним майном, що належить громаді міста, в тому числі використовуючи своє службове становище як директор ЖРЕР №5, обман і   підробку, тягнеться до вищої влади та збагачення, є кандидатом в депутати Ужгородської міської ради, вибори яких призначені на 25 жовтня 2015 року.  
Шановні громадяни – мешканці міста Ужгорода будьте пильними до себе та приймайте правильне рішення:   бути ошуканим   чи   ні!
З повагою громадяни – мешканці одного із таких будинків


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат