Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 300, 20

Територія автовокзалу перейшла до рук родичів нового ужгородського мера

Як відомо, 29 жовтня Ужгородська міськрада цинічно роздерибанила міські території й нерухомість, попри всі багатомісячні протистояння громади і намагання активістів перешкодити цьому.

На останній «замінованій» сесії депутати віддали дружині Андріїва землю

В Ужгороді депутати, які вже закінчують свою каденцію, ніяк не вгомоняться. Мер Погорєлов докладав максимум зусиль, щоб ще проводити сесію, бо потрібно було «розрахуватися» зі спонсорами. Розраховуватися доводилося майном міста та землею.

Як народні обранці 31-м «за» згвалтували Генплан Ужгорода

На ганебну для депутатів і мера Ужгорода підсумкову сесію, що виглядала як змова цинічних шулерів та пройшла фактично під прикриттям міліції — відреагували члени громадської ініціативи #Кірпічка. Цитуємо їх заяву.

Богдан Андріїв за міські гроші будує дорогу до своєї власної багатоповерхівки

Богдан Андріїв, кандидат на посаду Ужгородського міського голови від партії «Відродження», який вийшов у другий тур і якого пов’язують із наймасштабнішим у історії Ужгорода підкупом виборців, не гребує користуватися усіма благами своєї нинішньої посади — секретаря міськради.

Чому «АВЕ» ігнорує вивезення сміття поза контейнерами

Було би неправдою говорити, що проблема сміття в Ужгороді є новою. Але чомусь легше від цього не стає. Нові фасади та високі новобудови аж ніяк не вписуються в тандем із брудом.

Штрих   до виборів   у Ужгороді

Завершена, крім Ужгорода, виборча кампанія в Закарпатській області. Брудна, брехлива, з підкупом виборців, неадекватною поведінкою членів окремих виборчих комісій.

У «замінованій» мерії депутати пакетом «протягнули» земельні питанння

Останніми тижнями в Ужгороді ніяк не вдається провести сесію, а міськраді узаконити всі попередні сумнівні виділення землі та інші «недожаті» майнові махінації. Активісти домовилися миттєво реагувати й координуватися, щоб протистояти кульмінації дерибану цим депутатським скликанням...

У депкорпусі обласного центру більшість становитимуть екс-регіонали

За підсумками виборів 25 жовтня до Ужгородської міської ради проходять дев’ять партій. Це «Відродження», «Солідарність», «Патріот», Європейська партія України, ВО «Батьківщина», «Наш край», «Єдиний центр», «Самопоміч» та КМКС — Партія угорців України.

В Ужгороді розбудовують сквер,   відомий із ХVІІ століття

Під новий сквер у історичній частині Ужгорода — навпроти Ужгородського Хрестовоздвиженського кафедрального греко-католицького собору — вже заклали наріжний камінь. Однак початок будівництва позначився конфліктом…

У бюлетені до Ужгородської міськради під першим номером ітиме «Громадянська позиція»

Лідер списку Павло Федака взяв участь у двотуровому голосуванні з приводу розміщення у виборчому бюлетені до Ужгородської міськради. Якимось магічним чином він обидва рази витягнув №   1. Таким чином, «Громадянська позиція» у виборчому бюлетені до Ужгородської міськради   йтиме   під № 1. Команді Анатолія Гриценка пофартило на старті, далі копітка праця і боротьба за прохідне місце.

Кандидат у мери Волошин спробував пропіаритися, збрехавши

До редакції звернувся член Громадської ради при Ужгородській міській раді С. Мацко. Активіст був обурений брехнею першого заступника міського голови І. Волошина, який спробував приписати собі чужі результати і при цьому пропіаритися на них.

Погорєлов:   цураві справи!

Чимало ужгородців були прикро здивовані, коли дізналися: Погорєлов знову рветься до крісла міського голови, звідки його свого часу просили піти по-доброму, згодом навіть привселюдно викидали з посади та організовували мітинги-протести з вимогою йти геть!..

Ужгородська міськрада роздерибанить 195 земельних ділянок

На черговому засіданні сесії Ужгородської міської ради депутати мають ухвалити рішення «Про надання дозволу на підготовку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у районі вул. Собранецької (масив 1, 3) громадянам, які перебувають на обліку».

В Ужгороді на мера претендують 23 кандидати і 558 — на депутатів міськради

За інформацією з сайта ЦВК, в Ужгороді виявили бажання стати депутатами міської ради 558 осіб. Вони представляють 21 партію, що візьмуть участь у виборах до Ужгородської міської ради 25 жовтня.

Головні питання сесії:   з порядку денного зняли, не внесли, забуксували

На сесію Ужгородської міської ради 24 вересня прийшли 37 депутатів. Активістів представляли, зокрема, захисники озера біля ЗОШ № 15 (Кірпічка), яке влада збирається забудувати. На порядку денному було 80 проектів рішень. Однак сесію знову «скоротили».

На сесії профінансували Водоканал й висловилися проти коригування Генплану міста

Відтак Ужгороду обіцяють цілодобову воду, а Генплан «пропихатимуть».

Наступні 5 років ужгородців можуть возити ржаві «корита»

Міська влада «підправила» умови конкурсу для перевізників.

Брехуни рвуться в мери

Із наближенням виборів дедалі активнішими стають деякі ужгородські політики.

Будівництво позаду готелю «Ужгород» прокуратура визнала незаконним

Прокуратура Закарпатської області в інтересах управління державної архітбудінспекції в області звернулася до Закарпатського окружного адміністративного суду про визнання незаконними дії посадових осіб Ужгородської міської ради.

Ужгородські маршрутки курсуватимуть до 23.00   і будуть оснащені GPS-трекерами

У середу 12 серпня в Ужгородському прес-клубі відбулося засідання на тему «Ужгородський пасажирський транспорт. Проблеми та перспективи». Із журналістами зустрілися громадський активіст Олександр Пересоляк, аудитор, судовий експерт, кандидат економічних наук Вікторія Слюсаренко, керівник транспортного комітету громадської ради Ужгородської міської ради Сергій Мацко та комерційний директор фірми «Автоімідж» Андрій Уманський.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат