Від фесту до фесту на наб. Незалежності «сарай-базар»

01.04.2016 20:47 РАТУША

Ужгородці давно нарікали, що в місті на фестивалях встановлюють примітивні смугасті китайські намети, які аж ніяк не додають святковості ні заходам, ні місту.
І ось на Новорічні свята в Ужгороді з’явилися дерев’яні фестивальні торгові будиночки. Вони, щоправда, дещо убогі, але таки не намети і вже це радує.


Відомо, що ці будиночки обійшлися місту дуже дорого. Але ще 13 березня закінчився фестиваль «Медовуха-фест», утім торгові будиночки на наб. Незалежності стоять досі.

Їх використовують на свій розсуд бомжі, біля них бавляться діти, недобросовісні громадяни жбурляють туди сміття...

Громадська активістка Маріанна Собран подала запит у мерію Ужгорода, чому ці порожні «сараї» не приберуть із центру міста, на що в мерії відповіли: не мають до них, мовляв, жодного відношення й переадресували проблему на організатора фестивалю, констатує РroZak.info.

Однак організатор фестивалю запевнив активістку, що будиночки «не його», бралися в оренду тільки на час фестивалю. На запитання, в кого саме він їх брав, порадив запитати... у виконкомі. Також додав, що за його даними, мерія сама мала їх вивезти, але, мабуть, не буде цього робити, адже... невдовзі «Сакура-фест». Про це активістка повідомила в соцмережах і додала: «… городяни, звикаймо, в нас тепер буде базар у центрі й це надовго».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат