На місці колишнього універмагу, ймовірно, буде ТЦ із підземними паркуваннями

12.02.2016 19:31 РАТУША

Цього тижня підприємці, які працювали в універмазі «Україна» й чиє майно було знищене пожежею, спочатку зініціювали зустріч із міською владою, але жоден із них на зустріч не прийшов.


За словами міського голови, поки що влада не має жодних намірів щодо згорілого об’єкта.

На його думку, стосовно майбутнього будівлі універмагу повинні визначитися власники споруди. Досі її експлуатували 80 акціонерів, тож саме вони нехай вирішать: відбудовувати чи продавати будівлю?

Питання ж, чи можливо в принципі там щось відбудувати, у якому стані конструкції тощо, мають вирішити експерти. Лише після цього можна буде щось планувати достеменно.

Як відомо, цього року планувалося провести масштабну реконструкцію всієї площі перед універмагом «Україна» і далі аж за спорткомплекс «Юність». З огляду на ситуацію, що склалася через пожежу, підготовку проекту призупинили. До того ж є неофіційна інформація, що вже є «зацікавлені» цією ділянкою міської території.

Йдеться про можливе зведення на цьому місці чергового торговельного центру, а також підземних паркувань.

Богдан Андріїв також наголосив, що міський бюджет не має ресурсів, а також законних підстав компенсувати втрати підприємців, а протипожежна безпека, як і страхування майна, мали бути на їхній відповідальності. За одним із джерел, майно підприємців застраховане не було. Як відомо, інтер’єр універмагу разом із товаром вигорів практично дотла.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат