Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 380, 20

У третини ужгородських медалістів — середній   рівень знань

Загальний рівень закарпатських випускників один із найгірших.

Після сумнівного газдування тимчасовий мер прагне заховатися в парламенті?

Минулого місяця в місті нарешті визначилися з фірмою, яка встановить GPS-системи в ужгородських маршрутках, довіривши це житомирському ПП «Автоімідж». Тоді аргументом на користь цієї фірми стала її нібито нижча ціна на послуги.

Чому занепадає Боздоський парк

Наша редакція отримала кілька дзвінків від ужгородців щодо стану Боздоського парку. Атракціони не працюють, кафе закриті. Територія занедбана. Кудись зникли лавиці з правої алеї. Один із підприємців поскаржився, що в парку відключили електроенергію нібито за борги. При цьому всі підприємці здійснили відповідну плату, а чи розрахувалося керівництво парку за електрику, невідомо.

Десять котелень, придбаних   для бюджетних закладів у кредит, фірма-виробник може забрати

Як ми вже повідомляли, у жовтні в Ужгороді збираються встановити дві котельні на дровах для обігрівання дитсадка, що розташований на вул. Добролюбова, а також ЗОШ № 12 і ЗОШ № 15 до початку опалювального сезону. Завдяки цим котельням, як запевняють у мерії, місто знизить споживання газу на 12,5 %.

Міських активістів обурює якість дорожнього ремонту

Тимчасова міська влада останніми місяцями захоплено декларує проведення ремонтів ужгородських доріг. Насправді ж якість їх часто-густо далека від задовільної.

День Ужгорода

Программа свята.

Сесія голосувала неоприлюднений порядок денний,

обрала Почесних громадян Ужгорода, а також лауреатів Почесної відзнаки.

Під майбутній спортивно-реабілітаційний центр   для інвалідів почали   розчищати територію

Рішенням Ужгородської міської ради від 5 вересня ц. р. Закарпатському обласному осередку української федерації спорту інвалідів із ураженням опорно-рухового апарату було передано комплекс приміщень колишньої котельні площею понад 1600 м кв. за адресою вул. Ф. Тіхого, 13Б, із орендною платою 1,2 грн.

Дорожні переходи: «зебра»   як піар-хід закінчилася, небезпека залишилася

Наприкінці літа в Ужгороді активно оновлювали вуличні розмітки, до того ж у нічний час, як це і робиться в цивілізованих містах, і ужгородці раділи такій новації.

АВЕ піднімає тарифи, але сміття залишає невивезеним

На «гарячу лінію» редакції цього тижня звернулися мешканці вул. Корзо. Вони розповіли, що зробити це їх змусили безрезультатні звернення до міської влади й власне підприємства АВЕ.

Спілка рекламодавців Ужгорода позиватиметься   на виконком до суду

Бо ті порушують законодавство, що визнав сам в. о. мера.

В Ужгороді знову лякають відключенням води з 15 вересня через заборгованість 3 млн. 446 тис. грн.

6 серпня Водоканал уже отримував попередження від Закарпаттяобленерго про припинення електропостачання до насосних станцій від 18 серпня й навіть відключали будівлю КП «Водоканал м. Ужгорода».

Депутат міськради Юліанна Бедь написала листа в. о. мера і аргументує, чому рада має розпуститися

До редакції «РІО» надійшов лист від депутата Ужгородської міської ради Юліанни Бедь (була обрана за мажоритаркою від «Народної партії»). Вона відверто звинувачує в.о. мера Ужгорода Віктора Щадея за розруху Ужгорода, а також називає причини, через які міськрада мала би розпуститися. Подаємо оригінал листа.

Кампанія за мерське крісло розпочалася.   Хто пише сценарій?

У ніч на 27 серпня
в Ужгороді сталися аж дві НП. У Боздоському парку практично дотла згорів ресторан-колиба «Алаверди», колишній «Йо-Ма-Йо», який пов’язують із ім’ям депутата Ужгородської міської ради Юліанни Бедь. Останнім часом заклад вона видавала
в оренду.

Ужгород і надалі «загинатиметься»   з тимчасовим мером

Як ми повідомляли, тимчасовий градоначальник Віктор Щадей написав заяву про відставку після того, як вирішив погратися в «комунальні» ігри. Без будь-якої перевірки і мотивацій було звільнено з посад п’ятьох керівників комунальних підприємств Ужгорода. Обурених працівників цих підприємств підтримали активісти з Громадської ради при Ужгородській міській раді.

Ужгород без води   не залишать

Керівництво області пообіцяло погасити заборгованість Водоканалу перед енергетиками.

Тимчасове керівництво Ужгорода підозрюють у підробці документів для земельного «дерибану»

Правоохоронці продовжують викривати факти земельних махінацій, які мають місце в Ужгороській міськраді. Працівники прокуратури завершили перевірку земельних ділянок, які виділили на скандальній сесії 29 травня.

ЖРЕР вимагає платити йому за... користування водопроводом   і каналізацією

Цього тижня до редакції зателефонував мешканець «нового» мікрорайону Василь Степанович, який розповів, що новоспечене керівництво ЖРЕРу № 8 почало надсилати своїм боржникам претензії-попередження, переповнивши їх цитатами статей із Житлового кодексу, Цивільного кодексу й Закону «Про житлово-комунальні послуги».

В Ужгороді вже вербують до «русского мира»

Цього тижня до поштових ящиків ужгородців розкидали дивну навіть на перший погляд газету. Точніше газетку комуністів із ностальгійною назвою «Рабочий класс».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат