Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 440, 20

Контейнери для роздільного збирання сміття з’явилися знову

Спроби навчити ужгородців роздільному сортуванню сміття робилися під час попередньої каденції мера Сергія Ратушняка. Навіть розроблялися посібники для школярів, а контейнери стояли на території деяких шкіл.

В Ужгороді активістами створена «карта проблем» міста

Як повідомляє сайт Подробности, на цій мапі за кілька тижнів назбиралися сотні критичних точок. Мешканці наносять усе: від ям на дорогах до стихійних парковок. Свою карту автори планують передати відповідним державним установам, що покликані дбати про порядок і благоустрій. Кожна проблема має свою позначку. Тут відмічені ями на дорогах, відсутність тротуарів, дорожніх знаків, пішохідних переходів, стихійні сміттєзвалища й інші проблеми. Що їх настільки багато, автори ініціативи й не припускали.

Міські депутати при ухваленні рішень знову «кнопкодавили»

Важливі для міста питання на сесійному засіданні Ужгородської міської ради в п’ятницю 11 квітня ухвалювали, згідно з табло, 53 депутати. У залі засідань присутніми були також люди, які з плакатами «Джамбула, 50» та «Мешканці гуртожитку також мають право на житло» терпляче чекали вердикту міських достойників.

Перед Великоднем невідомі самовільно вирізували дерева у дворі буд. № 53   на пр. Свободи

У вівторок 15 квітня на «гарячу лінію» редакції зателефонував Іван Угрин, який мешкає в будинку № 53 на проспекті Свободи. 79-річний чоловік схвильовано повідомив, що невідомі щойно спиляли липу, яка росла поблизу під’їзду № 6 у дворі його будинку.

Ціна колишніх декларацій про «боротьбу з земельним дерибаном»...

...або Як тимчасова балогівська влада Ужгорода дерибанить землю.

Пл. Народну під час революційних подій зуміли зберегти, натомість нині її нищать вандали

До редакції надійшов лист від ужгородців, які занепокоєні фактами вандалізму на площі Народній.

Частина депутатів міськради серед злісних боржників Водоканалу

У середу 2 квітня виконком Ужгородської міської ради з-поміж інших ухвалив проект рішення про затверджен-ня заходів, спрямованих на виконання бюджету в м. Ужгороді.

36 оглядових каналізаційних люків Водоканалу й Укртелекому досі не закриті і є небезпечними

Влада змінилася, проблеми залишилися. Це стосується передусім таких щоденних міських реалій, як тротуари, розбиті шляхи, відкриті каналізаційні колодязі.

Люстраційний комітет в Ужгороді «чиститиме» лави посадовців...

...за професійністю, прозорістю «нажитого» й добропорядністю.

Склянка води як прояв жорстокості

До редакції звернулася 77-річна ужгородка, ветеран праці Олена Іванівна. Зі сльозами на очах жінка розповіла про, здавалося б, звичайний епізод, яких чимало в наших щоденних буднях.

Ужгородським школам потрібні соціальні педагоги

Торік у ЗОШ вчинено 48 кримінальних правопорушень.

Куди зникають труби теплотраси?

Кілька років тому Закарпаття стало першим регіоном, всі міста якого відмовилися від центрального опалення, а Ужгород із ініціативи тодішнього міського голови Сергія Ратушняка був у авангарді нової справи.

Новий ужгородський виконком не зміг провести своє перше засідання через напад на в. о. міського голо

Склад нового виконкому Ужгородської міської ради формувався бурхливо, емоційно, з суперечками впродовж двох днів.

За два місяці поточного року бюджет Ужгорода отримав майже 50 млн. грн.

Ужгородська казна наповнюється стабільно, повідомляє ДПІ у м. Ужгороді. З початку року до бюджету міста Ужгорода платники перерахували 46,5 млн. грн. податків і зборів.

Звичайний реваншизм

Клан Балог зачищає мерію Ужгорода під себе.

Ужгородська міськрада поімітувала саморозпуск і обрала новий розширений виконком

У четвер 27 лютого у великій сесійній залі Ужгородської міської ради зареєструвалися 49 депутатів і сесія в атмосфері аншлагу розпочалася. Присутніми були багато міських активістів, небайдужі ужгородці, представники бюджетної сфери міста, зокрема медики з пологового будинку, яким набридли практично щорічні зміни головного лікаря закладу, тож вони просили не чіпати нинішнього керівника, на захист якого стали також студенти-медики.

Верховний Суд України перегляне справу стосовно «Корони»

Попри те, що наразі «Корона» активно реставрується, ставити остаточну крапку в питанні, вочевидь, зарано.

На 29 ужгородських вулицях минулого року провели поточний ремонт покриття

Минулого року дороги в Ужгороді ремонтували. Часто-густо чомусь саме тоді, коли починав падати дощ, і це викликало чимало здивування, але дорожники запевняли, що «роблять» за якоюсь європейською технологією. Щоправда, прокладені чи просто втоптані ногами «латки» на дорогах швидко зникали під колесами автівок.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат