Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 520, 20

«Не створите ОСББ — не матимете ні світла, ні газу, ні ліфта...»

Цього тижня редакція отримала колективного листа-скаргу від мешканців будинку № 17, що на вул. Легоцького в Ужгороді (підписи в редакції).

Влада обіцяє зробити Православну набережну ідеальною й відремонтувати вул. Капушанську

Міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов висловив сподівання на те, що вже найближчими днями надійде фінансування, а відтак можна буде викласти бруківку на Православній набережній, встановити лавиці тощо і вона стане «ідеальною набережною» аж до вул. Анкудінова.

Розкопані вулиці, де згодом   не відновлюють покриття — ужгородська «норма»?

Упродовж поточного місяця в місті копатимуть і перекриватимуть вулиці.

Відкривається новий маршрут   № 29. Перевізників запрошують   до конкурсу

Всього на новому маршруті № 29 працюватимуть п’ять автобусів. Вони курсуватимуть за маршрутом Медичний центр «Покров» — Речовий ринок — пл. Корятовича — вул. Котляревського (через мікрорайони Горяни, Радванка, залізничний вокзал).

Відселена через реконструкцію привокзальної площі жінка   досі бореться   за право на свій куток

До редакції звернулася мешканка Ужгорода Єлизавета Комар. Жінку відселили, коли реконструювали привокзальну площу, з 2005 року вона мешкає у квартирі, яку їй тоді надали і за яку вона змушена боротися роками. Судова тяганина відібрала чимало сил і здоров’я.

Єдина школа   з вивченням польської мови   в Ужгороді прийняла 93 першокласників

У ЗОШ № 5 із поглибленим вивченням іноземних мов 1 вересня першачкам вручили спеціальні креативні щоденники з історією
та фотохронікою життя навчального закладу.

Обласна влада разом із Радою старійшин ініціюють відновлення історичної частини Ужгорода

Про необхідність вирішувати наболіле питання реставрації старовинних фасадів обласного центру йшлося на зустрічі очіль-ника краю Олександра Ледиди з Радою старійшин Ужгорода, до якої входять колишні й теперішні керівники міста.

«Радванські» питання влада обіцяє вирішити   без силових методів

Цього понеділка, 19 серпня, в мерії знову відбулася нарада стосовно «радванського» питання.

Балогу викрали цигани

Як поінформував сайт УА-Репортер, песика Балогу, який оселився на території аквапарку в Ужгороді, викрали цигани. Про це повідомив охоронець аквапарку, який опікувався Балогою.

Виконком вирішив демонтувати МАФи на пл. Петефі й вул. Швабській та встановити «рекламні» велопарків

На засіданні виконкому Ужгородської міської ради в середу ухвалили рішення демонтувати дві МАФи. Як значиться у проекті рішення, відділ муніципальної поліції та правопорядку (О. Шушка) спільно з департаментом міського господарства (О. Касперов) проведуть демонтаж малих архітектурних форм, розміщених на вул. Швабській (біля житлового будинку № 35) і пл. Ш. Петефі (біля Будинку побуту).

Площа Ш. Петефі позбулася засилля автотранспорту

Ще у п’ятницю 16 серпня перехожі на пл. Петефі звернули увагу на те, що комунальники втановлюють декоративні дерева, тим самим розширюючи пішохідну зону пл. Петефі. А вже на початку поточного тижня комунальники встановили на пл. Петефі 12 лавиць, надійно прикріпивши до бруківки. Таку новацію міський голова Віктор Погорєлов обіцяв під час кількох останніх прес-конференцій, а відповідне рішення ухвалили ще наприкінці квітня.

У поточному році   в Ужгороді горіло   265 разів

За даними ДС МНС у Закарпатській області, станом на 12 серпня в регіоні сталося 906 пожеж проти 1192, зафіксованих на цей період у минулому році.

Ужгород очікує на велике ромське переселення

Останнім часом чимало ужгородців скаржилися міській владі Ужгорода на ситуацію, що склалася на Радванці. Представники ромської народності без отримання будь-яких дозволів зводять свої картонно-дошкові будинки на протипаводковій дамбі, посеред проїжджої частини вулиць, маючи переконан-ня, що радванська земля то... їхня спадкова вотчина. Як сказав один із ромських старост, «бо ж табір там сто років існує...»

У Балоги блохи і воші

Як повідомляє Інтернет-видання UA-Reporter.com, песик Балога, який поселився на території AQUARIOPARKу в Ужгороді, втратив апетит і змарнів. Як виявилося, його закусали блохи і воші.

На вихідних в Ужгороді — дві міжнародні виставки собак

Цих вихідних, 17—18 серпня, в Ужгороді відбудуться дві міжнародні виставки собак усіх порід, а також спецвиставка собак мисливських порід.

Міська влада   не переноситиме жіночі консультації на «БАМ»

...і проти паркування біля пологового за рахунок зеленої зони.

Балога вкрав   із ресторану ковбасу

Як повідомляє сайт УА-Репортер, цього тижня неприємною подією в житті песика Балоги, який поселився на території «АQVARIOPARK»у, стало те, що він вкрав палку ковбаси з ресторану поряд. Ось що розповів охоронець, який опікується Балогою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат