Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 620, 20

Новий заступник мера Ужгорода Харевич отримуватиме дві зарплатні й «особливі надбавки»

На позачерговому засіданні Ужгородської міської ради у п’ятницю 1 березня депутати розглянули проект рішення про затвердження на посаді нового заступника мера Ужгорода й начальника фінансового управління Петра Харевича з наступним призначенням йому низки надбавок, премії й матеріальної допомоги.

Погорєлов вважає, що навколишні села забрали від Ужгорода 800 га, й хоче приєднати сільські територі

27 лютого на позачерговому засіданні виконкому обговорювалися проблеми, що виникли під час розробки Генплану. Міський голова обурений заявами сільських голів навколишніх сіл стосовно меж обласного центру.

На вул. Волошина «вліплять» МАФи. Розрахунок із «більшістю» в міській раді триває...

Під час засідання громадської ради з головним архітектором міста В. Шебою, зокрема, розглянули і сумну пер-спективу встановлення нових МАФ у історичному центрі Ужгорода — на вул. Волошина. Таке рішення громадська активістка Вікторія Рижова прокоментувала в соціальній мережі Facebook.

Мешканців 7500 квартир, які користуються ліфтами, змусять платити за їх ремонт, а також створювати О

В Ужгородській міській раді відбулася нарада за участі керівництва міста, начальників управлінь та відділів міської ради, а також керівників ЖРЕРів стосовно стану ліфтів у міських багатоповерхівках відповідно до «Програми модернізації, ремонту та заміни ліфтів і диспетчерських систем».

Бережіть ваші ноги, оминаючи провалля,   на ремонт якого списали понад 100 тис. грн.

Загалом небезпека підвернути, а то й зламати ногу в Ужгороді чатує практично повсюди, зокрема на розбитих тротуарах. Немає повної безпеки руху і в пішохідних зонах у центрі міста. Останнім часом таким місцем є стик між пішохідним мостом і пл. Театральною (на фото). Хоча отвір під ногами пішоходів дедалі збільшується, комунальні служби і в вус не дують, аби його залатати.

Підтоплення в Ужгороді   на вихідні сталися   через захаращені водовідводи

Азаров звинувачує владу у недбалості і безгосподарності.

Знакові мери Ужгорода

Першого мера Ужгорода Петра Сову згадують так: він ніколи не виходив із дому без краватки або елегантного метелика, а його друзями були найіменитіші закарпатці...

Ужгородці стали менше звертатися до влади

Протягом 2012 року до викоконкому надійшли 3852 звернення грома-дян, що на 790 звернень менше порівняно зі звітним періодом 2011 року, інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

У мерії обіцяють консультуватися   з громадськістю...   без громадських слухань

Цього тижня підписане розпорядження міського голови про проведення консультацій із громадськістю на 2013 рік, повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради. Згідно з ним, громадські слухання щодо Генерального плану міста відбудуться в першому кварталі, а на тему Історико-архітектурного опорного плану м. Ужгорода — у другому кварталі поточного року.

Тепло — на вітер.   Картки без таксофонів.   Немає копій — нема угоди

До редакції зателефонував ужгородець Віталій Михайлович, який стурбований тим, що автономні котельні в місті тепло віддають… у повітря.

Для нормального освітлення міста треба   2,5 млн. грн. Коштів нема!

Днями у випуску новин «Факти» на каналі ICTV показали сюжет про нічний Ужгород. Україна довідалася про те, як найзахідніший обласний центр країни потопає у суцільних сутінках вечірньої і нічної пори.

Влада підняла вартість міського проїзду

Натомість обіцяє покращити послуги... GPS-навігаторами й відеокамерами.

Власники «автономок» платитимуть за газ, як підприємства?

Минулого тижня в газеті «Дзеркало тижня» вий-шло інтерв’ю глави Націона-льної комісії, що здійснює державне регулювання в галузі комунальних послуг, Валерія Саратова. Чиновник вважає, що той, хто свого часу знайшов гроші на встановлення автономного опалення — багатий і, відповідно, своїм «багатством» пови-нен ділитися з державою.

Нечищений від снігу Ужгород цього тижня «тонув»

Якщо минулого тижня в Ужгороді випав, як завжди несподівано, сніг і в місті склалася «ситуація SOS», то нинішнього тижня в Ужгороді інша біда — цей сніг (так само несподівано для комунальників) розтанув, а оскільки його практично не чистили, то пересування в місті перетворилося на суцільне долання перешкод.

З 1 січня 2013 року діють нові терміни звітності   для фізичних   осіб-підприємців

Постановою правління Пенсійного фонду України від 10 грудня 2012 р. внесено зміни до постанови правління Пенсійного фонду України від 8 жовтня 2010 р. «Про порядок формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», а саме встановлено нові терміни подання звітності до Пенсійного фонду.

Приватний сектор вул. Лермонтова   з вини КП «Уж-світло» опинився поза цивілізацією

Мешканці з вул. Лермонтова (приватний сектор поблизу стоматполіклініки) скаржаться, що проживаючи майже у центрі Ужгорода, відчувають себе відірваними від цивілізації.

Іноземці могли   почати працювати   з ужгородськими ТПВ ще в 2006 році!

Влада не натішиться з роботи австрійської фірми AVE, пишуть деякі регіональні ЗМІ. За інформацією першого заступника міського голови В. Семаля, наразі існує домовленість із AVE про те, що впродовж поточного року діятимуть старі тарифи на збирання та вивезення сміття, але вже йдеться про те, аби підняти плату за послуги AVE для юридичних осіб.

Влада збирається суворо проінспектувати цілодобові заклади міста  

Виконком Ужгородської міської ради на своєму засіданні в середу 9 січня торкнувся проблеми розритих ділянок, які лишаються після проведення ремонтних робіт. Залишені майстрами-аварійниками розриті траншеї можуть бути небезпечними для пересування пішоходів і проїзду транспорту. Було запропоновано функцію відновлення розритих ділянок закріпити за КШЕПом, хоча наразі існує чинний порядок видачі дозволів і відповідна процедура контролю. Головне, аби хоч щось змінилося на краще, бо досі зробити елементарне — зарити розрите — не поспішав ніхто.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат