Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 680, 20

Виконавча служба таки змусила мерію заплатити борг

А чергова афера Погорелова-Волошина коштувала ужгородцям майже 500 000 грн

Сергій Ратушняк будує перший у Закарпатті аквапарк  

У неділю проект майбутнього аквапарку «Aqua Rio Park» представив громадськості Сергій Ратушняк, головний ініціатор та спонсор.

Рада «потопталася» по регламенту й позбулася свого секретаря  

Третє пленарне засідання XIV сесії Ужгородської міської ради, що відбулася 5 жовтня, внесло кілька кардинальних змін у майбутню діяльність, зокрема щодо прозорості влади, вивільнило
з посади секретаря ради тощо.

Із 20 жовтня   в місті запрацюють усі ліфти?

Під час понеділкової робочої наради керівників установ та бюджетних організацій міста директорові КП «Ужгородліфт» С. Сороці дано завдання до 20 жовтня запустити в дію всі ліфти, які перебувають на обслуговуванні цього підприємства.

«ЄЦівський» посадовець заподіяв Ужгороду збитків   майже на 3,5 млн. грн.  

За поточний місяць це вже друге затримання балогівських протеже. У вівторок в Ужгороді правоохоронці затримали заступника Ужгородського міського голови, депутата міськради від фракції «Єдиний центр» Віталія Семаля.

Міські ЖРЕРи зобов’язані надавати населенню 11 послуг. Що маємо насправді?

До редакції часто звертаються читачі, що просять розмістити перелік послуг, які зобов’язані надавати ЖРЕРи. Так, у листопаді 2011 року виконком Ужгородської міської ради схвалив, а заступник міського голови Ю. Беляков завізував рішення про перелік послуг із одинадцяти пунктів, мінімально необхідних для утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

«Автомобільні» компенсації інвалідам  

На «гарячу лінію» телефонують наші читачі, які запитують про порядок компенсації на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобіля.

Із фракції Балоги тікають депутати

27 вересня на сесії Ужгородської міськради, як і попереднього разу, депутати   не внесли до порядку денного проекти рішень щодо   «Корони» і Водоканалу, оскільки при голосуванні вони не набрали навіть п’ятої частини голосів.

Начальникові ВКБ інкримінують розкрадання коштів...

...або Як «ЄЦуни» усуваються від відповідальності.

Готуємося до зими ...

На виконкомі Ужгородської міської ради цього тижня йшлося про підготовку міського господарства до осінньо-зимового періоду 2012—2013 рр.

Погорєлова освистали

У п’ятницю на сесії міського голову Ужгорода освистали з вигуками «Ганьба!». Се­сійне засідання Ужгородської міської ради розпочалося за участі студентського «десанту» з плакатами на кшталт «Погорєлов, поверни місту «Корону», «Депутати, ви обранці народу, а не слуги Погорєлова», «Погорєлов зрадив ужгородців», « «Ужгород — понад усе, а не для кишені мера» тощо.

Міський голова став на захист білбордів, що захаращують історичний центр міста

Виконком Ужгородської міської ради, що засідав 19 вересня, знову розглянув питання рекламних білбордів, зокрема пропозицію від мера Погорєлова продовжити дозвіл для білбордів, розташованих на підпірних стінах уздовж Ужа на пл. Театральній, на захист яких він гаряче став, а також про надання дозволу на рекламну огорожу на перехресті вулиць Митної та Собранецької.

Будівлю в центрі міста вартістю понад 5 млн. грн. незаконно привласнили, оформивши на зека

За інформацією прес-служби прокуратури Закарпатської області, 17 вересня прокурором міста Ужгорода порушено кримінальну справу за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману та підроблення офіційних документів.

У ЗОШ № 5 вчитимуть польської мови

І, вочевидь, у майбутньому школярам саме ця мова стане в нагоді, адже поляки активно співпрацюють із Закарпаттям, а наші абітурієнти дедалі частіше вступають до польських вузів.

Відкриття «шкільних» стоматкабінетів у центрі Ужгорода. Кому це треба і для чого?..

Понеділок для ЗОШ № 4 видався важким днем. У школі врочисто відкрили стоматкабінет, запросивши численних депутатів облради та представників мерії.

«Бавка» перебазовується на Руську, 3. Театр закрито. Що далі?..

Театр ляльок «Бавка», який у квітні отримав звання академічного й дає за рік 400 вистав, вимушений переїхати на Руську, 3. Відтак 32-й театральний сезон Закарпатського обласного театру ляльок уже цієї неділі, 2 вересня, відкриється за іншою адресою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат