Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 720, 20

Як захоплювали та знищували історичну споруду в обласному центрі

Про те, як кілька років поспіль у самому «серці» Ужгорода на площі Театральній під носом у міліції і прокуратури було по-рейдерськи захоплено, а відтак і знищено історичну будівлю, написано десятки публікацій. Нині, коли на місці знищеної будівлі вже стоїть нова 4-поверхова споруда, з’ясовується чимало цікавих фактів щодо привласнення майна в центрі Ужгорода таким собі підставним ПП «Кросмарк».

У словацькій школі, де не вистачає туалетів, ще й відкривають стоматкабінет для сторонніх осіб?..

На rionews.com.ua надійшло повідомлення про те, що у словацькій ЗОШ № 4 балогівці «вибили» у Погорєлова місце... для приватного стоматологічного кабінету і вже наприкінці цього тижня тут мали встановити медичне обладнання. Тому з медкабінету навіть виселили шкільних медсестру і психолога.

В Ужгороді лютує кір

Його «мішенями» стають офісні працівники.

Під час сесії Трикур погрожував Погорєлову... вивести з сесійної зали фракцію «ЄЦ»

В Ужгородській міській раді «розбрат і хитання», а досі приховане від стороннього ока протистояння між міським головою та його першим заступником, здається, наблизилося до свого апогею.

Яку нову Швабську за два мільйони нам обіцяє влада?

Швабська сьогодні — серед «найрозбитіших» у місті. Аварійно небезпечне покриття: кам’яна бруківка та асфальтобетон із глибокими вибоїнами. Постійне скупчення транспорту. Відсутність належно облаштованих пішохідних переходів. Загазованість. Такі ж розбиті тротуари. Умовне освітлення та обмаль паркувальних місць для автотранспорту.

Ужгородського суддю Сочку вимагають звільнити за свавілля з гуртожитком на Богомольця, 20

Звільнити суддю Ужгородського міськрайонного суду Віталія Сочку у зв’язку із порушенням ним присяги просить Вищу ква­ліфікаційну комісію суддів України та Вищу раду юстиції народний депутат України від БЮТ Володимир Філенко. Напередодні травневих вихідних він надіслав відповідну заяву.

Про нашу сміттєву перспективу, або Погорєлов приписує чужі результати до власних заслуг

Цього тижня міська влада в особах мера Віктора Погорєлова і його заступника Віталія Семаля демонструвала перед ЗМІ своє турботливе ставлення до вирішення «сміттєвого» питання і журналістів навіть вивезли на екскурсію на сміттєвий полігон, що за 2 км від Ужгорода в с. Барвінок.

Куди подівся світлофор із вулиці Толстого?

До редакції продовжують телефонувати схвильовані ужгородці, запитуючи, куди подівся світлофор, який стояв на переході через вул. Толстого (поблизу м-ну «Таллінн»).

Влада Ужгорода відверто нехтує необхідністю проведення дератизаційних заходів...

...у той час, як у місті зафіксовано новий випадок захворювання на лептоспіроз.

УБОЗ затримав погорєловського чиновника-хабарника (ДОПОВНЕНО)

У понеділок, 9 квітня, в Інтернеті з’явилася інформація: у приміщенні мерії правоохоронці затримали керівника одного з управлінь.

Чому вже у березні Ужгород задихається?..

На вулицях Ужгорода діють «чистильники». Себто комунальники взялися «чистити» від старих дерев вулиці Собранецьку, Швабську, Мукачівську та Православну набережну. Чистити огульно.

«Азаров відібрав у «дітей війни» надбавку до пенсії!»

П. Петренко, «дитина війни», написав до редакції й зауважив, що було би добре, якби на шпальтах видання більше уваги приділялося «дітям війни». Читач негативно висловився в бік уряду, мовляв, обіцяли надбавку до пенсії, а обіцянка залишилася цяцянкою.

Таємниця «металевого паркану» переростає в черговий земельний скандал?

Таємні земельні оборудки в Ужгороді ведуться безпосередньо на очах в ужгородців.

Погорєлов відмовив телеканалу ZІК, тому що... енергетик!

Міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов минулого тижня зважився на брифінг, який розпочав із райдужних планів, а завершив виправдально-звинувачувальним пасажем.

З 1 березня вартість води   в Ужгороді   6,78 за куб. м  

До 1 березня ужгородці платили за воду КП «Водоканал» по 6,51 гривні за кубометр води (з ПДВ), а з початку весни платитимуть 6,78 гривні за 1 кубічний метр (з ПДВ).

«...Міська влада все робить проти бізнесу...»

Муніципальна поліція «працює». Минулого тижня ходили місцевими закладами харчування й погрожували штрафом 1700 гривень, якщо власники кафе не покладуть за свій кошт тільки такі й ніякі інші урни для сміття.

До десятої вечора в хурделицю автошляхи Ужгорода були кинуті напризволяще

У середу, 15 лютого, в обласному центрі панувала заметіль. Проїзд дорогами для водіїв перетворився на екстремальне авторалі, а пересування перехожих тротуарами... на натужне протоптування вузьких стежин, на яких двоє людей могли розминутися тільки коли один із перехожих робив крок у сніг... І жодної снігоочисної машини до пізнього вечора.

У БТІ звільнили працівників, бо забагато знали?

І знову мер міста Віктор Погорєлов залишає без роботи працівників БТІ.

Тариф на ліфт зріс, але послуги не покращилися

Чимало ужгородців, які отримали січневі платіжки за користування ліфтами, збентежено телефонували до редакції: тарифи на ліфт суттєво зросли.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат