Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 700, 20

«Бавка» перебазовується на Руську, 3. Театр закрито. Що далі?..

Театр ляльок «Бавка», який у квітні отримав звання академічного й дає за рік 400 вистав, вимушений переїхати на Руську, 3. Відтак 32-й театральний сезон Закарпатського обласного театру ляльок уже цієї неділі, 2 вересня, відкриється за іншою адресою.

Рекламні огорожі та політика

В Ужгороді скандал. Комунальні працівники під контролем муніципальної поліції почали демонтаж встановлених в Ужгороді під виглядом «декоративної огорожі» рекламних носіїв на площі Кирила і Мефодія.

Туалети просто неба претендують стати «візиткою» Ужгорода  

Проблема громадських убиралень у обласному центрі Закарпаття залишається вкрай гострою попри те, що Ужгород є містом, яке відвідує чимало туристів. Півтора року тому міська влада офіційно дозволила користування вбиральнями у приміщеннях виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств, установ та організацій на безоплатній основі.

Гаряча лінія

На «гарячу лінію» знову звернулися мешканці з вул. Заньковецької, 4.

Відповідь анонімові. Мешканці стверджують: їх оббрехали в ЗМІ  

Днями до редакції надійшов лист від мешканців вул. Станційної, 36 (підписи в редакції), де вони висловили своє ставлення до публікації в одній зі закарпатських новинок «Мешканці Ужгородського будинку на вулиці Станційній не можуть поділити горище».

Ситуацію з антисанітарією на Кармелюка, 12А розглянуть СЕС і прокуратура

Про ситуацію з антисанітарією, що склалася неподалік центру Ужгорода на вул. Кармелюка, 12А, ми розповідали не раз.

Фотофакт

Такі ось берізки ЖРЕР № 1 вирощує на вул. Жемайте...

Мешканці мікрорайону Боздош просять начальника Ужгородського МУ УМВС п. Гебеша захистити   їхнє право

Нещодавно головним міліціо-нером Ужгорода призначено під-полковника міліції Олександра Гебеша. Чимало ужгородців сприйняли це новопризначення з надією на те, що ситуація з право-порядком у місті покращиться.

Ужгородська міська влада створює і покриває корупційні схеми  

У червні 2011 року Ужгородською міською радою з метою забезпечення законних підстав володіння землею під входами та добудовами приміщень міста прийнято Тимчасовий порядок про укладення договорів сервітуту. Але наскільки реально отримати такий сервітут у м. Ужгороді, наскільки законна така схема виділення землі та чи сприяє вона підприємницькій ініціативі в місті?

Премії для керівництва Ужгорода визначатиме сесія, а не мер  

Міського голову Ужгорода можуть позбавити можливості преміювати себе та заступників.

Першовересень: свято чи ярмо на шию?

У вкрай скрутному становищі опинилися нині майбутні першокласники Ужгородської ЗОШ № 5 та їхні батьки. Усього за кілька тижнів до початку нового навчального року вони поставлені перед фактом, що розпочнуть навчання не у відомому всім приміщенні на Київській набережній, а у спеціально виділеній для новачків будівлі на пл. Петефі.

Хімчистку також спустять за мізер?

Мер Погорєлов помилився в цифрах.

Сміттєгород у центрі Європи  

Здається, ще трохи і наш славний колись Ужгород цілком зможе відповідати новій назві — Сміттєгород. Ужгородці призвичаю-ються жити в умовах тотальної засміченості міста і безгосподар-ності з боку влади, прикладів цього на кожному кроці.

Наскільки професійно ужгородська міліція виконує свої обов’язки?

Чи варто звертатися в міліцію з приводу крадіжки, якщо вона не дуже значна, а впевненості, що вкрадене повернуть, немає? Теоретично жодної доцільності в цьому немає. Мас-медіа давно створили збірний образ міліціонера, котрий займається будь-чим, тільки не розкриттям злочинів. Однак досвід показує, що цей образ далеко не завжди об’єктивний і справедливий.

Обласна влада допомагатиме міській усунути наслідки буревію?

Як повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради, Ужгородський виконком проситиме від ОДА грошей на ліквідацію наслідків негоди, що лютувала вночі 30 липня.

Люди проти забудови

В Ужгороді нова хвиля невдоволення щодо внутріквартальної забудови. Близько сотні мешканців приватного сектора з вулиць І. Франка, Загорської, Рилєєва, Щедріна (підписи в редакції) протестують проти будівництва багатоповерхових будинків на ділянці, яка знаходиться у внутріквартальній індивідуальній житловій забудові.

Віддайте матері дітей

Як ми повідомляли, з’явилися нові обставини смерті хлопчика, який викинувся з даху де­в’ятиповерхівки і загинув.

За Швабську візьмуться після 20 серпня?

Вулиця Швабська, яка, за попередніми обіцянками влади, вже мала би тішити ужгородців й прикрашати місто, все ще в очікуванні свого оновлення.

Виконавча служба стверджує: до затримки зарплат вона непричетна

У четвер начальниця управління Державної виконавчої служби Головного управління юстиції в Закарпатській області Наталія Панова категорично спростувала заяви міського голови В. Погорєлова, з якими він виступив напередодні стосовно того, що виконавча служби, мовляв, заблокувала рахунки міської ради, через що припинилися відрахуння в Пенсійний фонд та виплати зарплат.

Нас знову «кинули»?.. Цього разу із реконструкцією Швабської?

Ще від зими 2011 року влада годувала обнадійли-вими обіцянками, а наприкінці квітня офіційний сайт Ужгородської міської ради таки опублікував проект реконструкції вулиці Швабської, яка з’єднує центральну частину міста, а саме площу Ш. Петефі, з площею Кирила і Мефодія і є однією з основних транспортних вулиць міста. Затамувавши подих, ужгородці почали чекати на заявлену реконструкцію.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат