Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 660, 20

Міліція закриває очі на стихійну торгівлю

Ми неодноразово повідомляли про те, що по вул. Белінського діє стихійний базар. Фактично всі тротуари зайняті торговцями. Місцями вже утворилися ледь не стаціонарні торгові точки.

«Чужі» МАФи влада прибирала «як сміття», натомість встановлює власні, прикриваючись ковалем

Пам’ятається, як рік тому за «принципової» позиції міської влади (й особливої «принциповості» до питання з боку депутата Волошина) з центру прибрали малі архітектурні форми (МАФи-шестикутники).

Ціна собачого благополуччя

На початку квітня 2012 року у прес-центрі «Закарпаття» під час телефонної розмови прозвучала ініціатива нинішнього міністра з надзвичайних ситуацій В. Балоги профінансувати відкриття притулків для собак у кожному районному центрі. У прес-центрі саме говорили про так зване «собаче питання», яке особливо гостро постало після трагічної ситуації, що мала місце у Берегові, коли скажений собака покусав 9 людей.

Семаль став в. о.першого заступника   Погорєлова

Як стало відомо цього понеділка, В. Погорєлов призначив свого заступника В. Семаля в. о. першого заступника міського голови з повноваженнями в галузі міського господарства.

Мешканці гуртожитку   на Бородіна, 14 уже відчули «покращення» від Ковача

Мешканці гуртожитку, що на вул. Бородіна, 14, у середу зателефонували на «гарячу лінію» редакції. Вони скаржилися, що стали заручниками чужих брудних спекуляцій.

Буде тендер — буде ремонт  

Йдеться про необхідність відремонтувати фасад Лінгвістичної гімназії ім. Т. Шевченка (ЗОШ № 1).

«Просіть і дано буде вам»?..

Громадяни дедалі більше втрачають надію знайти вирішення своїм проблемам у владних коридорах і все ж роблять це через безвихідь.

Білборди й надалі «прикрашатимуть» Ужгород. Їм тільки   трохи змінять місце  

На засіданні виконкому в середу 7 листопада, зокрема, йшлося про переоформлення, продовження, скасування та надання дозволу на перенесення об’єктів зовнішньої реклами.

Куплений вибір  

Вибори позаду. А ось післясмак після них ще буде тримтися довго... Недарма парламентські вибори-2012 Європою визнані найбруднішими і найпродажнішими з усіх, які ми пережили. Голоси (себто людей) купували, як дрібну худобу, за
200 гривень.

Виконком виділив бібліотекам   137 тис. грн., 300 тис. грн.— «Агроміксу»,   згадав про кладовище й т.

Окрім коштів із міського бюджету планується залучити ще 69 тис. грн. із інших джерел фінансування. Про це йдеться у Програмі розвитку бібліотек та бібліотечної справи на 2013—2015 роки. Всього централізована бібліотечна система міста об’єднує 6 закладів.

Ужгородські регіонали «згинають» виборців під свого кандидата  

Адмінресурс обласного центру Закарпаття кинуто під кандидата від провладної партії. Ужгородські регіонали оголосили тотальну мобілізацію, включно з дільничними, лікарями, керівниками ЖРЕРів. У своєму зверненні вони чітко розписали так звану виборчу піраміду Партії регіонів із ключовими агітаційними суб’єктами. Документ оприлюднила громадська мережа ОПОРА. Цитуємо.

Надходження до бюджету Ужгорода склали   понад   207 млн. грн.

За інформацією ДПІ у м. Ужгороді, це на 28,5 млн.грн. (або на 16 %) більше, ніж торік за 9 місяців. До державного бюджету за дев’ять місяців поточного року надійшло майже 231 млн. грн., що перевищує минулорічний показник на 34,8 млн.грн. (або 19 %).

Тарас Рум’янцев: «Чучка не має уявлення, що робити   в політиці, а Тимошенко назвав злочинницею»...

Депутат Ужгородської міськради Тарас Рум’янцев дав інтерв’ю виданню «7 днів», у якому розповів про інтриги у фракції «Батьківщина», а також дав оцінку деяким депутатам цієї фракції.

В Ужгороді відбудеться фестиваль молодого вина  

15—18 листопада в Ужгороді відбудеться 6-й фестиваль молодого вина. Дата проведення фесту збігається зі святом молодого вина «Божоле» у Франції, традиція святкування якого походить з ХІХ століття.

Садизм Балоги проти Ужгорода та ужгородців

Як відомо, 7 жовтня відбулася презентація проекту аквапарку, який на місці колишнього басейну «Спартак» будує Сергій Ратушняк.
Але вже наступного після презентації дня правоохоронні органи засипали Ратушняка масою запитів із вимогою надати всі матеріали щодо будівництва аквапарку, яке стоїть кісткою в горлі для Балогівського клану.

Окрім квартплати з наступного року сплачуватимемо від 10 % вартості ремонтів

Таке рішення ухвалене на виконкомі Ужгородської міської ради у середу, 17 жовтня.

Фінансовий стан малих підприємств м. Ужгорода за 2011 рік

Фінансовий результат до оподаткування (сальдо) підприємств малого бізнесу м. Ужгорода за 2011 р. склав понад 18 млн. грн. прибутку. В цілому по Закарпатській області фінансовий результат до оподаткування (сальдо) підприємств малого бізнесу за 2011 р. склав майже 16 млн. грн. прибутку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат