Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 640, 20

За міські фінанси візьметься Харевич,   а Доктор за капбудівництво?

Кадрові ротації в міській владі розпочалися ще восени минулого року, коли заяви на звільнення подали перший заступник міського голови В. Трикур та секретар міської ради В. Щадей.

Коли нарешті в місті з’являться паркомати?

У бюджеті Ужгорода на поточний рік на платне паркування автомобілів закладено кошти в обсязі 136 800 грн. При цьому за самі паркувальні автомати минулого року з бюджету витрачено 269 тис. грн.

В Ужгороді сніг. Таксисти відмовляються виходити на нечищені маршрути  

У четвер 10 січня в місто нарешті прийшла зима. Снігом мело майже до полудня. Відтак ужгородські автодороги й пішохідні зони завалило снігом. Однак снігоочисна техніка на шляхах не з’явилася. Чи не тому навіть у центрі Ужгорода автомобілям було украй складно їхати, на деяких ділянках утворилися затори.

55 % Ужгородського Водоканалу перейде в офшор, а в місто повернеться засилля будок і кіосків

Затвердження проекту рішення «Про надання дозволів на укладення короткострокових договорів сервітутного користування земельними ділянками» було чи не найбільш скандальним на останньому в 2012 році пленарному засіданні сесії міської ради.

Хто є хто у назвах вулиць Ужгорода

На прохання читачів газети «РІО» ми публікуємо стислі довідки про те, хто саме «приховується» за назвами вулиць, провулків та площ нашого міста. Виявляється, чимало мешканців обласного центру і не здогадуються, ким саме були ті видатні люди, імена та прізвища яких прикрашають настінні таблички-покажчики Ужгорода. А чимало хто з городян навіть не вміє правильно вимовляти ці назви.

Таємниці ужгородського аеропорту

В обласному центрі триває тиха і таємна війна за 100 га землі під летовищем та правом розпоряджатися ділянками навколо нього.

Мораторій на рекламу в Ужгороді... новій рекламі не перешкода

Відкрито ігноруючи мораторій на розміщення реклами в Ужгороді, виконком міської ради цього тижня ухвалив рішення про розмішення трьох рекламних носіїв розміром 3 м   на 6 м на фасаді готелю «Атлант», що розташований в історичній частині міста, і проти чого виступають громадські активісти.

Мешканці з вул. Лермонтова благають мера згадати про них

До редакції вкотре звертаються обурені мешканці вулиці Лермонтова (приватний сектор), які втомилися жити, у буквальному розумінні, в темряві. Річ у тім, що мешканці з майже двадцяти будинків — серед яких малолітні, пенсіонери, інваліди — з минулого року після п’ятої вечора не виходять із дому без ліхтариків. Чотири вуличні ліхтарі з невідомих для людей причин ще торік відімкнули від електроживлення.

Громадськість міста вимагає від Погорєлова проголосити 2013-й — роком відновлення архітектурної спад

З такою ініціативою ужгородські активісти вже звернулися до О. Шеби, головного архітектора Ужгорода. У листі до Погорєлова міські активісти вимагають припинити руйнування та спотворення історичної частини міста, які ведуться нині пришвидшеними темпами і в небачених досі масштабах.

Закарпатцям покажуть сучасного «Мауглі»  

Серйозну драматичну постановку з сучасною хореографією і музикою підготували для закар-патців напередодні свят у Закарпатському обласному музично-драматичному театрі
ім. братів Шерегіїв.

Міські депутати одним махом ухвалили понад 60 питань...

...але не зуміли визначитися з кандидатурами секретаря ради й першого заступника мера.

Влада передумала проводити «сакуризацію» і обіцяє липи

Можливо, початок зими й переддень Новорічих свят — не той час, коли говорять про озеленення міста. Але як не говорити про це, коли на очах ужгородців обласний центр зусиллями влади перетворюється на пустир?

На ужгородських медиків звалилося «покращення». Їх масово звільнятимуть  

На засіданні виконкому Ужгородської міськради цього тижня ухвалено рішення про оптимізацію медичної галузі міста, де зокрема йдеться про скорочення 80 посад ужгородських медиків. Метою таких заходів є зекономити для бюджету близько
2 млн. грн. на рік.

Стихійний базар на Белінського як... обличчя міста і влади

Мабуть, у кожного ужгородця (вже не кажучи про гостей із закордону — їх наші базари просто жахають) є претензії до антисанітарії, яка панує в обласному центрі.

Ужгородські вулиці продовжують «вирізувати». Після Швабської дерева зникли і на Мукачівській  

У попередньому номері газети ми повідомляли про дивні підходи міських господарників до реконструкції Швабської, яку повністю «оголили», знищивши геть усі зелені насадження, а також низки інших ужгородських вулиць, на яких ведеться невмотивована вирубка.

На Швабській в асфальт «закатали» зелені зони і... стічний колектор

Фото на своїй сторінці у Facebook розмістив ужгородець Сергій Денисенко. На ньому видно, як на вул. Швабській колишні зелені зони, де колись росли розкішні дерева з широкими зеленими кронами, покривають асфальтом.

Ужгородська влада закриває очі на руйнування фасадів історичних будівель

Здається, про факти руйнування історичних будівель Ужгорода, яких у нас зовсім небагато і які би треба берегти, можна створити документальний серіал. Ось ще один «свіжий» факт.

Як отримати субсидії?

Право на призначення субсидії мають сім’ї, в яких розмір плати за житлово-комунальні послуги перевищує
10 % чи 15 % середньомісячного сукупного доходу сім’ї.

В Ужгороді АВЕ вивозитиме сміття за попередніми тарифами...

...а до міського сміттєзвалища забетонують дорогу за 90 тис. грн.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат