Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 560, 20

Прокуратура й Держгірпромнагляд перевіряють дитячі атракціони

У рамках планової перевірки з питань дотримання вимог законодавства щодо відпочинку й оздоровлення дітей, а також після появи інформації на одному з Інтернет-сайтів про те, що атракціон на пл. Богдана Хмельницького в Ужгороді створює можливу небезпеку життю та здоров’ю дітей, прокуратура Ужгорода організувала перевірку.

Міські депутати ухвалили продаж землі в центрі міста. Законність цього з’ясує прокуратура Ужгорода

У минулому числі газети ми повідомляли про низку земельних рішень, ухвалених сесією міської ради. Відтак уже за кілька днів по тому прокуратурою м. Ужгорода ініційовано питання щодо проведення перевірки Державною інспекцією сільського господарства в Закарпатській області стосовно фактів, викладених у публікаціях, у тому числі правомірності встановлення вартості земельної ділянки. Також ініційовано проведення перевірки інших рішень даної сесії міськради щодо виділення земельних ділянок в Ужгороді.

У Свято-Троїцькому храмі, що у Боздоському парку, ужгородські вірники відсвяткували Трійцю

Православні християни відзначають велике свято — День Святої Трійці, або П’ятидесятниці — та ще одну важливу подію — День народження Християнської Церкви. З цієї нагоди Високопреосвященний Феодор, архієпископ Мукачіський і Ужгородський, провів урочисту службу у Свято-Троїцькому храмі, що в Боздоському парку.

Поділитися кров’ю — врятувати життя

Цього місяця відзначався Всесвітній день донора. Для Закарпаття й Ужгорода зокрема питання донорства є злободенним, оскільки препаратів крові щодня потребують онкохворі, її постійну нестачу відчувають у перинатальному центрі, хірургічні, опікові та реанімаційні відділення.

Центр водних розваг у парку «Підзамковий» планують відкрити вже цього літа

Цього тижня голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида відвідав парк «Підзамковий». Як повідомляє прес-центр Закарпатської ОДА, на сьогодні парк перетворився на повноцінну зону відпочинку.

За оприлюднення на ТБ своїх справ мерія Ужгорода платитиме

Цього вівторка на сесію Ужгородської міської ради виносилося 29 проектів рішень. Із-поміж перших депутати ухвалили Програму висвітлення діяльності міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації на 2013—2015 роки. Тож за оприлюднення на закарпатських телеканалах своїх справ упродовж зазначеного періоду мерія заплатить із міського бюджету 405 тис. грн., 155 тис. грн. вже у поточному році й по 125 тис. на два наступні.

Підприємства-боржники змусять розрахуватися зі своїми працівниками

В Ужгородській міськраді під керуванням міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова відбулося засідання комісії з питань забезпечення своєчасності й повноти сплати податків та погашення заборгованості з заробітної плати, стипендій та інших соціальних виплат.

На маршруті № 24 водії ображають пасажирів

На «гарячу лінію» редакції звернулися пенсіонери, які користуються послугами маршруток № 24. Схвильовані люди, серед яких хворі після недавно перенесеного інсульту, скаржилися на вкрай погану роботу автобусів, що курсують цим маршрутом.

Замість дитячого майданчика — АЗС

Лягати під колеса будівельної техніки, перекривати рух та мітингувати під стінами Ужгородської міської ради обіцяють мешканці вулиці Шумної обласного центру Закарпаття на знак протесту проти будівництва під вікнами їхніх будинків газово-бензинової автозаправної станції.

Чи повернуть   собі спокій мешканці   з пр. Свободи, 25?

Ми вже повідомляли про ситуацію, що склалася з відкриттям кафе на пр. Свободи, 25. Подаємо до відома читачів інформацію від відділу внутрішньої політики, організаційної роботи та зв’язків із громадськістю Ужгородської міської ради.

“Ми заробили гроші,   а отримали... сльози”

До редакції звернувся ужгородець Юрій Андрашко, який поскаржився на факти порушення трудового законодавства стосовно нього та бригади працівників. Він разом із 16 членами бригади на схилі г. Плай працювали на прокладанні підземного електрокабелю.

Роботодавці боргують ужгородцям по зарплаті понад 1 млн. грн.

Точніше, сума загальної заборгованості по зарплатах в Ужгороді складає 1 млн. 53 тис. грн.

Військове кладовище   на Шахті реконструюють за проектом-переможцем конкурсу, а сквер біля ОДА догляд

Ми вже повідомляли, що в Ужгороді вирішили відновити військовий цвинтар часів Першої світової війни, що розташований у мікрорайоні Шахта.

Катастрофічний паводок   в Ужгороді можливий   раз на 100—150 років, стверджують фахівці.

Цього тижня в мерії відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки й надзвичайних ситуацій. Йшлося про готовність служб до дій у разі паводка. Як доповів спеціаліст відділу оборонної та мобілізаційної роботи Сергій Дмитрієв, сьогодні та в найближчий час проблеми затоплення міста не існує.

Ужгород за забрудненістю повітря поряд із Запоріжжям, Макіївкою, Дніпропетровськом, Донецьком...

За інформацією сайта fakty.ua, за 2012 рік найвищий рівень забруднення повітря, який оцінювався за комплексним індексом забруднення атмосфери (КІЗА), зафіксований у п’яти містах України —   Одесі, Горлівці, Армянську, Слов’янську й Дніпродзержинську.

На міських ринках покращать санітарію?..

Міський голова Віктор Погорєлов провів нараду з керівниками ужгородських ринків, представниками ветеринарної медицини, санітарної служби, міськвідділу міліції й муніципальної міліції щодо функціонування ринків міста.

«Кондитерський дім Бондаренко» для справжніх ласунів відкрили в Ужгороді

Відтепер посмакувати авторськими цукерками, мармеладом, тістечками від відомого «Кондитерського дому Бондаренко» можна в Ужгороді. Днями на одній із центральних площ відкрили затишну кав’ярню, за словами власника Ігоря Бондаренка, своєрідний перший філіал в Ужгороді вже відомої в Мукачеві кондитерської.

Передсесійний виконком: тераси, дороги, відеонагляд, фасади...

На розгляд виконкому Ужгородської міської ради 29 травня виносилося 15 питань. Міський голова Віктор Погорєлов запропонував «докинути» ще питання фінансування діяльності Служби пасажирських перевезень на суму 70 тис. грн. , а також щодо проведення конкурсу на обслуговування міських зон відпочинку, які було визначено нещодавно. При цьому мер зауважив, що бажаючих і торік було зовсім мало, адже бізнес прямо залежить від погоди, тому невідомо, чи будуть такі взагалі.

Мер Ужгорода обіцяє,   що в мікрорайоні Червениця прокладуть каналізацію

Днями міський голова Віктор Погорєлов зустрівся з представниками кооперативу мікрорайону Червениця з приводу облаштування в мікрорайоні каналізації. Гроші на це в бюджеті міста передбачені в розмірі 200 тис. грн., повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

Цілодобовий магазин відібрав   у людей ... сон

Мешканці будинку, що на пр. Свободи, 25, шукають у прокуратурі, мерії, ЗМІ порятунку від того життя, яке їм влаштував новий магазин, що відкрився поряд.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат