Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 500, 20

Соціолог Балоги також підтвердив, що більшість ужгородців за реконструкцію площі Народної

Хоч як брати Балоги намагаються створити скандал на порожньому місці, підбурюючи людей проти реконструкції площі Народної в Ужгороді, однак навіть їхній соціолог Віктор Пащенко підтвердив, що більшість ужгородців виступають
за реконструкцію.

Ужгородський центр зайнятості працевлаштував   за 9 місяців 1815 осіб.

За цей період в Ужгороді було вивільнено 364 робочі місця.

На Заньковецької, 25 собаки   з їх опікункою тримають у страху дітей

Про це на «гарячу лінію» редакції повідомила мешканка «нового» району Оксана. Схвильована жінка розповіла, що в суботу 12 жовтня на її дитину на вул. Заньковецької поблизу буд. № 25 напали дві дворові собаки.

Сусіди тероризують немічну бабусю

До редакції звернулася 81-річна мешканка з вул. Грушевського, 53, ветеран праці Анна Бобрик. Жінка одинока, нещодавно перенесла інсульт, тож їй допомагають соціальні працівники, які приносять продукти, за що старенька їм дякує.

Рішенням Адмінсуду заборонено користуватися 13 ужгород-ськими ліфтами  

Територіальне управління Держгірпромнагляду в Закарпатській
області направило до Закарпатського окружного адміністративного суду вісім адміністративних позовів щодо вжиття заходів реагування у сфері державного нагляду.

Водні об’єкти міста взимку мають стати безпечними

За інформацією начальника відділу оборонної та мобілізаційної роботи Віктора Панасенка, з метою безпеки на водних об’єктах міста передбачається інформування населення, встановлення інформаційних стендів про заборону купання й катання на відповідних водних об’єктах. У навчальних закладах міста проведуть уроки з правил поведінки на водних об’єктах у зимовий період.

Ще про рейтинг шкіл Ужгорода

Надрукований у минулому номері рейтинг шкіл, складений Закарпатським рейтинговим агентством, викликав чималий резонанс. Агентство надало нам ще деякі дані з ЗНО у розрізі предметів. Хоча Ужгород за часткою випускників, які взяли участь у ЗНО, поступається позицією Мукачеву, якість освіти тут найкраща: нижча за середню по країні частка «провалених іспитів» (для України в середньому близько 10 %).

Водії на Швабській паркуються з грубим порушенням правил ДР

Дорожні знаки на вул. Швабській встановлені задля безпеки водіїв і пішоходів. Однак водії дозволяють собі нахабно паркуватися під самісіньким дорожнім знаком.

У медзакладах Ужгорода буде тепло

У середу 9 жовтня виконком Ужгородської міської ради схвалив рішення про початок опалювального сезону в міських лікувально-профілактичних закладах.

Яким є справжній рейтинг шкіл?

Звісно, коли батьки обирають школу для дитини, то звертають, зокрема, увагу на її матеріальний стан, місце розташування, наявність басейну й віддаленість від власної оселі. Приємно, коли в школі, де навчаються твої діти, нові парти, стільці й шкільний двір добре облаштований, на подвір’ї багато зелені й спортивні турнікети. І все ж визначальним для оцінки навчального закладу має бути якість навчання, яке він дає.

Пасажири нарі-кають на роботу маршруту № 24

Ми вже повідомляли про те, що на маршруті № 24 панує непрофесійне, грубе поводження водіїв, зокрема у ставленні до пенсіонерів. У середу, 2 жовтня, знову стався прикрий випадок, про який на «гарячу лінію» повідомила ужгородка Клавдія Федорівна.

На пл. Поштовій — оновлений фонтан

До Дня міста спонсори спільно з міською владою відкрили фонтан на площі Поштовій.

Збитковий «Патент» готовий віддати місту гуртожиток на Джамбула, 50...

...а місто — створити КП з нагляду й контролю за розкопуваннями територій.

Передсвяткова сесія: зима буде з сіллю, місто з цвинтарями, забудовники без дозволів

Сесія Ужгородської міської ради минулої п’ятниці розпочалася у присутності мешканців «нового» району, які впродовж двох тижнів перед тим відстоювали зелену зону на Достоєвського, 2а.

Ужгороду —   1120

Програма заходів.

72 родини в Ужгороді живуть без світла, з відключеними електроплитами

Будинок № 10, що на вул. Верещагіна, залишився без електропостачання, повідомили редакцію мешканці гуртожитку. Світло відключили через борги дочірнього підприємства Ужгородського мехзаводу, яке обслуговує цей будинок. Раніше воно обслуговувало три будинки, але після створення на базі двох інших ОСББ й переведення на баланс міста та відмови від обслуговування дочірнім підприємством, їхні борги... перекинули на гуртожиток на Верещагіна, 10.

Цього року в Ужгороді народилося 58 пар двійнят (ВІДЕО, ФОТОРЕПОРТАЖ)

За 8 місяців поточного року в Ужгородському пологовому будинку народилося 58 пар двійнят.

Пoлітичний піар на конфлікті   з будівництвом

Ми вже повідомляли про конфлікт, що виник навколо будівництва житлового будинку на вулиці Достоєвського в Ужгороді. Забудовник ще в 2005 році отримав усі необхідні дозволи на будівництво і відповідно витратив на це чималу суму. Мешканці ж багатоповерхівки поруч протестують, бо у них забирають сквер.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат