Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 480, 20

Міські чиновники запевнили: мерзнути взимку не будемо   й падати у відкриті люки теж

Засідання виконком у середу 4 грудня можна назвати продуктивним із огляду на перелік рішень, які були розглянуті.

Програмою благоустрою   на поточний рік передбачено 477,5 тис. грн. на придбання   та встановлення реш

16 жовтня 2013 року міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов
на засіданні виконкому Ужгородської міської ради дав доручення
про усунення небезпеки в місті у вигляді відкритих каналізаційних люків та зливової каналізації.

Минулого року від грипу й ГРВІ в медзакладах міста зробили щеплення понад 2 тис. ужгородців

Цього тижня температура повітря в Ужгороді знизилися до -6, отже зима стала на порозі не тільки календарно. Хоча в регіоні наразі щотижнево фіксується від 2000 до 2300 випадків захворювань на грип та ГРВІ, що є значно нижчим за епідемічні пороги, забувати про настання епідемічного сезону й легковажити зарано.

Чому з вечора і до ранку Ужгород переважно   в мороку?

Програма зовнішнього освітлення Ужгорода розроблена. Залишилося її реалізувати.

У міській раді кадрові зміни

Як повідомила прес-служба Ужгородської міської ради, міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов після повернення з відпустки провів кілька кадрових «чисток».

Ужгородські активісти нарахували в місті 522 відкриті каналізаційні люки

Міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов доручив комунальникам провести інвентаризацію всіх люків та каналізаційних колодязів, що розташовані на території обласного центру.

На вул. Тіхого в Ужгороді люди ламають ноги через ущент розбиті двори

На жаль, у м. Ужгороді досі є місця, яких елементарна цивілізація майже не торкнулася. Одним із них є район вулиці Тіхого. Упродовж багатьох років мешканці п’ятиповерхівок №№ 17, 19, що на вул. Тіхого, а також на Польовій, 18 намагаються добитися елементарного — облаштованого двору і бодай кількох вуличних ліхтарів.

Мешканці гуртожитку УПМЛ просять захистити їх від терору

Впродовж останніх місяців працівники редакції почули не одну розповідь від мешканців гуртожитку Ужгородського професійного машинобудівного ліцею, що на вул. Паризької Комуни, 3, котрі розповідали про терор, якого упродовж тривалого часу вони зазнають від інженера з експлуатації Тетяни Іванівни К. Втомившись від неадекватності цієї пані, люди почали шукати порятунку, звертатися до правоохоронних органів та преси.

Вул. Перемоги реконструюють за 8,62 млн. грн.

Про це інформує «Вісник державних закупівель». Департамент міського господарства Ужгородської міськради за результатами тендера минулого місяця уклав угоду з фірмою «Праймінвестбуд»
на реконструкцію вул. Перемоги на суму 8,62 млн. грн.

Наступного тижня будинки на вул. Сечені залишаться без   газу

З 11 по 15 листопада ПАТ «Закарпатгаз» проведе планово-технічне обслуговування будинків 29, 31, 33 на вул. Сечені,   через що газопостачання у квартирах не буде впродовж п’яти днів.

Соціальна незахищеність школярів і ... ЗНО

Після того, як на сторінках газети ми писали про рейтинг ужгородських шкіл за показниками ЗНО, на редакційну пошту почали приходити листи від читачів із бажанням висловити власне ставлення до теми. Цитуємо один із них.

15—17 листопада мешканці й гості Ужгорода смакуватимуть молоде вино

Свято молодого вина триватиме три дні з 15 по 17 листопада на пл. Поштовій та вул. Ракоці. Під час свята всі охочі зможуть безкоштовно продегустувати молоді вина закарпатських виноробів, придбати за помірними цінами вподобаний напій, узяти участь у розважальній програмі та разом із фольклорними колективами міста заспівати улюблених закарпатських пісень.

В ужгородських школярів зимові канікули будуть   із 21 грудня до 12 січня (Доповнено)

У п’ятницю 25 жовтня на позачерговому засіданні виконавчого комітету, врахувавши сприятливі погодні умови й звернення керівників навчальних закладів міста Ужгорода та відповідно до розпорядження голови Закарпатської обласної державної адміністрації, було вирішено перенести осінні канікули в загальноосвітніх навчальних закладах
міста на зимовий період.

У поточному році 195 ужгородців побували   на особистому прийомі в мера

Упродовж дев’яти місяців цього року до Ужгородського виконкому надійшло 2 526 звернень громадян, із них 2 298 поштою. Міським головою за цей період проведено 6 особистих прийомів громадян, на які прийшли 195 мешканців.

Питання закриття каналізаційних люків   у Ужгороді все ще залишається відкритим

Під час засідання виконкому Ужгородської міської ради в середу начальник міського управління житлово-комунального господарства Іван Зелінський запевнив, що на сьогодні ліквідовано небезпеку 13 відкритих каналізаційних колодязів.

Щотижня в міській поліклініці реєструють 60 ужгородців із ГРВІ

Загострення ситуації прогнозується в листопаді.

Місто не має коштів на виготовлення і монтаж знаків дорожнього руху,

аби усунути транспортні затори на пл. Корятовича та вул. Фединця.

Пологовий працює на законних підставах, переконує заступник головного лікаря закладу

На одному з місцевих Інтернет-ресурсів з’явилося повідомлення про те, що Ужгородський пологовий будинок досі не отримав ліцензії на діяльність, тому працює незаконно.

Фотофакт

Припаркувався...

Міська рада затвердила   список зі 40 народних засідателів Ужгородського міськрайонного суду

Після розгляду подання Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області Ужгородська міська рада 24 жовтня затвердила список народних засідателів Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області в кількості 40 кандидатів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат