Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 420, 20

Мешканці Шумної та Острівної потерпають від стихійної вантажної автостоянки

Під вікнами мешканців вулиць Шумної та Острівної будують АЗС, відтак ускладнився прохід та заїзд до будинків із боку Шумної.

Пам’ятник Леніну... (Фотофакт)

Пам’ятник Леніну, про який тривалий час велися розмови, таки відправили на переплавлення. Матеріал, із якого було виготовлено Ілліча — бронза, її вага 2574 кг, всередині   він виявився порожнім...

У виконкомі обіцяють допомогти військовим на Сході...

...а також хваляться, що найоперативніше у країні оприлюднюють свої рішення.

«Маршрутні» графіки змінили, але не продовжили

Як ми вже повідомляли, з 1 червня громадський транспорт курсує містом згідно з літнім графіком. Однак досі на автобусних зупинках відсутні нові розклади руху маршруток, тому наразі ознайомитися з ними можна хіба що на офіційному сайті Ужгородської міської ради.

На літні тераси виписано штрафів на понад 34 тис. грн.

За неправомірне розміщення своїх терас їхні власники виплатять загалом близько 35 тис. грн. штрафів. На останній адмінкомісії за 20 адмінпротоколами, складеними за роботу терас без відповідного дозволу, були виписані максимальні штрафи, по 1700 грн. Частину вже сплачено.

Частина Громадської ради у вівторок висловила недовіру Щадею

У вівторок 62 зі 100 членів Громадської ради зібралися о 16.00
у великій залі мерії, аби розглянути 15 робочих питань, попередньо оприлюднених у Facebook.

Маршрутне таксі: вища плата за... гіршу якість

Як відомо, на початку червня подорожчав проїзд у закарпатських маршрутках міжміського сполучення. Відтепер проїзд до сусіднього Мукачева 20 грн., до Хуста 40 грн. Вочевидь, подорожчання проїзду в міському транспорті неодмінно буде і в обласному центрі.

Ужгородські вулиці ремонтують   «на бороду», а завдяки благодійникам світять ліхтарі   й функціонують

На виконкомі в середу прозвучало зізнання, що останні кілька місяців міська рада співпрацює з підприємствами, які проводять благоустрій міста, в борг. При цьому кошти на рахунку міськради (це близько 50 млн. грн.) є, однак Держказначейство їх гальмує.

В Ужгороді немає де хоронити покійників

Замість піару влада повинна звернути увагу на вирішення нагальних проблем.

В Ужгороді цього року мають замінити 120 п. м труб зливової каналізації, а також встановити   170 реш

В Ужгороді через геть розбиті зливові люки тротуари і проїжджу частину топить навіть при найменшому дощі. Що й казати, коли в місті йде злива?..

Мешканці ОСББ борються з МАФом, що псує їхні нерви і навколишнє середовище

Минулого тижня на гарячу лінію редакції звернулася мешканка буд. № 54, що на пр. Свободи, Мар’яна Степанівна. Вона розповіла про кількарічну боротьбу мешканців будинку з підприємницею, яка встановила під їхніми вікнами будку-МАФ і розвела там кричущу антисанітарію.

Електроопори міняють, бруд залишають (Фотофакт)

Понад два тижні на вулицях Собранецькій та Керченській ведуться роботи зі заміни електроопор. Здавалося б, пересічний ужгородець мав би радіти з приводу такого покращення, адже відбувається заміна старих опор на нові, якби не виникало при цьому деяких, так би мовити, незручностей, а відтак і запитань, на які хотілося би почути відповіді від керівників фірми, що ці роботи проводить.

Тимчасова влада Ужгорода дерибанила землю тільки під своїх

А також віддала людям гуртожиток на Джамбула і забезпечила зарплату заступникові мера.

В Ужгороді вітер ламав дерева   і рвав електропроводи

В останні дні тижня ужгородські рятувальники прибирали з проїжджої частини і розпилювали дерева, повалені буревієм. Як повідомляє УДСНС у Закарпатській області, 14 травня близько 20.00 в Ужгороді дерева падали на дороги відразу в кількох місцях: на вул. Тіхого, Галана, Локоти й проспекті Свободи.

У тимчасового мера згоріло авто

Невідомі підпалили автомобіль виконувача обов’язків міського голови Ужгорода Віктора Щадея. Авто Ford Focus, яке   в. о. мера Ужгорода придбав у 2013 р., було припарковане у дворі багатоповерхівки в «новому» районі, де він мешкає.

В Ужгороді спекулюють пам’яттю і релігією

Нещодавно ужгородці помітили, як на пл. Б. Хмельницького,
а саме в зеленій зоні навпроти готелю «Ужгород», з’явився хрест.

Виконком полякав рекламовласників   і роздав портфелі «новим» людям

7 травня выдбулося засідання виконкому Ужгородської міської ради.

Прокуратура допоможе міській владі розібратися зі «стихійним» будівництвом

Післявеликодня сесія в середу збиралася повільно, навіть здавалося, що кворуму для її роботи так і не збереться. Але депутати поволі «підтягнулися», на початку сесійного засідання внесли до порядку денного проекти рішень про Меморандум національної єдності й зміни до складу комісії з питань майнової політики, власності та приватизації.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат