Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 360, 20

Земельні наділи роздали в історичному центрі, на тротуарі й зелених зонах

Як одним тільки рішенням депутати роздерибанили ужгородську землю.

У виконкомі буде 21 особа разом із головою міста..

...повернення якого оскаржується в судах.

Барикади під мерією прибрали

Активісти обіцяють нову стратегію боротьби за перезавантаження міської влади.

Приватний сектор на вул. 8 Березня існує   поза цивілізацією

Приватний сектор на вул. 8 Березня існує поза цивілізацією

Водоканал відмахується від відповідальності за тонни втраченої води з міського водогону

До редакції часто звертаються наші читачі, які повідомляють про неконтрольоване витікання води через неполадки на водогоні й відсутність належного реагування на ці сигнали в дирекції Водоканалу м. Ужгорода. Ось і минулий тиждень не був винятком, майже «золота» для користувачів вода текла ріками.

В Ужгороді вимагають негайного саморозпуску депутатського корпусу, відставки мера і перевиборів

Минулого тижня місто збурили черговою зміною влади — суд повернув Погорєлова у крісло ужгородського градоначальника, звідки його прогнали в лютому цього року. У відповідь на це громадські активісти збирали підписи за відставку як поверненого голови, так і міського депутатського корпусу і скликали на мітинг ужгородців, зверталися до голови ОДА з закликом вимагати від парламенту призначення в обласному центрі нових міських виборів.

Суд повернув Погорєлова   в мерське крісло

Ужгородці жити краще не стали, зате можуть споглядати «шоу мерів».

За два тижні в Ужгороді змінилося двоє очільників

Третім тимчасовим мером став регіонал Андріїв

Успішну п’яту школу радо вітають у європейській педагогічній спільноті

Нещодавно делегація Асоціації «Відроджені гімназії України» (ВГУ) на запрошення президента ESHA (Європейська асоціація директорів середніх шкіл) Тоні Дуіфа взяла участь у з’їзді ESHA, який проходив у хорватському Дубровнику.

На Водоканал знову зазіхають рейдери

Під час пре-конференції 20 листопада директор «Водоканалу» Юрій Омельяненко розповів, що Київська фірма «Чиста вода — Ізюм» з луганськими засновниками вкотре робить спробу «анексувати» ужгородський Водоканал.

Відставка як фарс

А також спосіб уникнути відповідальності за місто в умовах зими, борги й земельний дерибан.

Засідання зірвали. Бєлякова провели   на Схід

У п’ятницю, 14 листопада, сесія так і не розпочалася: попрацювати цього погожого дня згодилися тільки 27 народних обранців. На те, що і в інших «заговорить совість», присутні чекали півгодини, але... За словами журналіста Павла Федаки, в сесійній залі вкотре має місце демонстрація неповаги з боку депутатів і стала тенденція запізнюватися, що вкорінилися при Щадеєві, тому слід би оприлюднити списки відсутніх.

КШЕП і ККП підвищили тарифи

У середу виконком Ужгородської міської ради ухвалив рішення «Про тарифи на ритуальні послуги з поховання», підвищивши тарифи на ритуальні послуги з поховання більше ніж на 18 %.

Ужгородці дихають смогом

Концентрація оксиду азоту у 3,5 разу вища гранично допустимої.

В Ужгороді молилися «Пам’яті польського солдата» та освятили хрест із польською символікою

Минулої суботи польська спільнота зібралася біля цвинтаря Першої світової війни, поруч із кардіодиспансером в Ужгороді, аби здійснити спільну молитву «Пам’яті польського солдата».

У банківському відділенні «шантажують» клієнтів, не видаючи депозити й вимагаючи застрахуватися

Наприкінці минулого місяця до редакції звернулася ужгородка Яна, яка разом зі своєю мамою мають депозит у Дельта-банку. Молода жінка розповіла, що у банківському відділенні на вул. Перемоги щоразу вимагають застрахувати життя, видаючи при цьому всього лиш по 50—100 грн. із депозиту.

Міські депутати знову дерибанитимуть "вільну" землю

На перший погляд може здатися, що такої, тобто вільної землі в Ужгороді просто не залишилося. Насправді ж це не так. Принаймні таке випливає з переліку питань, винесених на сесійне засідання у п’ятницю 7 листопада.

Останні двоє керівників Ужгорода вкрали у міста 4 мільйони доларів на незаконних оборудках із «Корон

Робилося це у три етапи. На першому, як згодом було встановлено прокуратурою, погорєловське керівництво Ужгородської міської ради при продажі «Корони» не оцінило одну з будівель площею... понад 1000 м кв.!

Цього тижня Ужгород занурювався   у перевиборну лихоманку   і тонни друкованої агітації

Передвиборна лихоманка цього тижня в Ужгороді відчувалася в усьому. Когось ловили з «підкупними » грошима, когось трохи лупцювали, десь по квартирах спокійно розносили «кримінальні» 200 гривень, а в. о. міського голови навіть спробував розіграти своє зняття з посади.

Закарпатський підприємець провів капітальний ремонт вул. Верховинської

Після того, як мешканці втомилися звертатися до комунальників.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат