Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 320, 20

За чищення берегів Ужа взялися по-серйозному

Ужгородське міжрайонне управління водного господарства взялося за розчищення русла Ужа, яке перебувало в доволі занедбаному, якщо не сказати у критичному стані.

Депутатський саботаж

Останні сесійні засідання Ужгородської міської ради стали свідченням того, що міські депутати, яких ужгородці обрали для того, аби покращувати життєдіяльність складного міського організму й, власне, самих містян, аж ніяк не бажають працювати, ігнорують засідання, відверто демонструють свою зневагу ужгородцям.

Довкола тарифного сум’яття  

До обтяжливих тарифів на житлово-комунальні послуги може додатися ще один, на міські пасажирські перевезення, коли ужгородцям доведеться платити за проїзд маршруткою 4 грн.

Електронні закупівлі: бути чи не бути?

В Ужгороді порушили питання держзакупівель, а точніше «допорогових» (до 100 тис. грн.) закупівель, що не врегульовані законодавством і є легким джерелом корупції.

Півроку ужгородські діабетики потерпали через брак ліків

Півроку в Ужгороді був дефіцит безкоштовних медикаментів для діабетиків за програмою «Цукровий діабет». Проблема набирала гостроти серед пільговиків і пенсіонерів, які їх потребували. Добре, що все це за-вершилося і кошти знову виділяються, але необхідно проаналізувати, чому це сталося і чи можливе повторення прецеденту?

Невмолимі депутати: Водоканалу   в коштах відмовили, голосування   за ділянки учасникам АТО провалили

Сесійне засідання 9 липня обіцяло бути гарячим, якщо не скандальним. Розрядило атмосферу сесії, що розпочалася за присутності значної кількості городян, скасування депутатами рішення від 7.11.2014 про виділення на вул. Легоцького трьох земельних ділянок під гаражі на зеленій зоні будинку № 17.

Відстоювання права на житло 385 людей жодним чином   не є політичною спекуляцією — мешканці Джамбула,

Редакція газети отримала листа за підписом 50 членів БК «Мрія-Уж». У ньому мешканці гуртожитку на вул. Джамбула, 50 висловили своє обурення коментарем директора ТДВ «Патент» Івана Ключевського, який він озвучив в Ужгородському прес-клубі після пікету на вул. Собранецькій 15 червня.

Сесія: «пропускний режим», скандальний Генплан і… погляд збоку

Як і очікувалося, сесійне засідання в Ужгородській міській раді 19 червня не минулося «гладко». У приміщенні міської ради було чимало міліції. На засідання не пускали схвильовану громадськість і ввели «пропускний» режим: до сесійної зали могли зайти тільки депутати і представники ЗМІ, а пересічні ужгородці, мовляв, зривають роботу і не дають депутатам працювати...

І. Ключевський: Гуртожиток ми не маємо наміру тримати, оскільки доходів від нього немає

У понеділок мешканці будинку № 50, що на вул. Джамбула, провели пікет. Вони перекрили вул. Собранецьку, де розташоване адміністративне приміщення Ужгородського коньячного заводу.

За вирубування в Боздоському парку взялася прокуратура

Прокуратурою міста Ужгорода внесено відомості до ЄРДР за фактом службової недбалості службових осіб КП «Парк культури і відпочинку «Боздоський» Ужгородської міської ради.

Програму приватизації комунального майна з розгляду зняли. Сесію все одно зірвали

3 червня під час громадських слухань щодо програми приватизації комунальної нерухомості на поточний рік ужгородці прийняли резолюцію, в якій рекомендували не тільки зняти проект рішення з розгляду, а й ввести мораторій на продаж майна до кінця 2015 року.

Туї й інші декоративні рослини гинуть через прибиральниць, — вирішили в мерії

Нещодавно в Ужгородській міській раді спеціалісти радилися як бути: в місті гинуть нібито цілком невибагливі до температур і поливу туї та інші декоративні рослини. Так, навесні в центрі Ужгорода замінили кілька туй у кадках на пішохідній вулиці Корзо.

В Ужгороді брудна війна компроматів

Як повідомляє Інтернет-видання ProZak.info, в Ужгороді триває протистояння між кількома владними групами впливу. Нинішній голова міста Віктор Погорєлов тримає удар як від свого першого заступника Івана Волошина, так і від колишнього тимчасового мера Віктора Щадея.

Навіщо Волошин вигадує нові положення для зовнішньої реклами, якщо такі вже є?..

Це питання ставлять ужгородці, які впродовж тривалого часу здійснюють підприємницьку діяльність у сфері розміщення зовнішньої реклами. Як заявляють члени Асоціації операторів зовнішньої реклами м. Ужгорода, перший заступник міського голови Волошин узявся знищити третину зовнішньої реклами, встановленої на території міста з дотриманням усіх вимог і норм благоустрою.

Рішення громадських слухань щодо Водоканалу проігноровані, натомість вода з травня по 12.60

У середу 29 квітня на розгляд чергового засідання виконкому Ужгородської міської ради виносився Протокол громадських слухань стосовно роботи КП «Водоканал м. Ужгорода», методів покращення централізованого водопостачання
і водовідведення в місті.

У мерії спростовують інформацію про крадіжку ужгородської бруківки

Прес-служба Ужгородської міської ради поширила спростування інформації в Інтернет-просторі Ужгорода стосовно «шашки», знятої у 2012 р. під час капітального ремонту вул. Швабської, яка нібито опинилася у дворі помешкання сина міського голови.

Щадей знову взявся звільнити Погорєлова

На своїй сторінці у Facebook та групі «Місто Ужгород» депутат міськради та екс-виконувач обов’язків міського голови Ужгорода Віктор Щадей заявив, що розпочав збір підписів про дострокове припинення повноважень нинішнього міського голови Віктора Погорєлова.

Канадського посла зацікавив потенціал колишньої промислової зони Ужгорода

Цього тижня в рамках робочого візиту на Закарпаття Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук та радник посольства з комерційних питань Мартін Клінт зустрілися з керівниками міської ради Ужгорода.

Депутати відтермінували майновий дерибан   та «прикрили» Волошина

Ще напередодні четвергової сесії стало відомо, що з розгляду знято два десятки земельних питань, а офіційний сайт міськради повідомив, що голова міста пропонує депутатам також скасувати рішення щодо зміни форми обслуговування житлового фонду міста та про об’єкти тимчасової торгівлі, оскільки обидва рішення поспішні й недостатньо підготовлені.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат