Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 240, 20

Сесія схвалила Програму реставрації історичного центру міста

У четвер на черговому сесійному засіданні Ужгородської міської ради депутати перейменували муніципальну поліцію на «інспекцію з благоустрою».

На вихідні в Ужгороді — два нові фестивалі

В Ужгороді відбудуться три святкові фестивалі, два — вперше. Наприкінці тижня в Ужгороді — видовищні гастрономічний та колядницький фестивалі, об’єднані однією оригінальною назвою «Василя». Триватимуть вони два дні поспіль і привсячені дню Святого Василя Великого.

Годинники на Проспекті показують довільний час

Через годинники на пр. Свободи в Ужгороді, які вже
кілька місяців показують години й хвилини абияк, обласний центр Закарпаття нині... поза часом.

Сесія міськради схвалила кошторис міста на 2017-й, виїзний «Хоспіс вдома», нове КП

22 грудня відбулася остання цього року сесія Ужгородської міської ради. Депутати схвалили основний документ — бюджет Ужгорода на 2017 рік, яким передбачені доходи бюджету в розмірі 1 048 142,4 тис. грн. та видатки — 1 047 834,9 тис. грн.

Андріїву подарували георгіївську стрічку

12 грудня громадські слухання з питань виділення землі військовослужбовцям, які повернулися з АТО, завершилися скандалом.

Крім солідних зарплат ужгородські чиновники не гребують і соціальною допомогою

На запит громадської активістки Лариси Ступак влада Ужгорода розкрила свої зарплати.

Чому ужгородський «Акватик-Центр» має запах афери?

Ми повідомляли про презентацію проекту будівництва в Ужгороді «Акватик-Центру», де всіх переконували, що це просто необхідний для Ужгорода комплекс для професійних занять спортсменів, а також відпочинку ужгородців і гостей міста. Вода тут термальна та мінеральна, хоча лабораторні виснов­ки досі туманні.

Ужгородські депутати погодилися на виділення з бюджету майже мільйона доларів на маршрутки

Промерські депутати на сесії підтримали Програму фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Ужгороді на 2017 рік, яка передбачає фінансування на суму 22 млн. 700 тис. грн.

Міські маршрутки вже розвалюються на ходу

Проблема громадського транспорту в Ужгороді є темою багаторічного обговорення в мережі Facebook, проте ситуації це аж ніяк не міняє.

Як ужгородська влада дерибанила землю в центрі міста, залучивши АТОшників

Програма «Гроші» каналу «1+1» показала, як ужгородська влада дерибанить землі в центрі міста. Шокуюче відео, в якому розповідається про схему, опубліковане також у YouТube.

Як «землю для АТОшників» у Ужгороді роздають хабарникам і поплічникам режиму Януковича

Про це на Інтернет-ресурсі uzpravda.org пише ужгородський активіст Євген Рахімов. Цитуємо.

Міська влада активізувала продаж ужгородської землі

Сесія Ужгородської міської ради 18 жовтня розпочалася з мітингу мешканців гуртожитків.

Викладений місяць тому у «внутрікварталках» асфальт уже розсипається

Місяць тому мало не під фанфари та з солідним кошторисом ужгородські комунальники розпочали асфальтувати прибудинкові території на вул. Грушевського.

Нові тротуари та дороги в Ужгороді — заслуга обласної влади, а не міської

В Ужгороді тривають ремонти тротуарів і доріг. Звичайно, це відбувається зі скандалами, бо без сумніву дехто з цих ремонтів добре наживається як на «відкатах», так і на незаконній підвищеній вартості неякісних матеріалів.

Нова ужгородська бруківка — з річним гарантійним терміном?

Ми вже писали про те, як ужгородська влада замінює кам’яні бруківку й бордюри цементними, які вже у процесі викладання розвалюються, тому що сумнівної технічної якості. Поки що немає відповіді на запитання активістів, як саме проводився тендер на реконструкцію вуличного покриття та хто його виграв.

Ужгородці подали 72 проекти для участі у громадському бюджеті

Завершився перший етап реалізації нового механізму залучення громади до розпоряд­ження бюджетними коштами та визначення пріоритетів розвитку Ужгорода — запровад­ження громадського бюджету.

Капушанську ремонтують: замість каменю — цемент, який уже розсипається

Ми вже писали про те, що за розпорядженням мера в Ужгороді кам’яну бруківку поміняли на екологічно шкідливу, як запевняють екологи. Таким чином заплановано «реконструювати» 11100 кв. м вул. Капушанської, як похвалився міський голова — від обласної лікарні до пл. Петефі.

Євген Забарило про новий Ужгород із креативною індустрією

Євген Забарило розфарбовує Ужгород у яскравіші барви, він відкриває наше місто з іншого боку й розкриває той потенціал, який донедавна ми не надто помічали. Він з однодумцями оживляє ті місця, які для містян рутинні, він знає, як перетворити щось маленьке у грандіозне, він вражає свіжістю поглядів та ідей. Він знає, як через креатив змінити місто і змінити нас. Чоловік вважає, що майбутнє Ужгорода за креативною індустрією й тими людьми, які її формують.

Влада Ужгорода міняє кам’яну бруківку на екологічно шкідливу

Мер Ужгорода Богдан Андріїв похвалився тим, що проконтролював, як на вулиці Капушанській міняють тротуарну бруківку. Каже, що від обласної лікарні до площі Петефі буде покладено 1100 квадратних метрів нової бруківки. Щось подібне робиться і в інших місцях Ужгорода.

Депутати залишили терасу на вул. Корзо і продали парк-рокарій

У передостанній день літа ужгородські депутати провели сесію, де розглянули чимало «гучних» питань, зокрема щодо приватизації комунального майна й долі скандальної тераси, встановленої на вул. Корзо в історичному середмісті.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат