Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 160, 20

"Рішення мера Сергія Ратушняка про відмову від централі­зованого опалення було правильним"

На сьогодні в Україні склалася критична ситуація з обігрівом домівок та гарячим водопостачанням. У це важко повірити, але в Україні люди досі залежні від теплокомуненерго і майже скрізь люди очікують опалювального сезону і гарячої води.

Мерія продала велику земельну ділянку в самому центрі міста за... 3 тисячі доларів

Ділянка за адресою вулиця Волошина, 8 перейшла у власність комерційній фірмі за ціною в 90 726,26 грн...

7 гривень за проїзд у громадському транспорті Ужгорода

До такої суми просять підвищити тариф проїзду в громадському транспорті ужгородські перевізники.

Грандіозний дерибан від мерії. Прокуратура починає реагувати

Мерія затіяла відразу кілька крупних афер, про частину з них ужгородці вже чули. В картині з’явилися нові об’єкти.

Ужгородський підприємець за власні кошти відреставрував історичний пожежний гідрант

Про зроблену роботу розповів закарпатський журналіст Віталій Глагола. Мова йде про старі чехословацькі гідранти, яких у місті залишилося близько 80 із майже півтисячі, встановлених ще за Чехословацької Республіки у 1930 році майстром, інженером Ярославом Матічком. Сьогодні більшість із них на 2/3 вже в асфальті та землі (усе через підняття рівня дороги), та й випробування часом пройшли не всі.

Площа Петефі й сітілайти. Перемога за ужгородцями

Майже непомітно на площі Петефі протягом кількох тижнів замість дерев з’явився ряд рекламних сітілайтів. У соцмережі знялося обурення, і міська рада не забарилася з відповіддю. Богдан Андріїв розпорядився, аби правоохоронні органи з’ясували ситуацію з самовільно розміщеними сітілайтами на площі.

Ремонт набережної Незалежності. Почали

В Ужгородській міськраді відбулася прес-конференція щодо ремонту набережної Незалежності. Мер Ужгорода Богдан Андріїв повідомив, що влада готова врахувати всі зауваження активістів.

Дев’ятиповерхівка із сотнями квартир руйнується   просто на очах

Ужгородська дев’яти­поверхівка на вулиці Заньковецької — із ряду відомих колись «Народ» і «Партія», «Єдині» — в аварійному стані (будинки 3, 7, 9). Вже не перший рік мешканці дому просто волають про катастрофічний стан будинку, починаючи від підвалу і закінчуючи дахом, на якому через відшарований руберойд і не облаштовані ливнівки, під час дощів заливає квартири...

«Набка»: Громадські слухання провалилися. Протистояння триває

Вже понад місяць триває протистояння ужгородців та міської ради щодо питання реконструкції набережної Незалежності, або як її з покоління в покоління називають ужгородці — «Набки».

На Днях міста все-таки буде делегація зі Словаччини

Віце-прем’єр-міністр Словаччини Ріхард Раші таки приїде на ці вихідні до Ужгорода на святкування Дня міста. Про це днями повідомили в мерії міста Кошице: «Делегацію міста Кошице на Днях Ужгорода очолить заступник мера Кошице Рената Ленартова. Також до Ужгорода приїде і колишній мер Кошице, а нині віце-прем’єр-міністр Словаччини Ріхард Раші. Спочатку у нього виникли труднощі з візитом до Ужгорода через щільний робочий графік, однак Раші таки знайде можливість навідатися до Ужгорода».

Капітальний ремонт, а не реконструкція

Протистояння ужгородців та мерії з приводу реконструкції набережної Незалежності, у т. ч. Липової алеї, не вщухають понад тиждень.

«Шанхайський» базар «Білочка» буде знесено

Сергій Ратушняк вирішив знести базар «Білочка і побудувати на його місці сучасний торговельний центр.

Місто як сад: Озеленення Ужгорода чи розкрадання бюджету?

У соцмережах активісти Ужгорода розповідають про те, що владі міста вигідна вирубка старих дерев і висаджування нових, бо... на озелененні дуже великі відкати. І при цьому немає гарантій, що дерева чи квіти приживуться.

Як в Ужгороді відзначатимуть День Прапора та День Незалежності

Заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці Незалежності України, які відбудуться в Ужгороді.

Як Ужгород святкуватиме свій 1125-річний ювілей?

Ужгородська міська рада ще доопрацьовує плани свята 14—16 вересня і відкрита до пропозицій.

В яких аптеках Ужгорода можна безкоштовно отримати ліки

Щоб отримати препарати за урядовою програмою «Доступні ліки», ужгородці повинні звернутися до свого сімейного лікаря або ж терапевта.

«Громадський проект»: Переглянуто результати

Оскільки щодо цьогорічного голосування в Ужгороді за проекти Бюджету громадської ініціативи надходили скарги та були виявлені порушення голосування через електронну систему «Громадський проект», експертна комісія під головуванням заступника Ужгородського міського голови Ігоря Фартушка прийняла рішення видалити з е-системи голоси, внесені з допомогою електронної адреси, та визначити нових переможців за результатами голосування через BankID та паперового у ЦНАПі.

На Корятовича роблять круг за 300 000 гривень

На перехресті вулиць Олександра Фединця та площі Корятовича в Ужгороді проводиться реконструкція з влаштуванням кругового руху для транспорту.

Чи варто ужгородцям вірити в обіцянки міністра Омеляна щодо початку роботи аеропорту «Ужгород»

Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що підписано угоду між Украерорухом та EASA щодо аудиту аеропорту «Ужгород». Омелян переконує, що до кінця року аеропорт в Ужгороді відновить роботу, бо фактично підписана угода щодо аудиту була ключовим документом.

«Кірпічка»: Озеро прочистять та зроблять довкола парк

4 липня в Ужгородській міській раді зібралася робоча група зі створення на території біля шкіл №12 та № 15 і озера, яке називають «Кірпічка», сучасної зони відпочинку — парку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат