Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 80, 20

В Ужгороді триває збір підписів до петиції про розробку та реалізацію програми облаштування пандусів

Автор петиції, Олександра Несух, пише: «Соціальний розвиток м. Ужгорода в контексті розвитку всієї країни повинен бути спрямований на доведення певних місцевих соціальних стандартів до міжнародного (європейського) рівня, забезпечення нового рівня якості життя малобільних груп населення, передусім через створення безперешкодного життєвого середовища для осіб із обмеженими фізичними можливостями». Автор ратує також за облаштування пішохідних переходів із пониженими спусками при проектуванні та ремонті доріг загального користування.

Понад 9 тисяч гривень сплатили до бюджету міста власники   сіті-лайтів у центрі Ужгорода

9 тисяч 504 гривні сплатили до бюджету міста у минулому році власники дев’яти сіті-лайтів на вулиці Волошина в Ужгороді. Про це повідомив спеціаліст департаменту міського господарства Андрій Данканич: «Виконавчий комітет, як робочий орган із питань реклами, прийняв рішення не продовжувати дозволи на розміщення об’єктів зовнішньої реклами. Ми це рішення відстоюватимемо і це позиція і виконавчого комітету, і керівництва Ужгородської міської ради. Справді наявні певні правові проблеми, через які ми не можемо продовжити термін даного дозволу. Тому ми це все вказуємо на засіданні. Нами підготовлені обґрунтовані заперечення. І з цих підстав ми будемо заперечувати і відстоювати свою позицію».

Прокуратура розслідує ймовірні розтрати бюджетних коштів   під час ремонту Петефі

Ужгородці не вперше скаржаться на неякісний, проте дорогий ремонт центральної площі. Питання щодо співвідношення ціни та якості виникли після того, як у пішохідній зоні утворилося провалля.

В Ужгороді вода одна з найдорожчих в Україні

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), 4 лютого схвалила рішення про підвищення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення для 43 підприємств по всій Україні. Про це повідомляється на сайті комісії. Тарифи набувають чинності з дня, наступного за днем їх оприлюднення на офіційному веб-сайті Національної комісії, тобто з 5 лютого 2020 року.

Із 1 лютого в маршрутах №№ 18, 20 та 24 введуть систему електронного розрахунку за проїзд

З 1 лютого у комунальних автобусах Ужгорода, що їздять за маршрутами №18, 20 і 24, можна буде розраховуватися безконтактними банківськими картками, а також різними електронними носіями, які зчитують QR-код. Про це повідомив заступник ужгородського міського голови Ігор Фартушок.

Ужгородськими комунальниками займеться прокуратура

Прокуратура відкрила кримінальне провадження через недбалість чиновників Ужгородської міськради та комунальних підприємств, що призвела до травмування людей під час аномальної ожеледиці минулого тижня.

В Ужгороді скасували мораторій на виділення землі

Формальною причиною скасування мораторію стало звернення місцевого мешканця Петра Ілліча Дудка на урядову лінію ще у серпні цього року.

Ужгород увійшов у ТОП-10 найбезпечніших міст   в Україні

У темну пору доби найбезпечніше у своєму місті себе відчувають хмельничани. А ось найстрашніше живеться херсонцям. На це вказують дані, отримані під час опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг».

Затвердили бюджет: Скільки і на що витратить місто наступного року

У четвер на черговій сесії міськради депутати ухвалили бюджет міста на наступний рік — проект кошторису підтримали 27 депутатів. Заплановано, що бюджет міста становитиме 1,3 мільярда гривень. Бюджет цього року трохи більший — 1,45 млрд.

Що будують на БАМі в Ужгороді?

Активні роботи на одній з найвищих локацій обласного центру почалися кілька місяців тому. Майже два роки будівництво на цій ділянці було замороженим. І ось у другій половині 2019-го на територію новобудови на вулиці Університетській повернулися робітники та техніка.

Презентували проект бюджету Ужгорода

Мільярд 300 мільйонів гривень — таку суму заклали до проекту бюджету Ужгорода на 2020 рік. Про це у середу повідомив міський голова Богдан Андріїв. 12 грудня має відбутися голосування.

Тестування автобусів ЗАЗ в Ужгороді: Крім переваг пасажири   побачили й недоліки

Як повідомило видання 0312, 27 листопада в Ужгороді протестували ЗАЗ-А10 — низькопідлоговий автобус довжиною 8,2 м, що вміщує загалом 60 пасажирів, має 24 сидячі місця, зокрема і для людини на візку та маломобільних осіб.

Скейт-парк, соціальна майстерня та дитячий майданчик...

Визначено переможців бюджету громадської ініціативи в Ужгороді.

Тротуари біля базару «Білочка» в Ужгороді заблоковані торговцями

Пішоходам фактично неможливо пройти вулицею Белінського. На тротуарах йде торгівля. Муніципальна поліція не реагує.

7 гривень чи безкоштовний проїзд?

Мерія подала апеляцію на рішення суду щодо заборони підвищувати тариф на перевезення у міському транспорті.

З Баму до Дравців з вівторка курсуватиме новий маршрут — №24

Сім нових автобусів почнуть курсувати на маршруті № 24 в Ужгороді з наступного вівторка. Про це це повідомив міський голова Богдан Андріїв. Їздитимуть вони із БАМу до мікрорайону Дравці з 7-ї години ранку до 22-ї.

Хто дозволив будувати монстра в тихому провулку історичної   частини Ужгорода?

В самому історичному центрі Ужгорода, на початку вулиці Берчені, що веде до мікрорайону Шахта, в одному з тихих провулочків раптом почав рости каркас будівельного монстра.   Така будівля поблизу старих історичних будинків налякала їх власників. Хто міг дозволити будівництво? Хто проводив будівельну та архітектурну експертизи?

Сесія міськради: Відшкодування за перевезення пільговиків, ОСББ та скандальні рішення

На сесії Ужгородської міської ради було гаряче. Вже традиційно містяни активно відстоюють свої позиції про наболіле. Цього разу мешканці ОСББ «Керченське-Ужгород» протестували щодо винесення питання продажу приміщень в будинку, де раніше діяли гуртки для дітей. Також вкотре представники ОСББ «Унгварський» наполягають на реалізації проекту, який виграв конкурс Громадських ініціатив ще у 2016 році.

Мерія подала апеляцію на рішення суду щодо скасування підвищеного тарифу на перевезення пасажирів

Мерія Ужгорода подала апеляцію на рішення суду щодо заборони підвищувати тариф на перевезення у міському транспорті.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат