Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 120, 20

Втеча Ужгородського міського голови Андріїва у відпустку не звільнить його від виклику у прокуратуру

Повідомлення про виклик Ужгородського міського голови Богдана Андріїва для давання пояснень до прокуратури Закарпатської області 21.06.2019 р. отримано спеціалістом Ужгородської міської ради з факсимільного зв’язку для реєстрації та передачі безпосередньому адресату.

«Совине гніздо»: Вентиляція, системи безпеки та пересувні виставки

Відновити внутрішнє наповнення залів історико-культурного комплексу «Совине гніздо» беруться в Ужгородській міській раді.

Сміття. Вода. Повітря. Влада Ужгорода неспроможна вирішити проблеми, які несуть загрозу громаді

Проблеми, які несуть загрозу масових захворювань та смертей, влада міста вирішити не може.

В ужгородських водоймах купатися заборонено

Необлаштовані території, забруднене дно річки та інших водойм, відсутність облаштованого спуску до води, відсутність кабінок для перевдягання, вбиралень та, і це особливо важливо, відсутність чергових медика та рятувальника — ось ті причини, через які з початком купального сезону в Ужгороді купатися заборонено.

Гора сміттєзвалища в Барвінку за рік виросла на 3 метри

Гора відходів на Ужгородському сміттєзвалищі у Барвінку за рік виросла на 3 метри по всьому периметру у 2 з половиною гектара. А прогнози щодо часу його експлуатації не змінились — намагатимуться дотягнути з переповненим полігоном до кінця року, бо новий розмістити немає де.

В Ужгороді випускники однієї зі шкіл відмовилися псувати   природу повітряними кульками

Щоб отримати кілька секунд сумнівного естетичного задоволення, люди на масових гуляннях запускають сотні, а то й тисячі повітряних кульок і навіть не думають про те, що ці кульки потім десь колись «осядуть». А осідають вони на полях, в лісах та водоймах.

В Ужгороді з 1 червня перенесуть автобусну зупинку та встановлять кілька нових дорожніх знаків

Члени комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту на засіданні в середу погодили ряд «транспортних» змін у місті з 1 червня. Так, планують перенесення автобусної зупинки маршруту №26 у напрямку УжНУ із зупинки «Хімфак» на зупинку біля кафе «Маршрут» (вул. Олександра Фединця), облаштування дорожнього знака «Автобусна зупинка» на вулиці М.Заньковецької біля школи №19 та розширення заїзної «кишеньки» на автобусній зупинці на вулиці Шумній біля ФМК.

Активісти: Андріїви вивозять гроші за кордон

Активісти просять прокуратуру перевірити факти про вивезення Андріївами півмільйона доларів за кордон.

На стадіоні «Авангард» вранці можна бігати безкоштовно

На нещодавно оновленому стадiонi «Авангард» вiдтепер може займатися спортом кожен бажаючий.

Петиція з вимогою заборони будівництва в історичному центрі Ужгорода зібрала потрібну кількість підп

Петиція, яку ініціювала група активістів на сайті міськради ще 17 квітня, набрала необхідні 250 голосів за тиждень до закінчення терміну голосування. Саме стільки — 250 голосів потрібно було набрати за 20 днів, протягом яких петиція була актуальна.

Ужгородські дороги після ремонту не пройшли випробування дощем

В Ужгороді після першого ж серйозного дощу всі щойно відремонтовані вулиці та площі затопило. Після першого ж дощу під водою опинилася реконструйована частина площі Петефі. Нагадаємо, що ремонт цієї площі та інших площ та вулиць міста сягав не один десяток мільйонів гривень з кишень ужгородців. А тепер площі Петефі, Кирпи, вулиці Шумна, Капушанська пішли під воду — мерія бездарно «утопила» десятки мільйонів гривень, не зробивши нормальної зливової каналізації.

В Ужгороді понад 600 вулиць, провулків та площ і жодна не носить назву давніше, ніж 70 років

У четвер, на черговому засіданні сесії Ужгородської міськради депутати затвердили оновлений список усіх назв вулиць, провулків та площ.

Депутати «роздерибанили» землю колишнього «Ужгородприладу»

У четвер на сесії Ужгородської міської ради депутати розглядали ряд земельних питань, серед яких і, фактично, поділ території діючого заводу ПАТ «Модуль М» на 6 земельних ділянок: одна площею 7,2 га — заводу, а решта п’ять, площею майже 6,5 га, — 5-м приватним організаціям. Йдеться про гектари комунальної землі міста, яка залишилася заводу для його обслуговування ще з радянських часів, розташована неподалік гіпермаркету «Епіцентр» та Боздоського парку.

В Ужгороді стіни історичних будинків та нову плитку на набережній розписав вандал-наркодилер

Ужгородці були неприємно здивовані появі в історичній частині міста вандальних написів на будівлях чеської доби та новенькій плитці щойно відреставрованої алеї набережної Незалежності.

Завдяки європейському фінансуванню в скансені запрацювала перша музейна школа екскурсоводів

Ужгородський музей архітектури і побуту в кінці березня оголосив про набір підлітків у так звану Школу юного музейного екскурсовода. На анонсованих заняттях були обіцяні розповіді та дослідження найцікавіших музейних хатинок та експонатів.

Ужгородські комунальники, через халатність яких дерево покалічило дівчинку, відбулися штрафом

Аніта Білей з того часу перенесла 28 операцій, цього тижня відбулося судове засідання по справі дворічної давності.

Жінка, яка плює на перехожих та обливає їх сечею, перебралася з Мукачева до Ужгорода

Її звати Вікторія, однак мукачівці прозвали її «Плювачкою». Саме напередодні туристичного буму в період цвітіння сакур Ужгород отримав від Мукачева шокуючий «подарунок»: жінку, яка протягом минулого року дошкуляла мукачівцям тим, що їздила по центру міста на інвалідному візку, плювала на перехожих, часто ображала їх, кидала у людей всім, що потрапляло під руки та обливала містян сечею.

У справі про забудову території біля драмтеатру суддя взяв відвід

У середу в Закарпатському апеляційному суді відбулося резонансне судове засідання палати з розгляду кримінальних справ у складі колегії суддів І.Стана, Г.Гошовського, Н.Мишинчук.

Чому мери Ужгорода та Мукачева бідніші за своїх дружин

Які декларації про доходи у мерів Ужгорода та Мукачева за 2018 рік.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат