Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 140, 20

Алея в Боздоському парку. Питання про її брукування   ще не вирішене

Спочатку місцеві ЗМІ повідомили, що бруківку, яку зняли з набережної Незалежності, чомусь перевезли до Боздоського парку. А вже згодом з’явилася інформація від мерії, що цією бруківкою хочуть вистелити ...широку алею парку.

У місті затверджено нові тарифи з техобслуговування ліфта та системи диспетче­ризації

Вартість послуги з технічного обслуговування ліфта та системи диспетчеризації затвердили на виконкомі Ужгородської міської ради.

Дитячий паровозик забруднює площу Театральну

Дитячий чепурний паровозик з’явився в Ужгороді під час проведення Ужгородської палачінти — він курсував усі три дні фестивалю між центром міста та Боздоським парком. І після фесту він у місті і залишився, чим викликав несподіване захоплення та ейфорію в містян — люди навіть фотографувалися на фоні цього паровозика...

Ужгород потопає в несанкціонованих сміттєзвалищах

Понад два десятка ділянoк в Ужгoрoді завалені пoбутoвими відхoдами та oрганікoю. Більшість несакціoнoваних звалищ біля будинків та річки. Екoлoги пoпереджають — такі сміттєзвалища шкoдять здoрoв’ю та навкoлишньoму середoвищу.

На Заньковецької вирубали дерева

Цього тижня на вулиці Заньковецької комунальники вирізали цілий ряд дерев.

«Паркувати заборонено!»: Нелегальні приватні паркування заполонили Ужгород

В історичній частині Ужгорода знайти місце для паркування — доволі непросте завдання. Ряд припаркованих автомобілів час від часу переривається локaцiєю з видiленими помаранчевими фiшкaми або табличками «Паркувати заборонено!» чи «Пaркувaння тiльки для прaцiвникiв бaнку, бутикa чи ресторaну».

Як купувати меблі? Тільки в родичів!

Дуже дивно департамент фінансів та бюджетної політики міськради закупив меблі. Як відомо, тут потрібно проводити тендер для продавців, але якщо сума торгів не перевищує 200 тисяч грн., то можна купити «і так», без тендерних торгів. І звичайно, щоб не бавитися з тендерами, у департаменті фінансів вирішили, що їм потрібні меблі на суму... 195 тисяч грн.

Limejet vs Машзавод та міськрада: Хто зацікавлений?

Одна з найпопулярніших служб таксі Ужгорода — Limejet — опинилася ось уже понад півроку ледь не в заручниках ПАТ «Машинобудівний завод «Тиса» та місцевої влади.

Вода в Ужгороді коштуватиме 25 грн.

Днями Водоканал, посилаючись на рішення НКРЕКП, поширив нові тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення.

Чому ми опинилися у сніговій пастці

Для влади, як завжди, неочікувано прийшла зима. Випав сніг і все зупинилося. В кучугурах грузнуть таксі, автомобілі швидкої допомоги, маршрутні автобуси. Якщо сніг випав уночі, то на ранок рух паралізований. Бо лише в робочий час влада виганяє на дороги кілька стареньких тракторів з грейдерами, які зсувають сніг з дороги на узбіччя. І ці тракторці та ромів з лопатами влада гордо називає снігоприбиральною спецтехнікою.

Як «накосити» 300 тис. грн. із міського бюджету?

Дивовижну авантюру провернув з коштами місцевого бюджету Ужгорода підприємець Іван Кочан. Із 1 березня цього року Іван Іванович почав вигравати закупівлі з бюджетних коштів. Почав, так би мовити, проявляти телепатичні здібності.

Сесія міськради: 32 мільйона гривень мерським перевізникам

«За» рішення про виділення наступного року 32 млн. грн. компенсації ужгородським перевізникам за безоплатний проїзд пільговиків проголосували 27 депутатів з 33, зареєстрованих на сесії міськради в четвер.

Мер, попри обіцянку, не закупив обладнання для стерилізації в Ужгородській ЦМКЛ

У березні цього року в стерилізаційному відділенні Ужгородської центральної міської клінічної лікарні вперше за 35 років зробили ремонт. Тоді мер Богдан Андріїв пообіцяв закупити цього року нове обладнання для відділення.

Чи «зливають» справу про корупційні діяння мера Ужгорода

Цієї середи відбулося перше судове засідання з розгляду справи щодо корупційного діяння мера Ужгорода Богдана Андріїва.

В Ужгороді презентували книгу Володимира Панова «Перший інвестор»

У вівторок в Ужгороді презентували книгу Володимира Панова «Перший інвестор».

Ковзанка від «Дастору» переїде до «Авангарду»

Земельна ділянка біля стадіону «Авангард», яка колись була четвертим полем стадіону, а потім — геть пусткою, заживе новим життям уже з грудня. Сюди переїде міська ковзанка з майданчика біля «Дастору».

Щодня в Ужгороді ламається по 3-4 ліфта. В кращому випадку...

Найстарішим підйомником Ужгорода є, безумовно, патерностер. Змонтований ще чехами в будівлі нинішньої облдержадміністрації у 1936 році, він працює справно. Що аж ніяк не можна сказати про інші ліфти міста.

Мерія закупила евакуатор. Та чи варто цим вихвалятися?

Цієї середи влада Ужгорода похвалилася купівлею нового евакуатора. Навіть назвали суму — 2 мільйона 400 тисяч гривень. Та цю новину в мережі розкритикували.

За дерибан майна друкарні на Руській посадовці міськради можуть сісти на 12 років

Ми вже писали про відкриття кримінального провадження щодо посадових осіб мерії за фактом незаконного демонтажу шести споруд на вулиці Руській, 13, які перебувають у власності КП «Ужгородська міська друкарня». Двома рішеннями сесії міськради було вирішено передати на викуп три основні будівлі площею 1100 квадратних метрів та демонтувати інші 6 споруд за кошт місцевої казни.

"Рішення мера Сергія Ратушняка про відмову від централі­зованого опалення було правильним"

На сьогодні в Україні склалася критична ситуація з обігрівом домівок та гарячим водопостачанням. У це важко повірити, але в Україні люди досі залежні від теплокомуненерго і майже скрізь люди очікують опалювального сезону і гарячої води.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат