Центральний Ощадбанк у Закарпатті: Незрозумілі «ігри» керівництва

21.09.2019 14:16 РАТУША

Останнім часом довкола центрального ощадбанку, що на Корзо, почали ширитися різні чутки, аж до закриття установи. На адресу редакції днями надійшов лист від працівників банку — 20 чоловік одного з відділів установи перебувають у «підвішеному» стані і не знають, чого чекати від завтрашнього дня.

«Чутки про скорочення нашого відділу — сектору перерахунку та інкасації — ширяться ще з грудня, — пишуть люди. — Ревізор із київського відділення, Тетяна Костюченко вже не раз погрожує нам скороченням. Спочатку змінили нам графік роботи, а потім почали і скорочувати, вже трьох із 11-ти чоловік звільнили. Але наше відділення потрібне — ми обслуговуємо Перечинський, Березнянський райони, Чоп, частину Берегівського району і, крім банків, за нами ще й ІПП та айбокси. Роботи нам дуже вистачає!»

У серпні людей змусили підписати попередження про скорочення без дати. Обіцяне скорочення наразі обіцяють провести в кінці жовтня, а сам відділ, за чутками, перенести в Мукачево, мовляв, звідти кращий зв’язок із львівським відділенням... Працівники обурені — до Мукачева доїжджати багатьом із них непросто та й недешево, а чимала частина їх — передпенсійного віку. Втім, «Тетяна Костюченко казала, що ми сльозами будемо мити підлогу!», — пишуть у листі люди. На їх захист ніхто з керівництва так і не став.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат