Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 40, 20

Новий концепт Ужгорода розглядали на конференції в Києві

Представники Ужгородської ТГ взяли участь у роботі конференції «Відновлення України – відкриті дані та стимулювання інвестицій», яка пройшла 14 лютого в Києві.

Перша в році сесія ужгородської міськради: підсумки і рішення

На першій сесії Ужгородської міської ради 2023 року, яке відбулося 31 січня, затвердили важливі програми, що стосуються підтримки ЗСУ та інших військових формувань, а також медичної реабілітації осіб, які брали безпосередню участь у бойових діях.

Бюджет та підсумки

Секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян про найвагоміше за рік, що минає, і міський бюджет-2023.

Про що спілкувався мовний омбудсмен із міською владою

Місто Ужгород і все Закарпаття прийняло значну кількість внутрішньо переміщених осіб, які далеко не завжди володіють державною мовою.

В Ужгороді виділили додаткові кошти на медицину, міське господарство, критичну інфраструктуру

Рішенням чергової сесії Ужгородської міської ради, яка відбулася 10 листопада, виділили додатково 21 млн. грн. для медичної галузі міста.

Меморіальний сквер на Капушанській: У міськраді оголосили громадські обговорення

Громадські обговорення щодо створення меморіального цвинтаря на вулиці Капушанській в Ужгороді відбулися у середу у великому залі міської ради. Говорили про наміри депутатського корпусу та міської влади навести лад на доволі занедбаному нині цвинтарі, що розташований майже у центральній частині міста.

Про роботу ТГ в умовах воєнного стану говорили на Форумі місцевого самоврядування

27 жовтня в Ужгороді провели VI Форум місцевого самоврядування Закарпаття на тему «Посилення ефективності роботи громад в умовах воєнного стану», до участі в роботі якого запросили також представників фронтових Донецької, Луганської та Запорізької областей.

В Ужгороді на набережній хочуть спорудити «Арку вшанування Божого Слова»

В Ужгородській міськраді днями на засіданні науково-художньої ради розглянули проєкт спорудження пам’ятника «Арка вшанування Божого Слова» на Слов’янській набережній.

В Ужгороді тривають громадські обговорення із перейменування 54 вулиць

До 7 листопада триватимуть громадські обговорення щодо перейменування 54 вулиць Ужгорода. Про це повідомили на сторінці Ужгородської міської ради. Після цих громадських обговорень назви вулиць будуть винесені на громадські слухання, в яких ужгородці, без прив’язки до якогось району міста, зможуть проголосувати за ту чи іншу назву.

Арсен Мелкумян: Міжнародний досвід для Ужгорода є безцінним

Днями делегація Ужгорода відвідала польське місто Кросно, де відбувся фестиваль культур прикордонних регіонів «Карпатські клімати». Як нам повідомив секретар Ужгородської міськради Арсен Мелкумян, цей захід мав не лише культурно-мистецький напрямок.

Чому кінокомплекс «Доміон» ще досі не під юрисдикцією Ужгорода

Після утворення ОТГ громади повинні отримати у власність все майно, яке є в територіальних межах громади. У нас був тривалий спір навколо райлікарні і все вирішилося таки на користь Ужгорода. Тепер лікарня уже є підрозділом міської клінічної лікарні.

Ремонт на Петефі: В міськраді Ужгорода кажуть про завершення на початку 2022 року

На ремонт площі Петефі, який триває з осені 2016 року, витратили майже 49 мільйонів гривень, кажуть у міськраді. Цього року з передбачених 12 мільйонів використали понад 9 мільйонів гривень, каже начальник відділу технагляду департаменту міської інфраструктури Ігор Лаба.

Філармонії — 75 років

Закарпатській обласній філармонії виповнюється 75 років. На концерті з нагоди свята звучали класичні та сучасні музичні твори, вокальні виступи, уривки з опер, оперет, представили хореографічні композиції.

В Ужгороді повсюди малювали

Міжнародний АРТмарафон «Мистецтво без меж» відбувся в Ужгороді та ще на 6 локаціях у містах та селищах нашої області з ініціативи Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН». Це — продовження традиції творчого та креативного святкування національного професійного свята художників та всесвітнього Дня художника.

У скільки обходиться ужгородцям мер Андріїв

Антикорупційний штаб порахував зарплати мерів. А також премії та матеріальну допомогу.

Через борги міськради в громадському транспорті можуть припинити безкоштовне перевезення пільговиків

Пільговиків можуть перестати безкоштовно перевозити в громадському транспорті Ужгорода з кінця червня—початку липня. Йдеться не про комунальні «Електрони», а про приватні автобуси, які працюють на маршрутах міста. Голова Асоціації перевізників міста Олексій Куля каже: скасувати там безоплатне перевезення пенсіонерів, школярів та інших пільговиків можуть через недофінансування від міськради.

АВЕ vs мерія: Коли в місті налагодять прибирання сміття?

Останні тижні в Ужгороді загострилися проблеми з вивозом сміття: контейнери стоять переповнені і сміття не вивозиться. Компанія AVE, яка займається вивозом сміття в Ужгороді, пояснила причину: дорогу до сміттєзвалища щовечора перекривають представники муніципальної поліції, яка підпорядкована Ужгородській міськраді.

Як починалася електрифікація Ужгорода

Відомий тележурналіст Олександр Герешко розповів, як розпочиналася електрифікація Ужгорода.

Мала дитяча залізниця запрацювала після півторарічної перерви

Понад 1000 людей проїхалися на дитячій Ужгородській залізниці 3 та 4 травня. Пасажирів цими днями возили безкоштовно.

Андріїв знову пообіцяв закінчити ремонт площі Петефі до кінця року

Капітальний ремонт площі Шандора Петефі в Ужгороді завершать цього року. Про це ще 2 квітня сказав міський голова Богдан Андріїв на брифінгу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат