Газета » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 20, 20

Куди спрямовує кошти міська влада Ужгорода

Депутати Ужгородської міської ради під час першого пленарного засідання 47-ої сесії у четвер, 16 листопада, розглянули понад 30 важливих для міста питань, зокрема фінансового характеру.

Візит до міста-побратима Ужгорода – чеської Їглави

На запрошення Їглави – міста-побратима Ужгорода в Чехії – делегація у складі міського голови Богдана Андріїва, його заступників, депутатів Ужгородської міської ради, а також голови обласної ради Романа Сарая й депутата облради Володимира Чубірка відвідала адміністративний центр краю Височина, з яким Закарпаття співпрацює з 2008 року.

В Ужгороді демонтують незаконні тимчасові споруди

Демонтувати самовільно встановлені тимчасові споруди та малі архітектурні форми, що знаходяться на землях територіальної громади Ужгород та розміщені без правовстановлюючих документів органу місцевого самоврядування – таке рішення підтримали на засіданні виконкому.

Яким став рік в Ужгороді для «ЯМаріуполь»

20 жовтня Центр «ЯМаріуполь» у м. Ужгороді відзначив річницю функціонування в обласному центрі Закарпаття. За словами його керівниці Галини Миролюбової, цей рік став часом потужної допомоги та підтримки з боку партнерів, місцевих мешканців, міжнародних організацій, самих маріупольців.

Як ужгородці можуть утеплити домівки

Днями Фонд енергоефективності України відновив прийняття заявок на участь у програмі «Енергодім». У зв’язку з повномасштабним вторгненням цей процес був призупинений на початку 2022 року.

Сміттєпровід із каналізації. Як мешканці Ужгорода самі собі створюють проблему

Щодня по кілька разів до нас надходять заявки на прочищення каналізаційних мереж, - повідомляє КП "Водоканал м.Ужгород". - На такі звернення аварійні бригади намагаються виїжджати одразу.

Як влада міста допоможе медзакладам

Члени виконкому Ужгородської міськради погодили на засіданні Програму фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги та їх розвиток у місті Ужгороді на 2024- 2026 роки.

Обдарованій молоді допомагатимуть

Програму підтримки обдарованої молоді м. Ужгорода на 2024-2026 роки підтримали на засіданні виконкому міської ради.   Документ ще внесуть на розгляд сесії міської ради.

Відбулася сесія міськради

Депутати затвердили звіт про виконання бюджету Ужгородської міської територіальної громади за січень-червень 2023 року. Як ідеться у проєкті рішення, до бюджету Ужгородської громади з січня по червень 2023 року надійшло 1 млрд 124 млн 926, 6 тис. грн, або 101,6% уточненого планового показника.

Найдревніша вулиця Ужгорода потерпає від інтенсивного руху автомобілів

Найстарша вулиця Ужгорода - Капітульна - руйнується від інтенсивності руху автомобілів.

Чи готовий Ужгород до захисту населення у разі надзвичайних ситуацій

В Україні виникло відразу декілька скандалів, через непридатність бомбосховищ. У Києві взагалі через закрите бомбосховище під час чергового ракетного удару загинули люди. А ще в столиці викрили схеми, за якими витрачалися мільйони для закупівлі абсолютно непотрібних у бомбосховищах речей. Наприклад, барабанів.

В Ужгороді керівники Кошицького аеропорту розповіли про допомогу для України

9 червня в Ужгород прибули керівники аеропорту словацького міста Кошице - заступник виконавчого директора Аеропорту Кошице Томаш Янчуш та головний менеджер з розвитку бізнесу Аеропорту Кошице Юрай Тот.

Делегація Ужгородської міської ради побувала з робочим візитом у німецькому Дармштадті

Делегація Ужгородської міської ради побувала з робочим візитом у Дармштадті – німецькому місті-побратимі Ужгорода. Крім української, на традиційні європейські вихідні прибули також делегації міст-побратимів Дармштадта з Італії, Швейцарії, Угорщини, Польщі, Норвегії, Латвії.

Харків’яни запрошують об’єднуватися в арт-просторі Боздоського парку

Наприкінці травня в Боздоському парку Ужгорода відкрив свій другий сезон арт-парк, ініціатором та натхненником якого є харків’янин Олександр Секирин. Його команда складається теж переважно з жителів Харкова, а також Ірпеня та Бучі. Ми поспілкувалися з паном Олександром після сезонної перерви, і ось що він розповів про арт-простір та про себе особисто як вимушеного переселенця.

Секретар Мукачівської міськради звинуватив мера міста та його оточення в маніпуляціях

Мер Мукачева Андрій Балога знову вдається до маніпуляцій. Про це повідомив секретар Мукачівської міськради Олександр Горячкун.

Виконком: автобуси, літні тераси та обмежувачі руху

В Ужгороді демонтують самовільно встановлені тимчасові споруди. Відповідне рішення ухвалено на черговому засіданні виконкому Ужгородської міськради 17 травня. Демонтують стовпчики, що розміщені без правовстановлюючих документів органу місцевого самоврядування, а саме:

В Ужгороді презентували нову книгу першого військового капелана

11 травня в ILKO GALLERY в Ужгороді з ініціативи Української академії лідерства відбулася презентація книги «Семенові зорі» Андрія Зелінського, першого військового капелана при штабі АТО (2014 р.), співзасновника Української академії лідерства, викладача УКУ, політолога, публіциста.

День Європи разом із країнами-членами ЄС

9 травня Україна вперше долучилася до заходів з нагоди свята, яке традиційно відзначається в Європейському Союзі та інших країнах на знак миру та єдності на континенті, – Дня Європи. Цей день уважається днем народження Європейського Союзу. Держави-члени ЄС та інші країни на шляху до євроінтеграції традиційно вивішують прапори та організовуючи спеціальні заходи, а в Люксембурзі та Косово цей день оголошений вихідним.

У проблемному дворі в самому центрі Ужгорода почали ремонт аварійних сходів

Двір у самому серці Ужгорода на Корзо, 16 міг би стати прикрасою міста. Але насправді він знаходиться у критичному стані.

Товариство вірменської культури ініціювало благодійний концерт «Діти Закарпаття – воїнам ЗСУ»

19 квітня в Ужгороді відбувся благодійний концерт під назвою «Діти Закарпаття – воїнам ЗСУ». Захід зініціював голова Товариства вірменської культури Закарпаття «Арарат» Карен Енокян, який частково став і спонсором заходу. До фінансової підтримки долучилися також підприємці Ужгорода, частина з яких – представники вірменської спільноти.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат