Мерія подала апеляцію на рішення суду щодо скасування підвищеного тарифу на перевезення пасажирів

16.11.2019 17:45 РАТУША

Мерія Ужгорода подала апеляцію на рішення суду щодо заборони підвищувати тариф на перевезення у міському транспорті.

З 1 серпня мерія підвищила вартість проїзду в міському транспорті до 7 гривень, мотивуючи це скаргами перевізників на нерентабельність перевезень. Однак ужгородці критично поставилися до цього рішення влади. Був навіть організований невеликий протест під стінами міськради. Наприкінці вересня Господарський суд виніс рішення про неправочинність підняття вартості проїзду для учнів до 5 грн. і для дорослих до 7 гривень.

В останній день терміну можливого оскарження цього рішення від мерії Ужгорода таки було подано апеляцію на це рішення суду. Влада міста наполягає, що підняття вартості проїзду до 7 гривень є економічно обгрунтованим. Тепер усе залежить від рішення Апеляційного суду. При цьому вже ряд громадських організацій повідомили, що домагатимуться всіма законними методами повернення колишньої вартості проїзду. Громадськість міста також проти підняття тарифів.

Додамо, що за фірмами, які займаються перевезеннями, стоять люди з родини мера. Влада і так виділяє цим фірмам 25 мільйонів гривень на перевезення пільгових категорій населення. А тепер ще підняли вартість проїзду.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат